- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-21 07:41 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
Az elmúlt 2 hónapban még senki sem találta meg.
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Nálam a csodás fehér (CB) van.
Ennek megvan az a jó tulajdonsága hogy 5 csatlakoztatott eszköz után nem szeret az új eszközöknek Internetet adni, de a belső hálózat működik.
Ez leginkább akkor probléma ha van otthon pár okos kütyü (konnektor, hőmérő, stb.) de valóban egy saját eszköz megoldja ezt a problémát. -
Toth_Jani
őstag
Jó is az hogy a TV-re tud Castolni, csak azt nem értem miért vették ki a Castból a vezérlést, majd 2 hónapja még működött a TV távirányitó gombja megállítás tekerés, ma meg elindul a lejátszás és ennyi.
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Ne panaszkodjon senki hogy rossz az ONE TV app, hiszen azt figyelembe kell venni hogy a VodafONE egy meglévő szolgáltatót vásárolt fel, ha nem igy lenne akkor Internetünk sem lenne. Ez a hitvány banda évek alatt a számlázást sem tudta rendbe rakni, pedig az legtöbb helyen működik, akkor mit várjunk tőlük hardveresen??
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
A WEB oldalon miért nem lehet bejelentkezni, történt valami módosítás mostanában??
Mobil alkalmazásban be tudok lépni, és az ONE TV is megy. -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Na most rothadjon meg a 4iG teljes vezetősége!!!
1 hónap alatt az előfizetésem 7520 forintról 14908 forintra változott úgy hogy nem lett változtatva semmi.
Mondom le a rohadékokat, végülis a szerződésem már rég lejárt. -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
A Web oldal olyan mintha valaki random írogatná be az időpontokat vagy az árakat.
Nálam a Fiókba belépve a TV szolgáltatás ára 11900 forint, miközben a havi számla internettel együtt 7520.
De például a számlaküldés módját sem lehet módosítani évek óta, hiába váltok e-számlára, másnap újra papír alapú van beírva, persze azért olyat nem küldenek.
(Ez már a UPC időkben is ilyen volt, hát még nem sikerült javítani, miközben már a Voda is megszűnik.) -
Toth_Jani
őstag
Előszőr email-t küldtek, majd az átállás napja előtt 1 nappal SMS-t, hogy holnaptól már az ONE felület lesz elérhető.
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Nálam is bekapcsolták az One TV-t, mivel Kártyás vagyok, ezért pozitív tulajdonság hogy ez viszont simán küldi mobilról a TV-re a képet (ChromeCast), a VTV sajnos nem tudta.
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Szerintem várj vele, mivel ez ugyanaz a cég és folyamatban van az egységesítés, ezért lehet hogy automatikusan át fognak kötni az optikai hálózatra.
(és lehet hogy ez csak évek kérdése.)
A jelszónál pedig egy frissítés után volt valami amikor új jelszót kellett megadni, ha a szerelő adta meg akkor ő tudja, vagy felírta valahová. -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
De az egy box a TV-hez, természetesen a TV is tud akár 3 kedvencek nevű csatorna gyűjteményt, sőt eleve van gyakran nézett menü, amit a használat alapján frissítget.
A tévém a szolgáltató csatorna listájából kiválogatja a Film csatornákat is ami viszont elég hiányos, vagy például külön veszi a HD felbontású adásokat, na ezt viszont pontosan eltalálja. -
Toth_Jani
őstag
Na ezért kértem én anno kártyát, eddig az összes TV tudott csatorna sorrendet változtatni amiben volt. A mostani Sony még ki is törli amiket nem akarok nézni, és a három HBO van az első 3 csatornahelyen.
Jó persze én Vodás Koax hálózaton vagyok, gondolom a Telekom bérelt vonalán erre nincs lehetőség. Én pedig a a visszanézőt hivatalosan csak a TV-n nem tudom használni, de azon kívül bármin megy PC, Mobil, Krumpli, stb.
(És a TV-n is csak nem hivatalosan.) -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Nekem egy Sony A9 van, én kártyát használok, de amikor átraktam én is azt hittem nem megy vele, eltelt vagy 20 perc mire kiírta hogy regisztráltuk a készüléket a kártyához.
(És én is úgy voltam vele hogy kidobom az ócska TV-t.) -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Igen eddig úgy volt, és a számlán is az szerepelt.
Most a TV 3850 helyett 11975, és ha hűséget kötnék akkor is ezt az árat ajánlja fel.
Az Internet 500-as 3575 forint, ez nem változott.
És van egy vonalas telefon is 125 forintért, amin majd le fogom mondani a szolgáltatást.
Jelenleg ugyanezt a Telekom 9500-ért adja, persze kicsit más csatorna kínálattal. (De a TV igazán nem is fontos.) -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Milyen érdekes a TV szolgáltatásom díja a WEB oldal szerint 3850forintról 11975-re változott, és ez csak egyedül TV.

Igaz a szerződés hosszabbításnál azt írja hogy csak 6601 forint mert kapok kedvezményt.
Na majd látjuk, hiba vagy komolyan gondolták. -
Toth_Jani
őstag
És milyen érdekes ugyanez a téma szinte minden számlakiállitáskor feljön és mindig ugyanaz a vége, vagyis értelemtelen vita, ugyanazzal az egy emberrel, akit ezer másik sem fog meggyőzni.
-
Toth_Jani
őstag
Én meg úgy fizetek mint bármelyik Stream szolgáltatónak az Ismétlődő fizetés van beállítva, és a számlafizetés napján jön az SMS hogy az összeg levonva. (Mivel ez azonnali fizetés igy Törvény szerint (még) ingyenes!!)
És igy fizetve pár perc múlva el is tűnik a fiókból, a fizetetlen számla felszólítás. -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Nincs olyan "olcsó" Tv okositó, amin elmegy a VTV alkalmazás??
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Nálam is működik, Win 11 + EDGE alatt, minden frissítés telepítve.
Ha Windows alapú vagy akkor esetleg próbáld a Chrome inkognitó módjában, vagy ha úgy írja akkor privát ablakban, úgy "tiszta lappal" indul.
A böngészőket ugyan nem kell kiléptetni de esetleg megnézheted a mobil alkalmazásban is a Vodafone fiokodban hogy mi van beragadva, a szolgáltatásaidat választva a TV lapon találod a VTV alkalmazást. -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Nekem például a lejárt szerződésem után ajánlgatja az oldal hogy kössek új hűséget, 3575 helyett 6910 forintért, de kapok belőle 231 forint kedvezményt.
De erre mondják a hű(lye)séget meg kell fizetni.
És most nézem a mobilnet XXL csomag itt nálunk is "csak" 5755 forint igaz a "Becsült maximális sebesség: 100 Mbit/s letöltési és 20 Mbit/s feltöltési sebesség." -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Nálam CB van egy Xiaomi routerrel, és a mobilom tudja a VoWifi-t, amit az olyan hívásnál a naploban is megjegyez HD hívás címkével.
De csak a Torrentnek van 2 nyitott port, amit a kliens magától intéz. -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Nálam a szakadást az oldotta meg hogy visszaraktam a CB-t router módba, és kidobtam a saját Routert, amivel a hiba jelentkezéséig egyébként hónapokig stabilan működött.
A hiba úgy jelentkezett hogy néha óránként többször, vagy csak naponta néhányszor a CB újraindult, ilyenkor pirosra vált a LED, majd szép lassan bezöldültek. -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Nálunk van mindkettő, tele van ragasztva a lépcsőház a Digi csak 3245 forint 6 hónapig utána 6490, érdekes hogy Vodás üzletkötők erre nem jönnek, gondolom itt nem akarják a Koax hálózatot erőltetni.
A Vodás hűség az nálam is lejárt de 3520 forintért az 500-as csomag még jó áron van, az 1 Gigás meg itt nem elérhető, igy amíg él a Voda Koax addig az marad, hűtlenséget fogadva. -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
A képminőség a TV készüléken is múlik, 4 évet lehúztam egy Philips LED tévével a HD adások kifogástalanok voltak az SD az igen csúnyácska pixeles, most 3 éve egy Sony OLED van a HD természetesen itt is jó, de az SD adásokat is próbálja izomból javítani, igaz nem lesz HD de legalább nem pixelesedik. (Itt csak Koax van.)
Meg persze 400 ezer pontból nehéz 8 millió képpontot (4K) csinálni az SD esetében. -
Toth_Jani
őstag
Nem a CB modem módban volt tehát nem volt WIFI, nem zavarták egymást hanem a router újraindította a CB-t véletlenszerűen. (valószínűleg valami elektromos zaj áthallása miatt.)
-
Toth_Jani
őstag
Egy érdekes hiba!
Pár hete folyamatosan szakadást tapasztaltam a Net kapcsolatnál, ami óránként többször, vagy volt hogy csak pár óránként jelentkezett, ilyenkor a Fehér CB ledermedt majd újraindult. A letöltési értékek, a kábelezés, és a sebesség is amikor ment teljesen rendben volt.
És megvan a hiba oka is pár nemrég vettem egy új routert mert a CB nem igazán van a toppon ha több eszközt kell kezelni, ezt közvetlen a CB mellé telepitettem mert ott van elosztó, és a kábel sem túl hosszú.
A 2 eszköz pedig olyan szinten zavarta egymást hogy a router miatt a CB újraindulgatott, most szétültettem őket, és már 48 órája szakadásmentes a kapcsolat. -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Persze hogy tudod minden modemre rádughatsz egy routert, vagy akár többet is.
(Csak éppen nem célszerű egymás mellett két WIFI-t használni, sokkal jobb egy MESH rendszer, a Voda is ad ilyet drága pénzért.) -
Toth_Jani
őstag
Igen, már csak ki kellene deríteni miért csinálja. Játszani ugyan nem játszom, a letöltésnél meg érdekes módon soha nem akad ki.
Pár hete kezdte el de még annyira nem zavart hogy kicseréljem próbaképpen a tápot.
A TV adáson például semmi nem látszik amikor újraindul, az ugyanúgy megy tovább még csak nem is kockásodik. (Nálam minden Koaxon van, amíg a Digi optikára át nem terelnek.) -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Na én meg a Youtube-t el sem nagyon tudom képzelni mobilon, ott a TV és igen jó minőségben lehet nézni rajta, ha a FHD videóra is van az embernek Prémium előfizetése, akkor tényleg 5-6 mbit körül van, prémium nélkül sajnos csak 3, de a TV nem kérdezi szerencsére a jó minőséget játssza le.

-
Toth_Jani
őstag
Igen hiszen azért van a havi 18 ezres csomag ami korlátlan és annyit tud ami a csővőn kifér.
De persze azt is nézni kell, hogy itt igencsak van mindenkinek vezetékes előfizetése, ami mellett az Easy csomag már "csak" havi 4000 forint, hiszen szinte mindenki átcsúszik a kedvezményes sávba. -
Toth_Jani
őstag
Nem, a nálunk Koaxon elérhető legnagyobb 500-as NET, TV HD extra HBO, és a legkisebb telefon. (125 forint)
De mobilom is egy feltöltő kártyás van, amit 5 éve vettem 1 giga adat és 80 perc volt a kártyán ebből még 65 perc megvan, igy esélytelen hogy egy nagyobb telefon csomag miatt hűséget esküdjek. -
Toth_Jani
őstag
Az átírás lehetne új ügyfél, de úgy meg jobb árakat szoktak adni.
A Törvény meg valahogy úgy van hogy a hűség lejárta miatt nem emelhetnek, de évente egyszer az Infláció mértékével igen, és ezt a hűség alatt is. (A Vodánál ez március elseje.)
Ezt 15-20%-os Inflációnál érdemes megcsinálni, ha véletlen visszatérünk 3-5%-ra akkor meg több vele a munka mint a haszon. -
Toth_Jani
őstag
De miért kellene vele foglalkozni?
Nekem is lejárt a szerződésem 2 éve, a csomagom ki van maxolva (+az HBO), az üzletkötők már nem is próbálkoznak, 2022-ben volt 6200, 23-ban 7020, most 7500 forint.
Nekem ez az ár tökéletes, ha a Vodafone megtarja akkor ezen az áron az idők végezetéig mehet. (Jövőre meg, Kormányunk szerint 6% lesz az infláció, vagyis 8000 forintra számolhatok. ) -
Toth_Jani
őstag
Nem tudom mi az egyedi kedvezmény, az én számlámon nincs olyan, és én még az Internet L csomagban vagyok ami 2 éve járt le most az emelés után lett 3575 forint, -3100 volt.
És hogy az E-pack kedvezménnyel mi lett azt nem is figyeltem, de valamit írtak róla hogy nyilván a Net ára eleve a kedvezménnyel kevesebb.
(Régi UPC körzetben vagyok, Koax kábelen.) -
Toth_Jani
őstag
De ha megfelel az ár akkor lehet az 1-es lehetőség is és jövő márciusig fizeted az 5179 forintot.
Ha lejár a szerződés nem kell újra hűséget kötni csak ha kedvezményt adnak, a szerződésben pedig van egy ilyen rész:
"Az Utólag Fizető Előfizetők esetében az Általános Szerződési Feltételek 2. számú Díjszabás mellékletében, illetve az Előfizetői Szerződésben rögzített havi előfizetési díjak és a kiegészítő havi előfizetési díjak évente egy alkalommal kiigazításra kerülnek az alábbiak szerint: A fentiek szerinti havi előfizetési díjak és kiegészítő havi előfizetési díjak évente egy alkalommal, a díjkorrekció tárgyévének első napjától (január 1.) számított 90 naptári napon belül, a Szolgáltató erről szóló értesítésével változnak akként, hogy a díjváltozás mértéke megegyezik a Központi Statisztikai Hivatal, mint állami szerv által megállapított, a díjkorrekció tárgyévét megelőző naptári év augusztus 31. napja és az azt
megelőző naptári év szeptember 1. napja között mért havi fogyasztói árindex változások átlagával.
A jelen pont szerinti díjkiigazításra első alkalommal a 2023. évre vonatkozóan kerül sor." -
Toth_Jani
őstag
Nem tudom hogy csinál ilyen ár változásokat néhány előfizetőnél a Voda (4iG), nálam a tavalyi 7020 forint márciusban 7490-re változott, eddig 2 számlát kaptam és stabil.
Pedig a nálunk elérhető legjobb csomagom van TV HD extra HBO pack, +500-as Koax internet, + alap telefon. (És nincs hűség semmire.)
10K-t pedig 1998 körül fizettem az 56000 bites betárcsázós internetért, amiért havi 50 órát lehetet használni, és akkor az a tízes a fizetésekhez képest valamivel többet ért. -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Szerencsére a Vodafone nem tesz ilyet, már 2 éve lejárt a szerződésem, azóta a bejelentett infláció követő emelést alkalmazzák tavaly 700 forintot emeltek most 500-at.
Az viszont érdekes hogy az 500-as Internet nettó ára drágább lett, mint a TV HD extra HBO pack, ára. (Jó az ÁFA különbség miatt minimálisan kevesebb az Internet bruttó ára.) -
Toth_Jani
őstag
Természetesen nem jogellenes hiszen a Kormány ezt lehetővé tette értünk, nekünk, de nem most, hanem már több éve, csak eddig nem bohóckodtak vele 3% infláció mellett, 20%-nál viszont már megéri.
Ugyanakkor behozták hogy a hűség szerződés után sem emelhetnek árakat, hanem az addigi árat kell tovább vinni. (most ugye ezért emeli az Inflációval!) -
Toth_Jani
őstag
Úgy kell, de a ruoteren keresztül is be kellene neki lépni ha 100-on lép be akkor modem módban van.
-
Toth_Jani
őstag
De azon már túl vagyunk nekem már a második számlát küldték, és havi 500 forintot emeltek. Igaz nekem már 2 éve lejárt és nem is fogok szerződést kötni hacsak nem lesz valami nagyon jó ajánlat.
De inkább sanszos hogy egyszercsak azt mondják át kell állni a Digi optikára, és akkor úgyis új szerződést akarnak majd kötni, igaz 1 cég lehet hogy akkor sem. -
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Jonsbo RGB 24pin / Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábelek
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest