Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  uleFone Power

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1115) Norby86 válasza Meggyi001 (#1114) üzenetére


Norby86
őstag

Nem sajnos, letöltöttem több helyről is ezt a zipet, aztán kicsomagoltam ahogy kell, betallóztam a scatter txt fájlt, de minden letöltött romnál ezt a hibát dobja ki. Egy régebbi kiadású flashtol programmal is próbáltam, de az sem segített. Úgyhogy 6.0-t újra húztam és elkezdtem bogarászni a Viper4android után, hogy mégis melyik verzió megy rendesen ezen. Úgy néz ki találtam egy működő verziót, de még nem akarom elkiabálni.
Viszont az érdekelne ha valaki esetleg tud segíteni ebben, hogy ez az 5.1-es romot miért nem hajlandó egyetlen flashtool sem beolvasni? Mert azért csak ránéznék arra az 5.1-es romra.
Hozzáteszem nálam is gondok vannak az ujjlenyomat feloldással, szintén 10-ből jó ha háromszor érzékeli, pedig minden irányból felvittem az ujjamat és többször is.
Amúgy magával a telefonnal ezeket leszámítva megvagyok elégedve,az akku nagyon jól bírja. :) Előző telefonomnál ha romot cseréltem mindig kellett hagyni 10-12% töltést hogy ne merüljön le mire felteszi a romot. Itt pár százalékot esik a töltés, utána még nyomkodom össze-vissza és alig akar lemenni a töltöttség. :) Plusz a távnyomó infra nálam a tesztel ellentétben remekül működik még nagyobb távolságból is, sőt falra irányítva is a visszavert jelen keresztül 4 méterről bekapcsolta elsőre a samsung tv-t.

-Norbi-

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  uleFone Power
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.