- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Aktív témák
-
koshmar
addikt
Melyik mert emlegetni?
-
pro70
senior tag
Tibii, WOKKY
Akkor legyen nektek kutatok, ha én fúrok nektek
...Akkor sokáig ött ültök a lovatok mellett
-
koshmar
addikt
Kokszos: Az téged miért idegesít, hogy itt van ez a topik?
Egyfajta MSN-ként üzemel, ne bántsad. -
Boxer001
veterán
Jaja, tényleg eltűnt, azt láttam, illetve nem láttam...
De elértem a célom.
Gondolom nem volt elég kifinomult a kérésem ezeknek a kockáknak.
Téged meg csak azért hagytak ott, mert álcázod magad ezzel a ribanc arcképpel...ha tudnák, hogy csak egy falusi alkoholista vagy, már régen repültél volna a ph-ról. -
pro70
senior tag
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
darál0w #41811 üzenetére
Szasztok skacok !!!
Látom az Alek topicot végre bezárták
Más: Igen, olyasmi. Egyelőre beszéltem egy ismerőssel és ő mondta, hogy készíteni kell egy ilyen vázlat félét, hogy hány napra gondoltam/tunk, miket csinálnák, mi lenne a fő téma, stb. Szóval minél részletesebb, annál jobb !!! Hétfőn megyek haza, akkor majd beszélek megint az ismivel és ha gondoljátok 1 próbát megér....
Addig megkérdezem a lényeget, hogy ez részünkre pénzes, vagy hogy van ez egyáltalán..
Jó hétvégét mindenkinek és sok alcoholt (csak is hideget), ebben a nagy hőségben
mennem kell mert várnak
új arc ?? totya47 = Kösd fel a gatyád !!!!
-
Boxer001
veterán
Valahogy meg fogok győzni egy modit, jó érvem van, elintézem gyerekek.
Tibicsoki
Na jó, holnap intézkedem, majd meglátjuk. Hátha 1 fecske is csinál nyarat. -
Boxer001
veterán
Úgy döntöttem, hogy ma még nem záratom be a topicot, aztán majd meglátom, hogy mit hoz a holnap, melyik lábbal kelek.
-
kenwood3
addikt
válasz
koshmar #41832 üzenetére
Nekem sincs ott az 1 órám de a pro-é ott van
Remélem nem lesz olyan hlye , hogy regizzen ezalatt az 1 nap alatt 1 új nicket mert akkor tuti repül végleg
(#41833) pro70 De kedvesazért egyetértek
(#41835) Tibii91 Akkor csinálj te is úgy mint ő és ha kitiltanak regizz egyet és megint újonc lehetsz
(#41833) pro70
-
pro70
senior tag
Nem. Biztos nem röhög
...Most igazán kihúzta moderátoroknál a gyufát! Ha láttam volna korábban, biztos jobb belátásra bírom!
...Mindegy ez van ki a f@szt érdekli, csak egy nick
..Csak vicceltem
..Jógyerek, csak nehéz neki megemésztenie a "nem te sz@rtad a spanyolviaszt" dolgot
(#41834) kenwood3
Még nagyon újonc koromban (máig nem olvastam el a szabályzatot
) leálltam vitatkozni Sareth-tel....elég az hozzá hogy kibaxottul megviselt a 3 óra
..Úgy éreztem megaláztak és bosszút esküdtem...már elmúlt
-
kenwood3
addikt
Kukinyo most 1 napot pihen
-
kenwood3
addikt
Melyik záratta be a kedvenc topikom ?
jól tette
Látom megint összegyűlt a kultúrcsürhe ide ( akkor nekem is itt a helyem )
-
koshmar
addikt
Végre bezárták azt a topikot...
Most már csak itt kell visszaolvassak, ha leülök este gépezni.
pro70: Ne. Ne is válaszolj erre a hozzászólásra.
-
darál0w
Jómunkásember
és tényleg kukinyoé lett a végszó
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Dyrtyho #41797 üzenetére
Te jó isten, mikor megláttam azt a "kismocsok"-ot, majdnem megijedtem, de komolyan
Tibii91-két kéne ezekmellé bezárni, olyan lenne a játék végére az ici pici kis szűz sEggjlyukááá, mint a piros seggű páviánoknakSkacok !!!!
Ismerősöm beszélt 1-2 emberrel, és megosztotta a gondlatom. Miszerint, mit szólnának hozzá, ha bemenne 1-2 ember és rájuk osztana dolgokat, olyanok, akik követték a korábbi szériákat (VV4 főleg). Nagy ötletnek tartják, csak komolyabb vázlatot kell készíteni a bentlét alatti megtörténhetősséggel kapcsolatban.Mit szóltok ???
-
mdraco
őstag
A táblás [link]
Mindenesetre jól viszi
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest