Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
-
szelidorzo
aktív tag
Sejtem már miért mondtak nekem mást a váltással kapcsolatban.
Nekem külön szolgáltatásként van TV és Net előfizetésem, s nem csomagba van 2 vagy 3 szolgáltatás. Vagyis nem csomagból emelek ki egy szolgáltatást és módosítom felfelé, hanem két szolgáltatásból az egyikre vállalok hűséget, módosítom fölfelé, váltok elektronikus számlára.
Így amit nem piszkálok az marad változatlan áron, a másikra pedig egy évig kedvezménnyel.kirkri!
Állítólag valami áramszünet miatt halott a dolog
-
Csabee.
nagyúr
Felraktak30as csonagra, 21et ad... Na majd a routert megnezem meg lehet az a szuk keresztmetszet..
-
pjtr
aktív tag
Láttátok, hogy eltűntek a 2-1-ben csomagok a honlapról?
A végén még cumira kerülünk, mint új megrendelők
-
szelidorzo
aktív tag
Szerintem priviben kétszer is érthetően leírtam upc-online-nak hogy mit szeretnék, és ő adta ezt a választ. De felteszem a hivatalos oldalon is nekik a kérdést, és a válaszuk szerint lépek. (bár azzal, hogy a friss fórumtárs hivatalossá tette jelenlétét, a válaszai is hivatalosak, és bizonyítékként értékelhető egy jogvitában)
Mondjuk most épp tele a tököm!
SE TV (se analóg, se digi), se Internet.
APU KEZDŐDIK! (Fibernet?)
-
upc on-line
tag
Tisztelt RLND!
Az online megrendelés jelenleg két kedvezményt tartalmaz a telefonon vagy személyesen történő megrendeléssel szemben, a bekötési díj elengedését (de ez a módosítóknál nem jelentkezik csak az új bekötésre váróknál), illetve a kedvezményesebb havidíjat, ami csak az elektronikus számlázással együtt érhető el, tehát elektronikus számlázás nélkül mindegy, hogy telefonon, személyesen vagy online teszel megrendelést.
A dvr és a hd funkciók prémiumszolgáltatásokhoz tartoznak, ezért nem jelentenek felfelé módisítást.
-
club1
veterán
válasz
szelidorzo
üzenetére
De nem is adják meg rá az online kedvezményt, azaz ha valakinek most csomagban van a tv-net, és csak a netet módosítja felfelé, nem fog kedvezményes díjat kapni (hanem a listaárat) a megmaradt tv csomagra. Példával illusztrálva: FP 15 és kábeltv start kb. 6400 Ft most a Fibertől átvéve. Ha a kábeltv-t felfelé (mondjuk bronze-ra) váltod online, akkor a FP 15 4750 Ft, a bronze csomag pedig 2200 Ft, azaz összesen 6950 Ft lesz. Ha pedig a netet is váltod FP30-ra, akkor 6400 Ft lesz az összes havidíjad. Azaz ebben az esetben bő 500 Ft-al olcsóbban jössz ki, mintha csak az egyiket váltod felfelé. Összefoglalva, a kábeltv szolgáltatásod tényleg nem fog megváltozni, de nem is lesz olcsóbb, sőt legtöbbször drágább lesz, mintha felfelé váltanál (a Fiber-UPC akciós árkülönbségek miatt).
-
szelidorzo
aktív tag
Nem ártana!
Ha tv-d is van tőlük elvileg kellet, hogy kapjál egy elosztót is a csomagban. a tv is csak olyan szűrővel működik együtt rendesen ami engedi a visszirányt, a modemhez is bekavarhat a fiberes szűrő. Valahol írták, hogy a fiberes kukába való. A helyedben kipróbálnám nélküle a modemet, plusz újraindítani modemet, majd esetlegesen a routert.
-
Csabee.
nagyúr
Jött egy levél, hogy upc smart guardot sikeresen megrendeltem bla bla.. a megrendelő pdf-em megnéztem és nem is rendeltem smart guardot, mert csak a 30as csomagot rendeltem neten!
Valaki kapott már ilyen mailt?
-
kirkri
addikt
válasz
szelidorzo
üzenetére
Szűrőt nem dobtam ki. Ki kellene?
-
szelidorzo
aktív tag
Fiberes visszirányú szűrőt kidobtad? Csatlakozások rendben? Nálam is okozott gebaszt a régi koax, a fiberes őrült tempó meg sem kottyant neki, az új tv szolgáltatásnál a régi kábellel az adók 20%-a nem jött be, cserélni kellett. Próbálj meg modemet resetelni. Ha nem megy fiber szerelő.
-
kirkri
addikt
válasz
szelidorzo
üzenetére
Egy kora reggeli érték:

Ha már hajnalban sem sikerül a 30M közelébe érni, akkor mikor?

A feltöltés viszont úgy tűnik már tartani fogja a 3M körüli értéket.
-
kirkri
addikt
Ma lehetett migráció után először magasabb csomagra váltani (Kistarcsa). Sajnos nem túl jó a tapasztalat a sebességgel. Míg a 15/1.5-ös csomagnál bármikor mértem pontosan annyi volt, a 30-as csomag már nagyon gáz a 15-höz képest. Soha nem tudok még 20-as letöltést sem mérni, feltöltés néha megközelíti a csomaghoz járó 3 megát.

Ahhoz képest, hogy rákérdeztem és a rendszer szerint menne a 120-as letöltés is, még a 30-as sem megy.
Nem akarok rosszindulatú lenni, de ennek nagyon olyan színezete van, hogy most "aláírva" egy évet már nem kell olyan pontosan tartani a beígért sávszélességet, elég csak a garantáltat szolgáltatni. (Mint említettem a nagyobb csomagra módosítás előtt szinte kB-ra pontosan megvolt a sebesség). Még a UPC-s átvétel előtti napokban írtam a Fibernetes topikban, hogy sok régi UPC-s ügyfél ismerősöm panaszkodott, hogy csak a garantáltat biztosítja a UPC. A migráció utáni pontos 15 megás csomagnál mondtam is nekik, hogy nekem pontosan annyi, mint kell lennie, erre most itt a pofára esés...
Ezt a 30-as csomagot csak arra a 2-3 hétre akartam igénybe venni, amíg nem tudom összehozni a "szabad"időmet úgy, hogy a 120-as csomagra váltáshoz szükséges modemcserét meg tudjam oldani a szerelővel. Ezek után nem tudom, hogy érdemes-e, bár ha ott is csak a garantáltat biztosítja még mindig jobban járok +2000 forintért a 120-as csomag garantált sebességével, mint a mostani 30-as garantáltjával. 
-
RLND
tag
mióta upc-s net van, a google hirdetések túlnyomó része osztrák/német.... másnál is?
-
tijstijs
tag
Sziasztok,
az lehetséges FiberPower-nél, hogy a szomszédomban meg lehet rendelni, meg a kettővel másik irányba szomszédnál is, de nálam nem?
Azt hittem, hogy a kábelnetnek jobb a lefedettsége egy bizonyos területen. -
RLND
tag
válasz
upc on-line
üzenetére
Tisztelt upc on-line!
Ha online rendelek, de nem szeretnék elektronikus számlázást, akkor is kedvezőbbek lennének a havidíjak, mintha személyesen (ügyfélszolgálaton) rendelném meg a szolgáltatásokat?
Az új - fibernet-es - területek mikortól kerülnek fel az online "Szolgáltatás keresőbe"?
Illetve digital gold dvr-ről digital gold dvr hd-ra felfelé módosításnak számít?
Köszönöm!
-
club1
veterán
válasz
123exszakasz
üzenetére
Csak upc hálózatból elérhető.
Holnap csak bedugod az új modemet és működni fog. Alapból nem kell jelszó, csak akkor, ha másik géppel már használva volt a modemed. -
123exszakasz
csendes tag
a pcreg.upc.hu csak nálam nem működik?
ja, és az átállás fiberről upcra hogy fog zajlani?
megvan az új modem, a jelszó, holnap csak bedugom az új modemet, és menni fog? -
pjtr
aktív tag
Szia
Irtam privit, nézd meg majd lécci, ha lesz időd.Köszönöm peti
-
upc on-line
tag
Lortech,
Egyszerűen csak megrendelést kell tenni az on-line felületünkön keresztül. Az igény beérkezését követően, ha nincs szükség kiszállásra, akkor e-mailben értesítjük az ügyfeleket az új csomag beállításáról, ha modemcsere szükséges a kiszállás időpontját kollégáink telefonon keresztül egyeztetik.
-
club1
veterán
Online a megrendelést összeállítod. A végén a személyes adataidat és a kért szolgáltatások váltására az időablakot megadod, és elküldöd. Emailben a megrendelést visszaigazolják. 3 munkanapon belül (de leginkább napon belül) felhívnak a UPC-től időpont egyeztetés végett ha teljesíthető a megrendelésed. Ha a rendeléseddel gond van, akkor is hívnak.
-
Lortech
addikt
válasz
upc on-line
üzenetére
Köszönöm. A váltás mikéntjét tudnád részletezni ? A honlapon ugye az szerepel, hogy online rendelés esetén áll az akció, mit kell tennem a váltáshoz?
-
Csabee.
nagyúr
Na én megrendeltem most a 30as csomagot, illetve díjnetre is beregisztráltam
Kíváncsi vagyok hogy a mai nap történik-e valami ! (telefonon azt mondták még aznap aktiválják)upc on-line Fibernetes voltam, ma váltottam feljebb a csomagot. Így a hűségidőm megmaradt? vagy mai nappal kezdve újra +1év?
-
EmThor
addikt
Tényleg, most kell regelni az új modemet?
-
-
club1
veterán
Arra ügyelj, amit már korábban is megírtam, miszerint ha több szolgáltatásod van, de csak egyet váltasz felfelé, a többi szolgáltatásod onnantól kezdve listaáras lesz. Az én esetemben pl. így drágábbra jön ki egy 500-assal a két szolgáltatás (tv+internet) együtt havonta, ha csak az egyik szolgáltatásomat váltom felfelé, mintha mind a kettőt.
-
tuser
aktív tag
-
club1
veterán
"Kedvezményes online ajánlatunk 2011. március 1-jétől visszavonásig, az online felületen történő megrendelés esetén, új egyéni előfizetők, vagy meglévő upc internet szolgáltatás csomagjukon magasabb szolgáltatási csomagra módosító előfizetők részére érvényes, a UPC azon hálózattal kiépített területein, ahol kiegészítő beruházás nélkül elérhető a szolgáltatás."
Ebből az következik, hogy internet start-ról FP 15-re meglévő előfizető is módosíthat online megrendeléssel egy hűségvállalással 3200 Ft-ért. Arra ügyelj, hogy ha kábeltv csomagod is van, és csak a netet módosítod, onnantól kezdve a kábeltv csomag listaárassá változik, hiába írsz alá egy év hűséget a netre (azaz a kábeltv-t is célszerű ebben az esetben felfelé módosítani, főleg ha olcsóbb a nagyobb csomag, a kisebb csomag listaáránál).
-
Lortech
addikt
Kerestem, de nem találtam ezt a kitételt a honlapjukon, de lehet, hogy ott van valahol. Mindenesetre ha jobban megéri nekik a lejárt hűségű (potenciálisan megszüntethető, lecserélhető), alacsonyabb előfizetési díjú szolgáltatást nyújtani, nekem jó. Normál áron, 4750-ért már nem volna versenyképes a lakhelyemen.
-
villamos
őstag
A 3200Ft csak az új előfizetőknek szól. Te viszont nem vagy új előfizető, ezért szerintem a listaárral kell majd számolnod...
Szerintem érdemes lehetne talán érdeklődni a GVH -nál, a fogyasztóvédőknél, médiahatóságnál, hogy a kedvezményeket általában csak új előfizetők vehetik igénybe, míg a régi, és hűséges előfizetőket magasabb árakkal, és nem ritkán tesze-tosza ügyintézéssel stb. büntetik a tisztelt távközlési cégek, és szolgáltatók. Ez kimeríti a tisztességtelen piaci magatartás tárgykörét szerintem.
-
Lortech
addikt
válasz
upc on-line
üzenetére
Az lenne a kérdésem, hogy meglévő internet start előfizetést (hűségidőn túlit) lehet-e módosítani a jelenleg akciós Fiber Power 15-ös csomagra (3200Ft online rendelés esetén), és ha igen, hogyan.
-
-
-
Csabee.
nagyúr
Valakinek ma megszakadt az internet 22.kerületben? Nekem 2x is.. lehet a routerem szerencsétlenkedik, azért kérdem, hogy más tapasztalt-e hasonlót.
-
tuser
aktív tag
UPC -nél mikor dobhatjuk ki végra a SCART -os boxokat, s kaphatunk CA modult, vagy legalább egy óccókici' nem felvevős HDMI kimenetes dobozkát a TV alá ?

KábelTV - Zugló
-
Csabee.
nagyúr
válasz
upc on-line
üzenetére
Köszönöm szépen, akkor ha online megrendelem akkor a rendszer látni fogja hogy feljebb váltottam a csomagot ugye? Nehogy az legyen hogy két internet csomagot kelljen kifizetnem..

-
EmThor
addikt
A net sebesség némileg ingadozik, volt h el is ment fél percre, majd vissza (modemen ég minden). A Tv képe viszont (analóg adás) mintha kicsit szebb lenne, de lehet csak haluzok.
-
-
-
szelidorzo
aktív tag
Megmagyarázom a számládat!
A kábeltévédre már kaptál választ.
Net: Gondolom anno volt hűséged a sprint csomagra, majd amikor lejárt a fiber küldött levelet, hogy még egy évig újabb hűségnyilatkozat nélkül változatlan áron szolgáltatja a netet neked.
A UPC átvette a fibert. Ugyanazon az áron szolgáltat mindent, mint amit a fiber kért eddig.
Ha tv ben silvert kaptál akkor valószínű analóg fiberes voltál.
A sprint neted helyett kaptál power 30 as csomagot (ami magasabb sebesség mint eddig ugyanazért a pénzért amit fizettél a fibernek, vagyis jól jártál) A számlán továbbra is a sprint fog szerepelni. Ha majd váltasz magasabb upc fiber power 60-as vagy 120-as csomagra akkor az lesz a számlán.
Az hogy több az összeg mint az eddig megszokott, azért van mert nem 30 napot számláztak, hanem negyvenet.Nem oly bonyolult ez, csak el kéne olvasni amit a levelekben írtak, s egy kis agytekervénnyel egyértelmű a dolog.

-
Csabee.
nagyúr
Kedves upc on-line Nekem 12.én aktiválták a 15Mbit-es internetet Budafokon! De ezért a 15ért 5000Ft-ot fizetek havonta, mikortól rendelhetem meg a 30as csomagot 4200Ft-ért? Telefonon azt beszéltem hét elején egy kollégával hogy 18.ától lehet, ez igaz? Vagy akár már most is megrendelhetem?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
upc on-line
üzenetére
Nagyon örülök, hogy hosszú idő után a Prohardver! lapcsalád fórumain is megjelentetek.

Ezt a topikot ajánlom figyelmedbe.
U.i.: Ez a reg alatt egyébként több ember is ír?
-
upc on-line
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére

Igen, igyekszünk az összes upc-vel kapcsolatos topikot figyelemmel kísérni, és ahol lehetséges reagálni is. -
WonderCSabo
félisten
válasz
upc on-line
üzenetére
Szóval elvileg a feladataid közé tartozik az összes releváns topik figyelése.
-
upc on-line
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Röviden:
A upc on-line a UPC Magyarország kft. ügyfélszolgálatának csoportja, melynek tevékenységébe tartozik az online tartalmak figyelemmel kísérése illetve információ elhelyezése a céggel és szolgáltatásaival kapcsolatos témákban.

-
club1
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mondjuk ahogy a T-Home esetében is lehetett egy általános topic-ot csinálni, a UPC esetében is időszerű volt már. És Upc on-line kollégától sem várhatjuk el, hogy az összes UPC-s topic-ot folyamatosan figyelemmel kísérje...
-
club1
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pl. azért jó, mert van vagy 10 UPC-s topic, de mindegyik speciális (vagy net, vagy ilyen-olyan tv, vagy telefon, stb.). Ideje volt már egy általános UPC topic-ot is nyitni, már csak azért is, mert most rengeteg új felhasználó kerül(t) át a Fibernettől a UPC-hez, és a migrációval kapcsolatban elég sok (nem szolgáltatás specifikus) kérdés merül fel.
-
WonderCSabo
félisten
Minek ez a topik?

-
Apollyon
Korrektor
válasz
upc on-line
üzenetére
De komoly, egy 'dedikált' UPC dolgozó
Remélem majd benézel majd a Chello/Fiber power topikba is 
-
upc on-line
tag
Kedves intuicio!
Az egyéni előfizetésekkel kapcsolatban nem adhatunk felvilágosítást a fórumokon, közösségi site-okon keresztül. Azt tanácsoljuk neked és a többi fórumozónak is, hogy az ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel keressétek fel telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1221-es számon.
-
intuicio
aktív tag
Helló!
Ma kaptam meg a számlát. Valami nem stimmt... Fibernet--> UPC (XXII.ker)
20k kellene fizetnem.
Silver csomag - 2011.04.01-2011.05.10 - 8815Ft
NET SPRINT - 2011.04.01-2011.05.10 - 11.007FtMint látjátok két különböző, de egy hónapra számolt net előfizetésem van. Ez hogy lehet? Én ezt be nem fizetem, mikor csak 1net csomagom van! Szerintetek ez mi?

-
Csabee.
nagyúr
Sikeres átállást követően UPC-s lettem én is

-
RLND
tag
[ Módosította: Neil Watts ]
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt a 30-as csomagot csak arra a 2-3 hétre akartam igénybe venni, amíg nem tudom összehozni a "szabad"időmet úgy, hogy a 120-as csomagra váltáshoz szükséges modemcserét meg tudjam oldani a szerelővel. Ezek után nem tudom, hogy érdemes-e, bár ha ott is csak a garantáltat biztosítja még mindig jobban járok +2000 forintért a 120-as csomag garantált sebességével, mint a mostani 30-as garantáltjával.