- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Én is pont nemrég olvastam el a Da Vinci kódot. Egészen véletlenül alakult így, ugyanis ez volt az egyetlen olvasható témájú és számomra érthető nyelven elérhető könyv, amelyhez hozzájuthattam egy külföldi nyaralás során, ahova elfelejtettem elegendő olvasnivalót vinni.
Nagyon jól szórakoztam rajta, izgalmas, hangulatos regény, tele érdekes, elgondolkodtató ötletekkel, felvetésekkel. Én lennék az utolsó, aki pl. a Római Katolikus egyház baromságait és szemétségeit, vagy a kereszténység egyes torz tanait, sok tekintetben egészségtelen szemléletét védeni akarná... De egyszerűen fel nem foghatom, hogyan juthat bárkinek is eszébe, hogy a Da Vinci kód több, mint fantázia, legalábbis ami a konkrétumokat illeti.
Szóval fura ügy ez... Ellenben a könyvet mindenkinek ajánlom, aki egy kis könnyed szórakozásra vágyik, és nem krónikus összeesküvéselmélet-függő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest