Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1487) Alg válasza Szabi® (#1486) üzenetére


Alg
veterán

Az a baj te egy makettező szemével nézed, neked nyilván nem érdekes a UGears ha te pepecselni szeretsz fél mm-es kis bigyókal, meg festegetni meg pasztázgatni meg stb.

De a kolléga nem egy makettezőnek keres ajándékot, hanem egy műszaki beállítottságú "laikusnak", aki lehet többre értékeli a Ugears fogaskerekes megoldásait mint azt hogy milyen árnyékot vet 10szeres nagyításban a T34 oldalára ragasztott Kalasnyikov, meg hogy a zöld árnyalat mennyire felel meg a valóságnak (talán ismeri eléggé az édesapját ahhoz hogy ezt el tudja dönteni). Én továbbra is, nem, egy kezdő által, szerszámok és megfelelő tudás/tapasztalat nélkül, csak doboz meg leírás alapján összerakott, ecsettel lekent makett nem fog jól kinézni a végén, ezt garantálom - köze nem lesz ahhoz ami a dobozon van lefényképezve.

Ellenben a UGears pont ebben jó, odaadod egy átlagosnál csak picit jobb kézügyességű embernek és kis odafigyeléssel elsőre, minden tapasztalat nélkül megépíti olyanra amilyennek a tervezőasztalon kitalálták.

De szerintem ebből amúgy elég ennyi, a kolléga ezek alapján talán már el tudja dönteni melyik lesz a megfelelő ajándék :)

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.