Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
kínai boxon (CoreELEC) nézem a YT-ot. Első alkalommal, mikor beállítottam és megnéztem az első videót 1080p-ben (fullhd tv-n), alapból h264-re állította magát...nem nyűgözött le annyira a képe, az élek olyan furák voltak, mint ha anti-aliasing-gal lett volna probléma...ugyan az a videó a fullhd monitoron tökéletes minőségű volt...de mondom, akkor miért nem jó a tévén, ha a forrás ugyanaz? Akkor esett le, hogy a szgépen vp9-et tol mindig a YT...na átlőttem vp9-re a boxon és gyönyörű lett. Azóta azon van. 5-6 fokkal hűvősebb a box, mert kevésbé terheli.
Próbálgattam tesztelni ezt, hogy letöltöttem ugyanazt a videót, ilyen meg olyan kódolással, kimentettem belőle screenshotot és összenéztem, mondjuk úgy nem nagyon volt különbség. Szvsz lehet semmi képminőségbeli különbség nincs a kettő között, de ott nekem első beállításkor ez bejött, azóta is jó nekem így.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÁV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő