- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ates2
senior tag
bizonyos csatornákat amit eddig lehetett nézni vodafone tv appon most miért nem ?
ott a csatorna de nincs play rész.... -
maglew
aktív tag
Hát a szerelőn nem múlt, Ő mindent megtett. Ha ketyeg a kötbér akkor mit tudok tenni?
Reális amúgy a legkisebb HD csomag és a legkisebb 250-es internet 5090 Ft-ért? vagy ebből még lehet alkudozni?
A modemet nem cserélik? Vagy miért mondták hogy azt is kell, a szerelő meg közölte, hogy nem kell és nincs is neki felírva? -
prsz
csendes tag
Sziasztok! Modem regisztrációnál milyen felhasználónevet és jelszót kell megadni vajon? Állítólag küldtek ügyféladatösszefoglalót a szerződés megkötésekor, de nem találtam ilyet. A vodafonos felhasználónevet nem fogadja el,
-
maglew
aktív tag
Na kijött a szerelő, közli, hogy a routert nem kell cserélni (nekem azt mondták a központban) csak a TV boxot.
Azt kicseréli a Classicra, állunk, várunk, adás nem töltődik le. Ott b*szkódunk majd 1 órát, telefonálgat össze vissza a központba. Erre behoz egy másikat. Na ott jó lassan elkezdte letölteni a programokat, de 1 óra alatt kb 15 programig jutottunk. Mondta hogy hagyjam úgy éjszakára majd idővel lejön az összes.
Hát remek...Ez szolgáltatás?
-
Amazonas
senior tag
válasz
Remekelek28
üzenetére
Tudsz képernyőmentést betenni a modem jelenlegi beállításairól (az esetlegesen érzékeny részeket kitakarva)? Sajnos, így csak vaktában lövöldözünk, hogy mi lehet a gond.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De igazad vsn. Egy sokadik eszközön sikerült belépnem az uj jelszóval. Hogyan tudom törölni?telefon és laptop
Sikerült. Köszi szépen. Az elfelejtre kattoltam. Igy kérte az uj jrlszót. Thnx

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Remekelek28
üzenetére
Próbáld meg törölni a mentett jelszót!
-
Remekelek28
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem is jutok el odáig h a jelszót beírhatnám. Igy nem az a gond.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Remekelek28
üzenetére
Fogalmam sincs, de nem az a baj, hogy az eszközökön el volt mentve a régi jelszó, és azzal próbálkoznak bejelentkezni?
-
Remekelek28
őstag
válasz
Remekelek28
üzenetére
Vslaki segithetne. Az ügyfélszolgálatot sem tudom elérni. A tv is most ofgline megy. Egy időre el is ment.
A beszerelők azt mondták módositható a jelszó. -
Amazonas
senior tag
válasz
Berzso
üzenetére
Személyes véleményem, hogy a piros cég ezt nagy ívben le fogja sz*rni, de remélem, tévedek. Igen, tudom, hogy az ÁSZF szerint nem kötelezően nyújtandó szolgáltatási elem (vagy akármi), és csak "fícsőr", de adott esetben lehetne ezt akár komparatív előnyként is kezelni. Az én benyomásom legalábbis az volt, hogy a UPC a Horizon Go-t és a Wi-Free-t is úgy kezelte.
-
Remekelek28
őstag
Üdv. A most bekötött vodás netnél router jelszót módositottam volna,smi dikerült is,de minden eszközömön azt irja ki h hitelesités. És nem lép tovább. Mit ronthattam el. ?
-
Berzso
tag
válasz
Amazonas
üzenetére
Csatlakozok, hogy ez így 2021-ben elkeserítő! Hiába írják, hogy "Személyi számítógépen Microsoft Windows 10 operációs rendszeren Google Chrome (90-es vagy attól újabb verzió), Microsoft Edge (90-es vagy attól újabb verzió), vagy Firefox (89-es vagy attól újabb verzió) típusú böngészővel támogatott a használat" Próbáltam mindegyikkel és 10 esetből max. 2 sikeres. Véleményetek szerint ez ennyit tud - mármint a VodafoneTV nézése computeren- vagy még talán javítanak rajta?
-
Ricsi_127
újonc
Sziasztok! Nem tudom valaki feltette már-e ezt a kérdést itt, de lehet valahogy letölteni a webes vodafone tv visszanézőről?
-
eight
senior tag
válasz
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítséget (Amazonasnak és vargalexnek is).
Ma délelőtt be is mentem a Vodás pontra és némi győzködés után (azt kellett megbeszélnünk, hogy legalább az online 5990-es árat kapjam meg) el is jöttem egy TG3442DE modemmel, amit szépen be is raktam itthon a szekrénybe és ott is marad amíg a Cisco meg nem szűnik működni c]:-)
ui: @vargalex Én is mértem többet, sokszor 250-255-öt is (fast.com-ot preferálom inkább, mert az Ausztria, tehát nem helyi net sebességet mérek), bár 290-et én sosem láttam. A 240 mindig megvolt fixen, annál csak több jött.
-
ates2
senior tag
az vodafone tv error,hogy néha bizonyos csatornákat nem lehet nézni? tehát nincs ott play gomb...
-
viktorhu
veterán
-
Olyan előfordult már veletek, hogy hirtelen blokkolta a szolgáltató a VPN kapcsolatot?
-
-
cocka
veterán
válasz
nicu71
üzenetére
képernyő tükrözést sem tudja
De azt minek tudná? A box képe közvetlenül megy a tévére. Akkor minek a tükrözés? Tudtommal az arról szól, hogy okostelefon vagy tablet képét wifin vagy más módszerrel megjeleníted tévén.
Nekem a stop gomb nagyon hiányzik. És azért baromság, mert elindítasz egy videót és ha le akarod állítani nem lehet, mert ha megnyomod a háztetőcskét vagy a vissza gombot, akkor ugyan bejön a főmenü vagy az előző nézet újra, de a háttérben megy tovább a lejátszás. Eleve hogy a pé... -be lehet úgy megtervezni egy távirányítót, hogy nincs rajta stop gomb?
Olyan gomb bezzeg van, aminek semmilyen funkciója nincs. -
cocka
veterán
válasz
maglew
üzenetére
Már részben megszüntették azzal a csudás húzással, hogy megszüntették azokat az SD csatornákat, amiknek volt HD verziója is. Persze csomónak csak SD-ben volt visszanézője és akkor fel is merült a kérdés, hogy akkor eltűnik a visszanéző ezen csatornák esetén VAGY esetleg a HD verziónak lesz visszanézője? És persze előbbi valósult meg.
-
nicu71
addikt
válasz
maglew
üzenetére
Szia ,képernyő tükrözést sem tudja ,viszont az én 80 éves anyám is sikított amikor meglátta,egyszerűen kiborult a menütől,pedig okostelefont simán lekezeli ,egyáltalán nincs elveszve a digitális dolgoktól de ezt egy pár napig gyakorolni kellet mire alap dolgokat biztonsággal meg tudott csinálni.A távirányító se tulságosan idősbarát az apró dizájnos ,de elgémberedett koros, reumásoknak egy kézzel szinte megnyomhatatlan gombjaival .
Viszont szerintem olyan nagyon nem lehet a beállitosokat "elnyomkodni" bár az ilyesmit sose szabad teljes magabiztonsággal kijelenteni. -
cocka
veterán
válasz
maglew
üzenetére
melyik box a jobb.
Attól függ mire. Felvételre, visszanézésre vagy csak simán lineáris tévéadást nézni, esetleg azt felvenni.
A vtv tud "felvenni", magyarán műsorokat megjelölni rögzítésre a felhőben. Meg a visszanézést is csak az fogja tudni. Vannak még ilyen parasztvakító extrák, hogy youtube meg valami youtube kids meg tudom is én, netflix, amazon prime, HBO Go.
Az okos box wifin nem tud kommunikálni?
Nem tud, csak közvetve. Ehhez vagy saját router kell vagy powerline. (fogadott wifi jel konvertálása vissza ethernetre VAGY meglévő wifi jel fogadása powerline-ra és továbbítása az elektromos hálózaton keresztül)
Mindenképp ki kell húzni az utp kábelt?
Ha ezt megoldod amit fentebb írtam, akkor elég 1 méter kábel.
Hát a vtv box felülete elsőre elég sokkoló.. mondjuk sokadik alkalommal se olyan felhasználóbarát, mint amilyet elvárna az ember.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Megkerestek, hogy újítsam meg a szerződésemet és Kb 400 Ft kedvezményt is kapok 1 évig.
Viszont abban segítsetek melyik box a jobb. Főleg anyám használná (70 éves) de néha benn alszom én is és jó lenne ha pl. Youtube vagy képernyő tükrözést tudná.
Én a classic boxot kértem (valami kaon kcf 9000 típus). Ez milyen. Mit tud?
Az okos box wifin nem tud kommunikálni? Mindenképp ki kell húzni az utp kábelt? Mennyi pluszt tud az okos box a classichoz képest? Idős anyám számára melyik a jobb (félek hogy elnyomkodja az okos boxot, vagy annyira nem tudja elállítgatni?)
Köszi minden infót
-
Annyira kíváncsi lennék, hogy mikor lehet már végre kedvenceket vagy még inkább csatisorrendet beállítani a voda boxon. Ugyanis ez a fő ok, amiért visszaadom. Ja meg az idegesítő laggolás.
Elképesztő, hogy másfél év alatt képtelenek voltak ezeket orvosolni. -
pjen
félisten
válasz
rayoliviero
üzenetére
Szerintem 1270 és megmondják fillérre.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Voda-nál lehet hagyományos TV boxot is kérni, vagy már csak olyan Androidos smartbox kérhető, amit a Telekom-nál is bevezettek?
Hogyan kell jeleznem, ha az előbbi "butaboxot" szeretném az új előfizetésemhez?Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok! Még a nyáron hívott a Vodafone, hogy cserélnék valamelyik "dobozt" egy újra, de pont külföldön voltam így ez meghiúsult. Jár valami hátránnyal, ha marad a régi UPC Connect Box illetve a KAON médiabox?
-
cocka
veterán
válasz
asdf_
üzenetére
A francba... és ha kifizeted a kártérítést utána mi van, békén hagynak végre?
Amit lényegében csak elvesznek, de mivel a modem nem semmisült meg.. elég nehéz lesz bármilyen bíróságon bizonyítani ennek ellenkezőjét. Legalábbis ha szeretik a valóságot. Ha nem, akkor akármi is előfordulhat.Jó hogy nem már börtönnel fenyegetnek! Plusz ha egyeseknek lehet Hitron.

-
cocka
veterán
-
-
vargalex
félisten
válasz
eight
üzenetére
Ezt passzolom. Nálam Hitron van. Ahogy írtam, 240 Mbps-ig Cisco eszközök voltak, soha nem volt velük baj. Majd váltottam 500 Mbps-re, kaptam egy (anno még UPC-s) Connect Box-ot. Abból 3 példány is folyamatosan dobálta a kapcsolatot, naponta többször is. Szerencsére belsős segítséggel sikerült Hitronra cserélni, azóta nincs gond. Minden eszközt bridge módban használtam. A fekete Compal-ról és az Arris-ról így nincs információm.
#112036 ates2: szerencsére nálam az 500-as csomaggal bármikor mérek, 500-520 Mbps/22 Mbps van. A Cisco-val 240 Mbps netnél 240 Mbps jött. Hol mérsz 290 Mbps-t? Lehet, hogy 300-as configot kapsz már?
-
batyuska100
senior tag
A WT1807-es hibát hogy lehet kiküszöbölni? Laptopon (Thinkpad X230) és gépen (DVI-os a monitor) is írja.
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy akinek vodás optikai nettel rendelkezik létezik-e már Bridge-mod lehetőség..... ? Az ügyfélszolgálaton semmit nem tudnak a lehetőségről..... lassan fél éve működik a hozzáférés, és még mindig semmi..... A gyári ont gigabites hálózata (belsőhálózat) kb semmire nem jó .... Nasra file másolás kb 10Mb/s . a saját ruteremmel viszont 100Mb/s azért nem mindegy.....
-
cocka
veterán
válasz
eight
üzenetére
Az eszköznek 440Mbps felett van a vége, tehát a 250-et lazán bírja.
Igen azt tudtam, hogy papíron 440/110-es, csak arra voltam kíváncsi, hogy a gyakorlatban is tudja-e ezt. Tehát ezek szerint igen. Köszi. (mivel nekem is ez van)
Sorban gyűjtik be a régebbi UPC-s eszközöket,
Nehogy már valami működő is maradjon. Még a végén nem fogom hívogatni havonta legalább egyszer az ügyfélszolgálatot. LOL
Itt inkább az a kérdés, hogy lehetne ezt megakadályozni.
Ja olvastam mit írtak a drágák: kártérítések összege: Cisco 3212-re 8k lenne, az Arrisukra meg 108k. Ja és az az üzleti koncepció se semmi, hogy a le nem adott készülékeket megsemmisültnek kell tekinteni. Magyarul felülírják a valóságot. Meg mi az hogy "megsemmisült"?
Mondjuk esetleg el tudom képzelni, hogy tűzben megsemmisül, de akkor kisebb gondod is nagyobb annál, mintsem hogy a modemükért kártérítést fizetgess. (bár a mai kapitalista világ nem ismer méltányosságot)
Másrészt, ha használni akarod a szolgáltatást, akkor nem "semmisíted meg". Vagy ha mondjuk belecsapott a házba a villám és megkóstolta a koaxot is, akkor nyilván kérsz cserét.
Jogilag az ÁSZF ezen része nem támadható?
-
Ledi
aktív tag
Sziasztok!
Az elképzelhető, hogy az üdülőben használt Kaon boxot otthon is működésre lehessen bírni? Persze ha megadom az otthoni aktiváló kódot. Vagy a Nagra kódolás miatt ez nem lehetséges?
Azért kérdezem, mert hamarosan nálunk is lekapcsolják az analóg adást és Anyámék még, így néznek tévét. Bár ahogy itt olvasom nem törik össze magukat a lekapcsolással.
-
cocka
veterán
Miért, az fizetős? Önmagában a felvételért pénzt kérni már értelmezhetetlen, mivel csak a vodaboxszal biztosítják ezt.
Vagyis.... legyen kedves írjon már az, akinek Kaonja van, hogy műxik-e rajta a felvétel külső hddre opció! Kösszentyű!
A régi boxoknál volt értelme, mert vagy volt beépített hdd vagy nem.
-
eight
senior tag
Üdv a Hölgyeknek és az Uraknak!
Volt ez a #98558 számú kérdésem, amiben a szakértők véleményét kértem, és amire többek között olyan választ kaptam mint pl.: a #98560-as (amelyet ismételten nagyon szépen köszönök).
Sajnos kaptam egy levelet a Vodafonetól, hogy lecserélik a modememet és nemsokára jön egy sms a kiszállításról. Nem tudom milyen modemet akarnak adni, de félő, hogy a 240Mbit miatt valami alsóbb-kategóriást.
A fentiek miatt ismételten szeretnék tanácsot kérni, hogy mi lenne most a legjobb lépés a Vodánál ilyen helyzetben. Gyorsan menjek be az ügyfélszolgálatra gigabitre váltani és kérjem a legjobb modemet (az is kérdés lenne, hogy milyen modemet lenne jó kapni, vagy hogy egyáltalán kívánságműsor e a dolog vagy sem)?
A sebesség továbbra sem érdekel, a 240Mbit bőven elég. Nem kell telefon, nem kell TV, egy modem kell bridge módban. A net "minősége" és az hogy több IP-t kapjak lenne a legfontosabb (két routerem van egy buta switch mögött, az egyikkel dolgozom a másik a privát).
(A Vodás kollégák nagyon sokat panaszkodnak az internetre, amíg nekem eddig semmi gondom nem volt, de gondolom ez azért is van, mert az én modemem által használt sávokban már egyre kevesebb és kevesebb eszköz van).
ui.: 0 naptól UPC-s voltam, de ha rossz netet sóznak rám, akkor inkább váltani fogok, ezért is kérnék szépen segítséget, hogy a legjobb megoldás felé indulhassak el.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Csabi1984
addikt
Amióta Vodafone van UPC helyett azóta csak a gondok vannak és nem tudni meddig marad így

Sarkítva fogalmazok: Amíg UPC volt inkább feljebb ment a sebesség és amióta Vodafone azóta lejjebb és vele együtt a színvonal. -
-
pjen
félisten
Felhívtam a voda hiba bejelentőt, szerintük központi hiba van a visszajátszásban és a kollégáik dolgoznak rajta, ezért nem tudja egyéni hiba ként kezelni.Mikor mondtam, hogy két hete rossz, arra is az volt a válasz a kollégáik dolgoznak a hiba megoldásán.Ķértem értesítést a hiba megoldásáról.
-
-
pjen
félisten
Üdv. Szerintetek az mitől van, hogy a VTV boxal felvett, visszanézett műsorok délután 5-6 óráig szinte hibátlanul nézhetők utána megbolondul a rendszer.Akad, megáll, ismétel.Ha bemegyek az öndiagnosztikába azt írja nincs hiba. Az ügyfélszolga is mindent rendben lát.
-
pjen
félisten
válasz
rayoliviero
üzenetére
Szerintem az addig kapott kedvezményt is ki kell fizetned. Valószínű jobban jársz, hy aűség végén mondod le.
-
gduck
addikt
válasz
atala
üzenetére
Új szerződés a hűségidő miatt kell! Régi csomagra meg nem tudsz szerződést kötni!
Lehet itt sok mindent sokféleképpen értelmezni
Én már amikor indult a mizéria, akkor leírtam, hogy a Voda nem az amerikai nagybácsi, itt semmi se lesz olcsón
Lást pl. UPC mindig emelte automatikusan a csomagot, ha kivezette a kisebbet. Voda meg nem rak át automatikusan 150-ről 250-re... Persze lemondó vonalon lehet .... (nem találom a megfelelő szót, ami nem sért senkit), én is azt csináltam. -
atala
addikt
válasz
MiZo1990
üzenetére
Ő azt mondta, hogy azokban az országokban ahol nem ezeket a boxokat használják, ott nem vették meg a UPC-t.
Minden esetre, azért van benne logika.
Lekapcsolják az interaktív szolgáltatásokat, amit azután csak az új VTV boxal lehet csak elérni. A VTV boxot pedig nem cserélik le, csak akkor, ha lekötöd magad egy évre, és valószínűleg többet is fogsz fizetni havonta.Én is mondtam, hogy cserélje le a boxot, és marad minden a régiben. Azt mondta ezt nem teheti meg, ahhoz új szerződés kel. ezt a központban is mondták.
Ha nem akarnának nyerészkedni, akkor egyszerűen mindenkinél lecserélnék a boxokat, és ennyi.
-
rayoliviero
veterán
Van még vagy 6 hónap Vodafone tv és internet husegem. Le szeretnem mondani. Úgy lehet, hogy kifizetem 6 x 4500 havidíjat és megszüntetik?
-
Petyás
tag
Tegnap és ma is írtam a vodafone-nak, de ma sem kaptam visszajelző e-mailt.
Más is járt hasonlóan? -
pinnacle
nagyúr
válasz
woodworm
üzenetére
Ezt tényleg módosítani kell az összefoglalóban. n-ben megy a WPA2+AES
Mi a különbség a fehér és a fekete ConnectBox modem között?
A fehér CB modem esetén a WPA2-PSK titkosításnál kiválasztható AES-only kódolási módszer a TKIP+AES helyett, az új fekete CH7465VF-en hiányzik ez a lehetőség. Amennyiben AES-only kódolást szeretnél használni érdemes saját routert vásárolni, CB modemet pedig modem üzemmódba átállítani.
A vezeték nélküli kapcsolat beállítási lehetőségekről bővebben ish4d0w által írt hsz-ban részletesen olvashatsz. -
pinnacle
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi! Jó tudni, hogy n-en megy a WPA2+AES. Mindegy, lemondtam, úgysem használnák ki a nagyobb sebességet. Ez lett végül.

Már tudható, hogy a XIII. kerületben mikor szüntetik meg az analóg adást? Másik szobába akkor új TV-t kell venni, vagy ilyen TV "okosítót", remélhetőleg a Vodafone TV jól megy rajta.
Aktív témák
Hirdetés
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Megijedtem kicsit.

Csak ilyen

Én már amikor indult a mizéria, akkor leírtam, hogy a Voda nem az amerikai nagybácsi, itt semmi se lesz olcsón