- Gurulunk, WAZE?!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Bambanő háza tája
- OpenZFS a mindennapokra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Én is pont nemrég olvastam el a Da Vinci kódot. Egészen véletlenül alakult így, ugyanis ez volt az egyetlen olvasható témájú és számomra érthető nyelven elérhető könyv, amelyhez hozzájuthattam egy külföldi nyaralás során, ahova elfelejtettem elegendő olvasnivalót vinni.
Nagyon jól szórakoztam rajta, izgalmas, hangulatos regény, tele érdekes, elgondolkodtató ötletekkel, felvetésekkel. Én lennék az utolsó, aki pl. a Római Katolikus egyház baromságait és szemétségeit, vagy a kereszténység egyes torz tanait, sok tekintetben egészségtelen szemléletét védeni akarná... De egyszerűen fel nem foghatom, hogyan juthat bárkinek is eszébe, hogy a Da Vinci kód több, mint fantázia, legalábbis ami a konkrétumokat illeti.
Szóval fura ügy ez... Ellenben a könyvet mindenkinek ajánlom, aki egy kis könnyed szórakozásra vágyik, és nem krónikus összeesküvéselmélet-függő.''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen autót vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akkumulátor,jó állapot
- GoPro Karma & Hero6 drón
- Acer Travelmate 15,6",core i3 7130(4x2,7Ghz)8-16GB DDR4 RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+Nvidia videokártya,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ThinkPad,14,1,"FullHd IPS,8.gen.Core i5(8 3,5Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest