Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
imref
csendes tag
Szervusztok!
Egy lamer kérdés!
Mit jelentenek ezek az ismétlődő CB naplóbejegyzések?error
DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response v4 option;
CM-MAC=34:2c:c4:57:08:b3;CMTS-MAC=00:01:5c:24:f5:42;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;notice
Illegal - Dropped INPUT packet: SRC=185.180.72.19 MAC=00:01:5C:24
5:40;
CM-MAC=34:2c:c4:57:08:b3;CMTS-MAC=00:01:5c:24:f5:42;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0; -
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
Most lesz bekötve a társasházi lakásban a upc-s internet-kabel tv. Az lenne a problémám, hogy ahova ki lett vezetekelve a falba a fali csatlakozó a connectbox-nak az pont az ellentételes oldalon van mint amit ahol szeretnem. Létezik valamilyen normálisan működő vezeték nelkuli adatátvitellel működő eszköz ami ezt a kb 4 méteres távolságot át tudná hidalni és nem kellene egy vezetéket elhúznom a szoban keresztül? Nagyon szépen köszönöm!
-
lm83
őstag
Nekem eddig csak a telefon használta az 5G-t,
Jótanácsra letiltottam
Most 2.4-n nem csatlakozik rá fel a telefon:/ Sony xa
Még wps gombbal sem hajlandó...
Másik telefon simán fel csatlakozik, gombbal is működik. Pedig nekem is a távolság miatt jó lenne ha ezen működne... -
-
válasz
dzsonaj
üzenetére
Szia,
Jellemzően nem váltanak át, mert nem a sebesség az elsődleges szempont.
Amúgy a UPC Connect Box 2.4 GHz sávon n szabványon 300 Mbps, 5 GHz n szabványon 450 Mbps, ac-n pedig 1300 Mbps sebességet tud, persze ha valakinek az ellenoldali eszköze kevesebbet, akkor az a szűkebb keresztmetszet fog érvényesülni. -
-
Toth_Jani
őstag
válasz
dzsonaj
üzenetére
Az értelmesebb 5G képes eszközök (jellemzően mobilok)tudnak hatékonyan választani egy név alatt is.
De igazából az 5G tempóját (866 Mbps) csak hálózaton belüli másoláskor lehet kihasználni más lehetőség nem nagyon van, és akkor is bírni kell az eszközöknek.
Az 5G pedig kisebb hatótávolságú, mert ez így működik. -
dzsonaj
tag
Sziasztok,
A Connect boxban a 2,4G és 5G-s hálózatnak külön neveket adtam, mert volt rá példa, hogy az azonos elnevezés és jelszó miatt, nem kapcsolódtak rá bizonyos eszközök (TV és asztali gép jellemzően). Viszont azt tapasztaltam, hogy az 5G hálózat hatótávolsága lényegesen kisebb, mert azokon a pontokon a lakásban, ahol van 2,4g hálózat, ott bejelentkezési jelszót kér az 5G-re.
Szóval a kérdés: érdemes mindkét wifi hálózatot engedélyezni az 5G képes eszközökön, vagy sem? Ha igen, akkor lehe, hogy a 2,4G-n marad, és ott ugye a 72Mbs a legnagyobb elérhető sebesség, míg 5G-n a 600Mbps.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Káposztásmegyeren másnál is van net elérési probléma?
Modem (bridgge-módban évek óta) és router újraindítás is volt mégsincs változás

-
Vynx
tag
válasz
Bélabácsi
üzenetére
My UPC oldalon már nem lehet átkapcsolni IPV4-re. Hívd a 1221-et válaszd az internethiba menüpontot, helpdesk ügyintéző vissza fogja állítani a CB-t ipv4-re. Átállítás után CB-be belépve megjelenik egy modem üzemmód menü, ott kell állítanod modem üzemmódra. Ezután már csak a 192.168.100.1 címen fogod elérni a CB-t.
-
Robi_73
őstag
-
Robi_73
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
2017.09.06. környékén, pont két éve volt az országos leállás. Azért emlékszem rá, mert akkor írtam alá még két évre és aznap sózták rám ezt a csodálatos Connect boxot. Én kézzel, lábbal tiltakoztam a box ellen, de csak vele együtt tudtam jó ajánlatot kialkudni. Szerződéshosszasításkor közöltem a telefonos ügyintézővel, hogy bármi bajom lesz vele azonnal adom vissza. Erre másnap jött az országos leállás. Szépen becsomagoltam, majd indulás előtt felnéztem a netre és tele volt a net panaszos UPC-s ügyfelek írásaival, mert nem volt net, tv és telefon sem az egész országban. Azóta egyszer cserélték a boxot és kizárólag modem módban használom...
-
kabelmania27
félisten
válasz
Bélabácsi
üzenetére
Üdv!
Modem oldalára belépve tudod átállítani a cb-t modem üzemmódba, ha nem találod a beállítási lehetőséged my upc oldalon kapcsold ki az ipv6-ot. Amennyiben megszűnik a szerződés a modemet kell visszaadnod tartozékokkal együtt, illetve a médiacardot/médiaboxot.
Összefoglalóban le van írva pár dolog. -
Sziasztok!
A mai nappal csatlakoztam a UPC közösséghez egy CH7465LG-LC Connect Box-al.
Egy pár kérdésem lenne, amiben szeretnék segítséget kérni.• szeretném bridge üzemmódba átállítani a modem-et, mert saját routert használnék. Itt a Fórumban azt olvastam, hogy ezt megtehetem a MyUPC felületen is, de én ilyet sehol sem találok.
Esetleg meg tudná valaki nézni, hogy hol van ez a menüpont? A "Szolgáltatások" / "Előfizetéseim" menüpont alá tenném, de az nálam teljesen üres.• szereld magad verzióban kértem a telepítést és postán kaptam egy szép nagy dobozt a kellékekkel. Az üres dobozt feltétlen meg kell tartani vagy kidobható? Csak mert például ha a hűségidő lejárta után fel szeretném mondani a szolgáltatást, akkor gondolom majd vissza kell a UPC-nek adni a modemet.
Előre is köszönöm!

-
Sanya
nagyúr
Egyelőre tetszik a váltás, jobban néz ki a myupc felület, mint korábban, más felületen kell befizetni a havidíjjat, amit gyorsabban el tudok intézni. Remélem ez továbbra is így marad.
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
2016-ban

-
B. Tamas
aktív tag
Tethering. Tudom, tudom, ÁSZF meg tiltott meg stb. DE, a közeljövőben vennék egy Androidos fejegységet a kocsiba és ha heti pár órát használnám róla (kb csak Waze és Spotify) lehet e valami szankciója? Az nem látványos adatforgalom, most a telefonnal ugyanennyit használok el ugyanezekkel az appokkal. Valaki ismer olyat, aki hallott már olyanról, hogy próbálta már ezt és hogy lett e következménye?
-
Üdv!
Igen, ezzel régen is voltak problémák. Bár a banki SMS-el nem tudom mi lehet, de gondolom a Viber aktiváló SMS külföldről jönne. Viszont a probléma hamarosan meg fog oldódni, ugyanis ha jól tudom a UPC mobil megszűnik.
-
soniq
tag
Sziasztok,
Tapasztalt már vki olyat,h UPC mobilnal bizonyos sms-ek nem érkeznek meg?
Mikor magánszemély küldi,akkor ok,viszont ilyen,hogy banki visszaigazoló,vagy Viber aktiváló sms nem érkezik meg. -
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
Lehet neki nem UPC előfizetése volt

Anno az Invitelét is átvágták Újfaluban

-
Levi123
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszönöm a választ!
@(#79632) Toth_Jani : köszönöm neked is! -
KIA Ceed
tag
Sziasztok,
HBO Pack + HBO go előfizetést indítottam. LG okos TV-n megy is szépen a TV és a streaming is, de az On Demandot nem tudom hol kéne indítanom. UPC Kártyám van, nem boxom és 6950-es okos TV-m. Útba tudnátok igazítani? Thx!
-
Toth_Jani
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Ez természetes nálunk is egy városi építkezésnél kétszer is elvágták a kábelt, és mikor ha nem péntek délután.
Majd megunták az állandó javítást és inkább elvezették másfelé, mert még 2 évig megy az építkezés. -
golyós
addikt
Sziasztok!
Ezek a- WiFi Booster csomag (1db WPLC kit + 1db WPLC erősítő eszközzel)- jól működik? Nem lenne baj, ha nem kéne egy plusz router beépítésével szétfurkálnom a panel. Ez leírva jó megoldásnak tűnik, pláne hogy Lan és wifi továbbítást is tud az elektromos hálózaton.
Érdemes kipróbálni (nem kell aláírni hozzá) mondjuk 2 hónapig és utána inkább sajátot venni? -
headhunter
addikt
válasz
üzenetére
2019.09.04.16:00-tól - 2019.09.05.14:00 óráig ugyanaz... (22 óra TV+Internet és vezetékes telefon "konec")
Ma felhívtam a helyi UPC-s forgalmazót (körépület), kiderült egy "agyilag gyengén bútorozott" megint elvágta az optikai kábelt az 5-ös iskola előtt, ahol a kerékpár út miatt hetek óta ásnak Kína irányába.
Város felében nem volt szolgáltatás.Nehézgépkezelő nem szólt senkinek amikor elvágta, lazán hazamanet a munkaidő végén...

-
norbertoth
senior tag
Nálam működik, tegnap ott fizettem be, illetve minden hónapban. A sors iróniája hogy nekem is volt, hogy hónapokig mindig akkor döglött meg az oldal amikor fizettem volna be a számlámat 😂
-
HUTCHDB
nagyúr
Van, aki az UPC számláját a szolgáltató weboldaláról fizette, fizeti?
Sajnos már napok óta nem érhető el az oldaluk, így nem tudom befizetni a havidíjat.
Nálam van baj, vagy másnál sem működik a dolog? -
pkaresz
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszönöm!
Nem tudom mi lehet, nem csinált még ilyent.
Valami ötlet? -
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Nektek működik a Horizon Go app?
Nálam nem tölt be, s nem ír semmi hibaüzenetet!Köszi!
Üdv: Karesz
-
ates2
senior tag
Na lemondás sima volt. Csávókám már 5500 ért tudta volna adni amiért eddig 9700 meg most 10010-et fizettem ...aranyosak

Csak másik helyen takkra ugyanez van 6300-ért
-
Strezi
őstag
válasz
üzenetére
Itteni tanácsra kértem az IPv6 ls a WiFree tiltást a kábelmodemen.
Gyakorlatilag azonnal kapcsoltak nulla várakozással, nem kellett semmi azonosítás (UPCs vezetékesről hívtam a 1221-et), és két perc alatt meg is van a modem átkonfigurálása, ujraindítással.
Nagy pirospont az UPCs ügyintézésnek!

-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ilyenkor jön jól, hogy már nemcsak a Telekomtól (Magenta 1) van mobilinternetem, de még a Telenortól
Szóval kizárt, hogy le legyek vágva a digitális sztrádáról
Kábelinternetnél meg hát tudomásul kell venni (Invitelnél is így volt Berettyóújfaluban, UPC-nél is Berettyóújfaluban), hogy kevésbé stabil mint az xDSL, cserébe sokszorosan gyorsabb. Feltöltés esetében pl több mint 22x-es az eltérésPC-re ilyenkor nagy segítség

-
törölt tag
Egész Hajdúszoboszlón nincs UPC szolgáltatás. A hiba elhárítása folyamatban van.
-
-
nicu71
addikt
Ugy látszik ez a szatyrok napja ,nekem is ma jött ,meg a kézzel írott szép üzenet is,volt is nagy boldogság
Toth_Jani : naa a Telekom szerdai 1 GB-ja az kimondottan jól jön az olyannak akinek csak kevéske nyomorúságos adatmennyisége van és wifin meg wi -free-n él ,ne tessék leszólni
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Levi123
üzenetére
Persze hogy nem annyiért adják, hiszen ha megnézed a MyUPC fiókodba belépve akkor kapsz alku nélkül is egy kicsivel drágább ajánlatot.
Nálam a jelenlegi csomagomat +200 forintért garantálják 1 évre, azt kell eldönteni hogy ez megéri, vagy az infláció követő emelés nem lesz csak 190 forint.
Vagy esetleg tervben van véve egy szolgáltató váltás, és nem szabad leszerződni. -
Levi123
senior tag
Sziasztok!
október végén lejár a hűségidőm, már az előző számla alján is írták.
A jelenlegi előfizetés 6399 Ft/hó e-pack kedvezménnyel (TV prémium+Filmbox csomag, internet 150, nonstop S), 1 db normál beltérivel, TC7200-as modemmel.A számla alján olvasom: Jogszabályi kötelezettségünk alapján tájékoztatjuk, hogy az Ön részére elérhető, jelenlegi szerződéséhez hasonló szolgáltatási tartalommal bíró, 12 havi
elkötelezettséggel járó ajánlatunk az alábbi: TV Premium: 7673 Ft/hó; Filmbox Pro csomag: 1790 Ft/hó.Már hívtak, de kértem későbbi időpontot, hogy informálódjak.
Most tényleg drágábban adják majd, vagy ez ilyen "elrettentő" általános szöveg?
Ha jól tudom nem emelnek árat..
Szerintem felhívom őket a lemondás menüvel
-
Toth_Jani
őstag
De ez legalább egy komoly ajándék nem olyan mint a T-mobilnál minden szerdán az a 100 ingyenperc, vagy 1 GB net , vagy éppen a 30 perc +300 mega verzió.
Ilyent szatyrokat a 250 forintos vásárban árulnak, csak más matrica van rajta.
Majd az lesz szép ha a Vodafone elkezdi erőltetni hogy a vezetékes mellé vegyünk havi 10 ezerért mobil előfizetést. -
NavySeal
senior tag
Megjött a szatyooooor

-
kezo0
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Ha nem jött le az irónia, akkor most szólok, hogy az volt... Nevetséges a szatyor, és szerintem nem csak én gondolom így. Az meg külön érthetetlen, hogy mindenkinek egyedileg, kézzel írnak hozzá egy ronda kártyát, mert azt hiszik, így „személyesebb”. Mondjuk nem is számítottam többre.
-
proof88
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Úgy értem, hogy boxot ugyanolyan típusú boxra, hátha maga a box "gyengült el".
-
merqree
őstag
válasz
tothferenc
üzenetére
Tök mindegy mire hivatkozik az ügyfélszolga, innentől, hogy nem működik a Te felelősséged. Ha a szolga cseszi el, akkor az övé. Ez a különbség, hogy kin van a felelősség.
Simán nem akartak dolgozni, mert kb 5 perc egy SIM csere a papírmunkával együtt. -
tothferenc
senior tag
válasz
merqree
üzenetére
Es az ugye megvan, hogy az ugyfelszolga hivstkozott arra, hogy nincs vagojuk, de a szemkozti gms-ben ki tudjak vagni....
Viccet felreteve az elvet nem ertem, mert aki upc mobilt vesz es nano simes a telo, siman adnak neki olyat. Plusz minden normalis szolgaltato cserele a 2 eves kartyakat szo nelkul. -
proof88
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szia, köszi!
Az tényleg igaz, hogy boxot egy másik példányra csak akkor lehet cseréltetni ha a szerelő látja a saját szemével a hibajelenséget? Nekem ezt mondta az egyik ügyfélszolgálatos a telefonban.
-
mlinus
őstag
Hát igen, ez az "ajándék" azért szerintem inkább ciki, legalább egy táskát lettek volna képesek adni. Ez a szatyor+kézzel írt cetli kombó ajándékot kb egy zöldségestől tartanám jópofának, nem egy vodafone-tól

-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
merqree
üzenetére
Előfizetett egy szolgáltatásra, ennek elválaszthatatlan részét képezi a sim kártya. Ha a sim kártyát nem tudják az aktuális készülékekhez igazítani, akkor az előfizetett szolgáltatást nem tudja használni.
Tehát vagy gányolásra kényszerítenek vagy felmondásra/számhordozásra. Egyik sem szép megoldás. -
merqree
őstag
válasz
tothferenc
üzenetére
Az ugye megvan, hogy nem köteleztek arra, hogy megvágasd? A TE döntésed volt, TE viseled a következményeit. Ez sajnos ilyen, akár tetszik akár nem. (Ez olyan, mint amikor a navigáció a gyalogos lejáróba terel, pl.)
Amúgy nekem 2-3 évente, ha bemegyek a Vodafone-hoz díjmentesen cserélik a SIMet, illetve amikor nanora volt szükségem "idő előtt", azt is ingyen cserélték.
De nem hinném, hogy azért, mert van 4 privát voda SIMem, egy előfizetői szám alatt. -
csibor
addikt
Valaki tudja, vagy van infója mi lesz a mobil előfizetésékkel Október 1-tol? Gondolom ugrik a korlátlan net.
-
tothferenc
senior tag
Nos irom a fejlemenyeket a micro sim-nano sim kartya csererol. Mivel tesom neven van, bent volt, es azt mondtak, ok szeptember elsejevel mar nem cserelik (gondolom a upc mobil megszuntetese miatt?!). Viszont a szemkozti gsm boltba vigye be, ott megvagyjak. Nos, mivel ezen az erintkezok nagyobbak, mint a nano simen levok, igy sejtettem, hogy a vagasnak nem lesz jo vege. Gsm csavo mondta is, hogy kivagja cuttertel, de nem vallal felelosseget a meret miatt. Nos, ahogy sejtettem, a simet nem ismeri fel a telo. Penteken viszi vissza a tesom az ugyfelszolgahoz, aki ajanlotta a vagast, kivi vagyok, mi lesz a vege. Ha seggbekuki rongalas cimen, akkor bemegyek vele es balhet csapok

-
proof88
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szia, ha a boxot kártyára cseréltetném, ahhoz tudnia kéne a TV-nek olvasni a kártyát, igaz? Valami CI vagy CI+ rémlik hogy ezt kéne tudnia a TV-nek.
-
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- EAFC 26
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
5:40;
Írtam nekik és el is végezték a módosítást. Ezt követően megjelent a "Modem Mode" menüpont a CB felületén.

Sajnos, nem Vodafone-os hölgy hozta (ha jól emlékszem, tomp fórumtársnál volt így), postán érkezett. Viszont nekem stílusos, Vodafone-hoz illő, piros színben jött.