Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4401) Jamy01 válasza Bjørgersson (#4399) üzenetére


Jamy01
csendes tag

Akkor erről ennyit, gondolom.... :O

Hogy pont egy ilyen taggal kellett "összejönnöm"?!? :(

Így gyorsabb: O6 2O/8OO8-444!

(#4402) keresek24


keresek24
csendes tag

sziasztok!
nekem egy olyan problémám lenne és nem tudom jó helyre írok-e, de az általam hirdetett és sikeresen eladott terméket szerette volna Impressa Tag értékelni!Viszont se vissza jelzés sem pedig semmi nem érkezett ahol az értékelés megtörténhetett volna!
ennek jóváhagyására, pontozás segitségében kérlek titeket :R

pontjaim: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=keresek24&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_5/keres.php?stext=keresek24&submit=

(#4403) Jamy01 válasza Bjørgersson (#4399) üzenetére


Jamy01
csendes tag

Na! Helyzet van. Mégis csak válaszolt a srác. Annak idején megpróbálta törölni a negatívot, de nem kapott választ. Azt kérdezi, hogy most kihez fordulhatna?

Így gyorsabb: O6 2O/8OO8-444!

(#4404) Morris válasza Jamy01 (#4403) üzenetére


Morris
veterán

Írjatok egy-egy jelentést és intézzük!

(#4405) Griffin3.0


Griffin3.0
csendes tag

Sziasztok, értékeléssel kapcsolatos problémám lenne.Nem tudom jó helyre pötyögök -e? :)
Elvileg értékelés el lett inditva felém de nem kaptam se emailt se itt üzenetet. Mi a teendő ilyenkor? Előre is köszi. Ha lehet privátban kérném a megoldást :R :R :R

Megbizhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Griffin3.0

(#4406) Bigiboy77 válasza Griffin3.0 (#4405) üzenetére


Bigiboy77
tag

Üdv. Nekem is ez a problémám. Lehet hogy általános hiba van most?

(#4407) Morris


Morris
veterán

Jelentést kell írni, benne megjelölni, hogy értékelni szeretnétek. 73-szor le lett már írva. :)

(#4408) Jester01


Jester01
veterán

Böngészgettem a csalós topikot és az tűnt fel, hogy egy csomó jelentett embernek végül nem lett negatív értékelése. Jó, értem én, hogy ha rendeződik végül az ügy akkor nem szívesen ad negatívot a károsult, de szerintem az olyan üzlet amit csak az eset jelentésével lehet megoldani alapból negatívot kellene érjen.

A következő gyanútlan vásárló hadd lássa már, hogy az adott partnerrel nem ment minden zökkenőmentesen. Ne kelljen még a csalós topikot is külön böngészni mert akkor az értékelésnek nem sok értelme van. Esetleg külön kategóriát kaphatna: pozitív, negatív, problémás.

Jester

(#4409) petir


petir
senior tag

Sziasztok

Lenne egy fejlesztesi javaslatom. Nagyon nagyon hianyzik az oldalrol es rem egyszeruen kivitelezheto hisz mar van az oldalon ilyen dolog ami mukodik.

Otlet : az ember ugye tobb temat olvas ugyan ha rakattint latja mellette hany db az olvasatlan csak ugye szamoljon vissza a.... 

Megoldas : privat uzenetekbol meritve az uj olvasatlan hszek a forumba legyenek kiemelve ugy mint a privat uzenetnel.

Megmondom oszinten en rengeteget olvasok mobilrol es mindig sasolok meddig kell visszaolvasni ha nagyon lemaradtam egy tema koveteseben. Szerintem hatalmas konnyebbseg lenne ha latna az ember meddig tartanak az uj hszek nem csak mobilrol , geprol is !
Mi a velemenyetek ?
Megvalositható az olvasatlan hozzaszolasok kiemelése ?

Ha igen elore is koszonom :)

Udv.:
petir

(#4410) PHM válasza petir (#4409) üzenetére


PHM
addikt

Erre az SG-n láttam már megoldást:
Belépve az ominózus topikba felül egy "ugrás az utolsó olvasatlan üzenetre"
feliratra lehetett klikkelni.
Egy ilyen szerintem itt is hasznos lenne.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#4411) fricz19


fricz19
őstag

Sziasztok!

Vásárolt hirdetést külön kezeli a rendszer? Azaz 15+1, tehát ha leveszek egy ingyenes hirdetést, és újat akarok felrakni akkor megint fizetnem kell? vagy 14+1 esetén ingyen feltudok rakni?

Hardveraproról lehet úgy törölni magam hogy a többi lapcsaládnál megmaradjon az accountom?

AM4/ Intel 8-12. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-t, SSD-t VGA-t veszek!

(#4412) föccer válasza fricz19 (#4411) üzenetére


föccer
nagyúr

Az első kérdésednek utána kérdezek, így kapásból meg nem válaszolom. :N A második kérdésedre pedig nem a válasz. Mindkét portálon ugyan azzal a felhasználói névvel kell jelen lenni.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#4413) Jorus válasza petir (#4409) üzenetére


Jorus
nagyúr

Ha a Kedvenceim, illetve az Itt szóltam hozzá parcellában nem az adott topic nevére kattintasz, hanem az alatta levő, új postokat jelző számra, akkor az első, olvasatlan hozzászólásra visz a link a topicban.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#4414) Parci válasza fricz19 (#4411) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

elvileg külön kezeli, tehát amiért fizettél, az nem számít bele a keretbe. de problémás rész volt korábban, szóval nem kizárt, hogy vannak bibik -- ebben az esetben nagyon pontos és részletes hibaleírással, screenshotokkal, linkekkel felvértezve keress meg és megoldjuk. :R

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#4415) fricz19 válasza Parci (#4414) üzenetére


fricz19
őstag

Köszönöm holnap majd ki is próbálom.
:R

AM4/ Intel 8-12. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-t, SSD-t VGA-t veszek!

(#4416) qnadam


qnadam
veterán

fejlesztési javaslat: ha valahogy jelölni lehetne az engem nem érdeklő hirdetéseket, az sokat egyszerűsítene a világon. ha pl keresek valamit egy ideje, akkor így tudnám magamnak jelezni azokat, amiket már láttam, de valamiért nem érdekelnek :)

a másik: a kedvencek közé tett hirdetésen szuper lenne ha látszana, hogy archiválták, de akár még a jég is. egyszer régen volt is egy hirdetés, ami egy idő után át volt húzva, nem tudom, az mitől lett ilyen.

:R

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#4417) Sasos válasza qnadam (#4416) üzenetére


Sasos
senior tag

Rendezd feladás szerint a hirdetéseket. Akkor mindig az újak lesznek az elején, és nem kell végignyálazni a már megnézetteket. Ami "érdekelhet" kategória, azt tedd kedvencek közé esetleg.

(#4418) Joe 6 shot


Joe 6 shot
csendes tag

Üdv!

Azt szeretném tudni, hogy mi az értékelés menete akkor ha én kereső hirdetést adtam fel, tehát vevő vagyok, valaki jelentkezik, tehát eladó lesz, megveszem, minden OK és szeretném értékelni az eladót.

(#4419) Bjørgersson válasza Joe 6 shot (#4418) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Értékelés menete »

Értékelést csak a vevő kezdeményezhet. Amennyiben sikeresen lezajlott az üzlet, a hirdetésen az értékelésre kattintva az eladó e-mail értesítést és privát üzenetet kap. Amennyiben jóváhagyja a vásárlás tényét, mindkét fél értékelhet. Az archivált hirdetések már nem listázódnak és itt nem is lehet értékelni, ezért javasoljuk az eladóknak, hogy az értékelés megkezdéséig jegeljék a hirdetést, és csak utána archiválják.

Pontozásos és szöveges értékelésed a felhasználó adatlapján jelenik meg.

Amennyiben valaki negatív értékelést szeretne leadni, de az eladó nem igazolja vissza és így egyáltalán nem tud értékelni, az adott hirdetésen belül a jelentem gomb megnyomásával tudja ezt megtenni. Ezek után a HARDVERAPRÓDok kivizsgálják az esetet és megteszik a megfelelő lépéseket.

Egy felhasználó egy hirdetést csak egyszer értékelhet, de több felhasználó is tudja ugyanazt a hirdetést értékelni (ha például több monitor van egy hirdetésben és azt több ember veszi meg külön-külön).

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#4420) Joe 6 shot válasza Bjørgersson (#4419) üzenetére


Joe 6 shot
csendes tag

Igen ezt már gyakorlom.

De amit kérdezek az más, mert olyan hirdetésről van szó amit én adtam fel mint vevő (keresek valamit) - erre jelentkezik valaki mint eladó. Tehát csak az Ő személyes lapján tudom értékelni, jelentéssel, moderátor segítségével. (a fórumon ismertetett módon)

(#4421) Sasos válasza Joe 6 shot (#4418) üzenetére


Sasos
senior tag

A "keres" típusú hirdetés nem értékelhető (sajnos). Viszont, ha megtaláltad amit kell, akkor az eladó rakhat fel egy hirdetést a termékkel, amit le jegel, majd te, mint vevő tudod kezdeményezni az értékelést.

(#4422) Joe 6 shot válasza Sasos (#4421) üzenetére


Joe 6 shot
csendes tag

Üdv!

Ezt is gyakorlom és erre magamtól is rájöttem, már kétszer csináltuk, de azért gondoltam megkérdezem, biztos ami biztos, mert azért ez így nem az igazi.

Válaszokat köszönöm.

Üdv!

[ Szerkesztve ]

(#4423) Bjørgersson válasza Bjørgersson (#4419) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Bocsanat, felreertettem, a masodik vesszod utan osszezavarodtam. :_)

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#4424) superskan2


superskan2
újonc

Üdv mindenkinek.
Kéne nekem egy kis segítség.
Van ph-n egy profilom superskan néven ahova már vagy 3 napja nem tudok belépni...-:$
superskan@freemail.hu email címen futott kb 3 nappal ezelőttig. Amikor úgy gondoltam megváltoztatom az email címemet az új ra amit most használok a superskan007@gmail.com ra de valamit félre gépelhettem mert azóta egyikkel sem tudok belépni.
Ebben kéne a segítség,mert nem szeretnék egy sok éves profilt elbukni. Köszi.

(#4426) superskan2 válasza föccer (#4425) üzenetére


superskan2
újonc

Köszi a segítséget... :R

(#4427) Blacksmith


Blacksmith
csendes tag

Sziasztok, elnézést, ha volt már, nekem arra lenne igényem, hogy a település szűrő lenyíló menüjében Budapest legyen az első helyen, a többi maradhat természetesen ABC-ben.

(#4428) cbm1974


cbm1974
tag

Sziasztok!
Rövid előzmény: Nikolaij 2007-ben regelt és akkor írt arról, mért csak a hozzászólások számíthatnak a rangok megítélésében és lehangolóan vélekedtek róla, mintegy elutasították kérelmét. a témát Nostrum dobta fel.
Erre utalva firkáltam a bugreportok-ba, majd javasolták, h. itt is dobjam fel újra a témát, bár a dolog rég volt, úgy érzem a lényeg még mindig nem változott:
Bő 2éve regeltem, több száz adás-vétel van már a hátam mögött, mégis újonc vagyok és jelenlegi rendszer szerint talán az is maradok. Ez azért igazságtalan, mert a sok variáló, csaló miatt az újoncok megvannak bélyegezve. Én is szívesebben üzletelek "rangos" fórumozóval, de tényleg mért csak a hozzászólások számítanak? Ugyanakkor olyat is ismerek az oldalról, aki kvázi tag, mégse érdekelte sose, és nem nagyon voltak hozzászólásai sem. Számos példát ismerünk arra is, h. egy magas ranggal rendelkező tag csapott be mást és ki is zárták...velem is szúrt már ki ilyen tag, bár anyagi kár akkor nem ért.
Talán komolyan át kellene gondolni mi alapján vannak eldöntve ezek a rangok..talán nem-e a megbízhatóságnak kellene az 1. helyen szerepelnie, aztán csak a többinek. Lehet azért sejteni a "priuszokból" is, ki tevékenykedik komolyan és ki csak szórakozik!
Speciel nem is érdekelne nagyon a státuszom, ha nem nyomna akkora súlyt a latba az adás-vételek tekintetében.
Véleményem szerint a ph mindenkié, nemcsak a hsz-eseké...
Az előreutalástól továbbra is húzódoznak a vevők, mert ugye lerágott csont a "ne utalj előre" és pont.
De vhogy létre kell jönnie az üzletnek, ha senki nem bízik a másikban a pontok ellenére sem....?
Mivel a pont nem is garancia, ahogy persze semmi sem, de talán lehetne egy pluszt kitalálni, hátha akkor biztonságosabb lehetne az üzletelés, mert valljuk be, mindenki, én is az átveréstől tartok a legjobban, ahogy én itt párszor megjártam...azóta nagyon ritkán vásárolok itt. A vatera pl. megbízhatóbb, ott hamarabb kiadják ügy esetén az adatokat. A becsületes ember manapság egyre nagyobb áldozat, bőven van mitől tartania, a csalóknak pedig számtalan trükkjük van, pl. azt is csinálják, gyorsan pontokat gyűjtenek h. aztán egy nagyobb fogással lehúzzanak vkit. Utalhatnék pl. "retro*" -ra, aki 2 éve húzott le 13k értékben. Ő is ezt a taktikát követte :(
Szóval sajna nincs ötletem mit lehetne tenni, de jó lenne vmi megkülönböztetés, ami nem csak a pontok számától függene....

Mondtak jó dolgokat, pl. lehetne vmi más jelzés a sikeres adás-vételek, vagy a regisztráció óta eltelt idő figyelembevételével: link

Kedves illetékesek, hosszú levelemmel fárasztottalak, remélem siránkozásaim meghallgattatnak...:)

1. kapcsolatfelvétel módja PÜ...!!!

(#4429) Garada


Garada
őstag

Üdv lenne egy javaslatom.
A telefon kategóriák közé szerintem már igen bekerülhetne a Xiaomi mert bőven van annyira erős és jó gyártó már mint pl a Huawei aki az alaplistában is el van helyezkedve.

(#4430) bucihost


bucihost
senior tag

Sziasztok. Nem tudom volt e màr ilyen észrevétel, nem tudom telefonrol vissza olvasni az összes hozzászólást. A problémám az, ha telefonnal lépek be pl a hardveraprora akkor mintha be sem léptem volna. Nem látom a profilom, a priv üzeneteket, fav dolgokat és fel ajánlja újra a belépést. Tapasztalt még valaki hasonlot? Android / minden böngésző

(#4431) Jamy01 válasza bucihost (#4430) üzenetére


Jamy01
csendes tag

Ezt itt jelezd inkább: [link] ;)

Így gyorsabb: O6 2O/8OO8-444!

(#4432) zolij7


zolij7
csendes tag

Nekem az a bajom a lapcsaladdal, hogy foleg mobil nezettben rendszerint 502-es hiba van. De sokszor 503-as is. Ha nem mobil nezetbol csinalom, akkor okes. Foleg, a napokban van ez.

GALAXY Note3 | STOCK KitKat + ROOT | Telenor HU

(#4433) föccer válasza zolij7 (#4432) üzenetére


föccer
nagyúr

A háttérben fut egy nagyobb lélegzetvételű optimalizációs. Elvileg 1-2 nap és végez. Addig még néha lehetnek kisebb, nagyobb lassulások, ne adj isten idő túllepésék (bár elvileg az utóbbinak nem szabadna előfordulnia.

Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk.

üdv,

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#4434) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Halihó Mindenkinek.

Szerintem a Mobilok fül alá már elférne egy Xiaomi almenü is, ugyanis elég sok készülék forog már a piacon, és nem kis márkáról van szó.

[link]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#4435) Kalandor válasza Graphics (#4434) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Már van is.

[ Szerkesztve ]

(#4436) Graphics válasza Kalandor (#4435) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Még nincs :D most már okés :R

Köszi

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#4437) Kalandor válasza Graphics (#4436) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Biztosan van, F5...

(#4438) Graphics válasza Kalandor (#4437) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Csak a link volt rossz, de a hardveraprora mentem és már ott van az almenü

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#4439) MidnightWolf


MidnightWolf
csendes tag

sziasztok,

ez lehet hogy nem ide vág, de nem találtam megfelelő topicot erre. A hardverapro-n vásárolt tőlem valaki, és 1-másfél hónap elteltével pozitívra is értékelt, de én semmiféle automata üzenetet nem kaptam amivel viszont tudnám őt értékelni. Ebben tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm!

(#4440) Jamy01 válasza MidnightWolf (#4439) üzenetére


Jamy01
csendes tag

[IDE] írj ilyen ügyben, de előtte olvasd el [EZT] és próbáld meg aszerint... ;)

Így gyorsabb: O6 2O/8OO8-444!

(#4441) BigBlackDog


BigBlackDog
veterán

Sziasztok!
Lenne egy hardveraprós hirdetés, melyben egy telefont kínáltak fel eladásra (képet nem tartalmaz a hirdetés). Az eladó az első üzenetemre válaszolt még aznap, röviden közölte, hogy nem tud képet küldeni, feltenni a termékről. Ezt követően megérdeklődtem, hogy személyes átvételre, megtekintésre, próbára hol és mikor lenne lehetőség pontosan. Erre az üzenetemre már nem érkezett válasz. Azóta több privátot is küldtem neki, a hirdetéshez is írtam, de választ nem kaptam, annak ellenére, hogy naponta többször is fent járt, ha jól láttam.
Ilyenkor lehet tenni valamit az esetleges káresetek megelőzése érdekében (nem, ezek után én már nem szándékozom megvásárolni a terméket)? Ugye szabálytalanság nem történt, ha jól gondolom, csak azért mégiscsak furcsa egy kicsit, legalábbis számomra.

[ Szerkesztve ]

(#4442) föccer válasza BigBlackDog (#4441) üzenetére


föccer
nagyúr

Szia!

Ezt a téma összefoglalótolvasd el, találsz benne linket a megfelelő topikhoz.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#4443) BigBlackDog válasza föccer (#4442) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Köszönöm a választ, néztem már, de egyelőre nem szeretnék nagyközönségnek nevet írni, rontani a megítélését. Végül is nem tudom a mögöttes okokat. Ráadásul úgy tűnik, hogy részemről már tárgytalan a vásárlás, csak megelőzni akarnám más esetleges gondját. :) Vagy esetleg egy "hirdetés jelentést" próbáljak meg?

[ Szerkesztve ]

(#4444) seniman válasza BigBlackDog (#4443) üzenetére


seniman
addikt

Kell egy szép,szaftos,nem üzletrontó jellegű hsz-t írni a hirdetésbe ;)

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#4445) föccer válasza seniman (#4444) üzenetére


föccer
nagyúr

Ezt inkabb ne. Jelenteni lehet, akkor a rendszer roggziti, igy nyima lesz a tortenetnek, de nem fogunk vele csinálni semmit.

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#4446) taylor200


taylor200
csendes tag

Üdv, hirdetésfeladásnál be lehetne tenni, hogy Bp-en melyik kerültben található a termék? Csomó időt lehetne spórolni azzal ha nem menne el (rosszabb esetben) akár 1-2 nap is azokkal az üzenetváltásokkal amikből ez kiderül, hanem feladásnál meg kellene adni. Főleg olcsó alkatrészeknél számít ez, ahol egyszerűen nem éri meg átutazni a város másik végébe mert gyakorlatilag többe kerül a leves mint a hús. Köszi.

(#4447) laci laci


laci laci
addikt

Üdv mindenkinek.Szeretnék kérni segítséget mert nem kaptam meg az utolsó két értékelésemet.Mit,hol merre tudnék segítséget kérni?Előre is köszönöm.

Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s

(#4448) seniman válasza laci laci (#4447) üzenetére


seniman
addikt

téma összefoglaló,fenn ;)

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#4449) laci laci válasza seniman (#4448) üzenetére


laci laci
addikt

(Te vagy ma a második személytelen,aki így ír nekem.)köszönöm a köszönésedet.Az összefoglaló nem adott választ.De köszönöm.

Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s

(#4450) seniman válasza laci laci (#4449) üzenetére


seniman
addikt

Szia!

Te vagy a sokadik kérdező,aki nem tájékozódik,csak kérdez. ;) Eleve rossz topikban kérdezted,ha itt teszed fel,már segített is volna a válaszom.Újabban nagyon sok gond van az értékelésekkel,nekem is volt.A századik panaszosnál bocs,de az ember belefárad már az udvariaskodásba.

De hogy még az összefoglalót se kelljen elolvasnod,leírom lépésről lépésre.Jelentitek egymást,a vevő az eladót és fordítva.A jelentésbe belinkelitek a nevezett hirdetést,részletezitek a problémát és a moderátorok megoldják.Gyors,azonnali megoldásra ne számítsatok,mert el vannak havazva egy kicsit,de majd segítenek. ;)

Üdv: Norbi

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.