- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Adott egy 240/20-as net előfizetés. Több oldalon is mérve (pl.:fsn.hu; upc speedtest; szelessav.net lefelé nincs meg a teljes sávszélesség, "csak" 80-90 Mbit/s. Torrenten is ennyi jön át, viszont a http://www.speedtest.net/ oldal szerint meg minden tökéletes, akárhányszor mérek mindíg max. sávszélt méri. Mi lehet a gond? Ftp letöltésnél több szálat indítok, mégis ugyanolyan lassú.
Win10 van fenn, valamint EPC3925-ös modem rotert használok bridge módban, egy Tp-Link Archer C5-ös routerrel. Próbáltam már direktbe kötni a modemet a géppel, az eredmény ugyanaz.
Jelszintek:Valaki segítsen megfejteni a dolgot!
Próbáltam már Lan drivert is többfélét, nincs jelentősége a problémára.
Két dolog lehet, vagy a win10, vagy UPC. Más oprendszer jelenleg nincs, úgyhogy ezt nem tudom kizárni.
Valakinek valami 5let?
Aktív témák
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest