- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
zolee001 #79918 üzenetére
Hiába van mindkét címed, attól még a v4 egy NAT-olt cím, amin NAT-ol még egyet az UPC eszköze is a hálózatod felé. Ez a probléma. Meg ugye az, hogy ez az egész a modemed és egy UPC-s átjáró közt IPv6-ban utazik. A v4-es csomag v6-ba csomagolva.
Ezért hulladék a UPC féle IPv6.
De a kérdezőnek kizárt, hogy ez kavarjon be. Sima böngészésnél nem számít.
-
Apaxp
senior tag
válasz
zolee001 #79915 üzenetére
Tegnap már kiderült hogy az usernél mi volt az oka hogy vezetéken nem ment a net. Az alapértelmezett átjáró 192.168.1.1 volt fixen beállítva a 192.168.0.1 helyett. Beállítás után már volt net csak lassú. A többi hálózati kártya beállításokat kéne még neki rendbe tenni. Azután talán működne, de egy ezer éves 10/100-as kártyáról van szó és egy xp sp2-es rendszerről.
-
adika4444
addikt
válasz
zolee001 #79898 üzenetére
Annyi igaz, hogy az UPC-nél ha aktív az IPv6, akkor a v4 NAT-olt, és az IPv6-on belül működik, alacsonyabb MTU-val (1440 talán). Vannak szolgáltatások, amik ezt nem szeretik.
A kérdezőnél viszont nem hiszem, hogy a sima böngészésnél ez számítana, de aki UPC-nél irtózik a v6-tól, jó oka van rá. DIGI-nél van v6-os címem, nincs vele soha semmi gond leszámítva a változó prefixet, de UPC-en csak a szívás van vele.
-
The Goth
tag
zolee001
De így a most akciós, kizárólag online megrendelés esetén érvényes kedvezményeket nem kapják meg, nem?pjen
„UPC honlapra ott,ha még nem vagy előfizető kéri a címet,hogy szolgáltatnak e ott és mit.Aztán gondolom reggelni kell,és rendelni.”Igen, normális esetben ennek ez lenne a módja, csakhogy a regisztrációhoz is ügyfélszámot kér, ami nyilván még nincs. Így a megrendelés gomb meg sem jelenik, csak ha meg van adva egy olyan cím amin már van előfizető.
-
SkyLaci
őstag
Sziasztok
Hogyan tudom azt beállítani a windowsban (vagy máshol) hogy a laptop mindig az 5 Ghz csatornán kapcsolódjon a Connectbox-ra? (a hálózati kártya tudja az 5 ghz-t, ha beállítom az eszközkezelőben, hogy csak az használja akkor kapcsolódik is, viszont ha visszallítom DualBand-re, akkor csak 2,4 ghz-n kapcsolódik) (a dual band fontos, mert nem mindenhol van 5 Ghz) -
The Goth
tag
Hali,
Kellene egy kis segítség. Anyósék be akarják köttetni az egyik Happy Home csomagot, de az online megrendeléshez eleve be kéne lépni, vagy egy olyan címet megadni amin már van szolgáltatás. Na már most ha megvan adva egy olyan cím amin már van szolgáltatás, akkor a megrendelésnél azt írja ki, hogy arra a címre küldik a szerelőt, ami nyilván nem az a cím amire mennie kéne, (hiszen ugye ott még nincs szolgáltatás) és amit nem is lehet módosítani. Csak a számlázási és az állandó lakcímet. Szóval ilyenkor most mi van? Hogy lehet új előfizetőként megrendelni náluk a szolgáltatást? Nekem nincs UPC-m szóval nem tudom most ez hogy működik náluk. Amúgy ez csak nekem tűnik abszurdnak? -
fifth81
tag
Sziasztok,
Lenne egy UPC Connect box modemem ami a nyar kozepe ota siralmasan lassu.
300Mbites elofizum van.
2 szintes haz felso szinjen egy 150Mbites usb sticken tudtam a stabil 3-4MB/sec letoltest es az osszes Androidos kutyummel szepen tudtam csatlakozni es netezni.
Aztan nyar kozepen vmi elpattant es a wifi teljesitmeny a kőkorba repitett vissza minden wifi eszkozon. Adriodos eszkozokon a legrosszabb a helyzet ott pl az index app fel perc mire betolt.
probaltam masik csatornara atmenni de az sem segitett.csatoltam a inSSIDer-el felderitett kepet (korabban a 11es csatornan logott a upc modem az automatkius beallitasaval). probaltam a 8as es az 1es csatornakat.
(Az Android egy altalan most berakott extra wifi router, hatha azon jol mennek a wifis eszkozeim de azon is lassuak mint egy lajhar)a masik kepen pedig 2m ultem a laptoppal es kaptam ezt a teljesitmenyt.
a laptopban egy Intel(R) Dual Band Wireless-AC 8265 van. (Asus Vivobook 15)aki tud vmi hasznos tanacsot adni hogyan lehet visszanyerni a regi fenyet a wifi jelerossegenek ezen a szar boxon annak elore is koszonom.
-
Darko
senior tag
Köszi!
Van különbség a box és a kártya menüje között, gondolok itt kezelhetőség, csatornák váltásának a gyorsasága, menü kinézete, több információ, stb...
A visszapörgetésnél a felvételre gondolsz, vagy a műsor visszanézésére ha jól mondom?
szerk.: kártya előnye még gondolom, hogy nem kell hdmi kábel, nem foglal ethernet csatlakozót a hgw-ban?
-
beer1
aktív tag
Szia
A média kártyás előnye, hogy nem kell a doboznak is helyet találni plusz csak a tv távirányító van. Hátránya ugye nem tudsz vissza pörgetni
Igazából ha mondjuk nem gond hogy van egy plusz doboz és egy távirányító szerintem a box is jó döntés lehet, hátha valamit vissza akarsz nézni.
Szerződés életbelépésétől 14napon belül lehet felmondani.A torrentezeshez nem tudok hozzászólni, bár meg én ilyen limitrol nem hallottam egyáltalán.
-
Darko
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék Telekom-ról váltani UPC HAPPY HOME MAX 300 COMFORT csomagra, és szeretnék 1-2 kérdésre választ kapni mivel még soha sem voltam UPC ügyfél és ismerőseim körében sincsenek olyanok akiktől választ kaphatnék.
Az oka amiért váltanék, hogy a mai napig nem képesek 10mbit/s sávszélnél többet produkálni, mindezt Ürömön. Jelenleg rézkábelen vagyok, és ott van a házunk előtt az oszlopon az optikai doboz, és nem tudnak rákötni. Évente érdeklődtem írásban, telefonon, de hiába, még igényrögzítés sem volt. Gondolom betelt sávszél vagy bármi lehet felőlem, de meguntam a kifogásaikat. Felmondom a szolgáltatásukat, de előbb kipróbálnám a UPC-t.
- A TV-m tudja fogadni a CI+ mediakártyát. Mivel járok jobban felvétel nélküli mediabox-al v. mediakártyával? Mi az egyik-másik előnye-hátránya?
- Ha most rendelem kapok 2 hónapot ingyen, ha mégsem jönne be a UPC szolgáltatása vissza lehet-e mondani egy adott határidőn belül?
- A vállalt garantált sebességet tudják-e tartani?
- Torrent esetén van-e valamilyen limit amit tapasztaltatok esetleg leírva a szerződésben. Van-e havi le-fel töltési limit?
Nem szoktam sokat töltögetni, routerrel töltök, ami azt jelenti hogy folyamatosan seedel, de inkább csak seedelget.
- IPV6-al is megy e a torrent kliens (tp-link router - transmission kliens) vagy IPV4-kell kérjek?Köszi előre is a válaszotokat!
Aktív témák
- Horgász topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Óra topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Politika
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest