Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
laci laci
addikt
válasz seniman #4450 üzenetére
Ép ez az.Ha tudnád definiálni a kérdésed alanyi tartalmát,akkor szinte tudod,hogy (pontosan)hol tedd fel a kérdésedet és megtalálnád az összefoglalót,azt elolvasva már felesleges lenne a kérdésed.Vagyis ha tudod,hogy hol kell keresned a kérdésedre a választ,máris releváns lenne a kérdésed.Na ez a paradoxon.Köszönöm a válaszodat.További sok sikert.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
seniman
veterán
-
laci laci
addikt
válasz Bjørgersson #4453 üzenetére
Köszönök,kérdezek,köszönöm előre is...Szerintem így avatar-on keresztül is a tisztelet elengedhetetlen.(legalább is nekem).
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Morris
veterán
válasz laci laci #4455 üzenetére
Szia!
Azért egy őstagtól minimum elvárható, hogy tájékozott legyen a topikok rendszerében! Hisz, nem ma regisztráltál.
De spongyát rá, ha kérdésed van, segítünk! Ha valami nem tiszta, zörögj!jah, nem kell besértődni, nem az oviban vagyunk. Az internet világa már csak ilyen. Egy kicsit talán személytelen, de hamar meg lehet találni a megoldást rengeteg mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Akkor,a gondom az,hogy sajna egy értékelést nem kaptam meg.Keresem a legmegfelelőbb topikot,mivel a kereső nem adott eredményt(pl. értékelés topik,stb.kb 8 féle keresési szó).Ha nem tudom a megfelelő topik nevét,nem tudom a topik összefoglalóját sem. .Nagyon köszönöm.további sok sikert.
-
seniman
veterán
válasz laci laci #4458 üzenetére
Ebben a hozzászólásomban benne volt a bugreport topiknak a linkje,plusz még részletesen le is írtam a metódust a probléma megoldására.Ennél többet nem hiszem,hogy tudunk lendíteni az ügyön.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Morris
veterán
válasz laci laci #4458 üzenetére
A másik félnek írnia kell egy jelentést. Olyan jelentést, amiben Téged jelent, leírja benne, hogy mi a probléma és bejelöli, hogy értékelni szeretne! Ezt mi megkapjuk és engedélyezzük az értékelést. Ezek után ki kell, hogy menjen az e-mail.
Mivel sajnos bugos az értékeli rendszer, így az elveszett e-mailek miatt ez a folyamata, amit olykor meg kell ismételni.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Bar lehet volt mar tema, de nem talaltam hirtelen...
Van-e lehetoseg tenni valamit, hogy ertekelest kapjak, ha a vevo nem hajlando ertekelest adni? Eddig 2 eladasomnal is hiaba kertem ertekelest az eladas utan, nem jott valasz(#4464) Morris: ejj, sajnalom. Nem sokat hasznalom aprot, de akkor orulnek valami pozitiv visszajelzesnek. Koszonom a valaszt
[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
A hirdetésemből a 2. hsz-t kérném törölni.
Nem értem miért nem privátban írt az illető ha már segíteni akart.
Előre is köszönöm.Üdv
Pepe
-
-
aktív tag
Hello!
lehet nem idevaló kérdésde
-vettek tőlem egy procit
-értékelést indított
-én tudtam értékelni
-ő viszont nem........visszajelzésre vár a felület?ez méirt van?
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
Bjørgersson
félisten
Belinkeltem az elobb a megfelelo topikot a megoldassal egyutt, erre most ide is irsz. Miert?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
SUPREME7
addikt
Ez így komoly? Egy csomó bugjavítás/javaslat nem valósul meg, mert "úgyis visszakerül saját kézbe, addig meg már minek", meg van egy csomó leállás-lassulás stb, de fizetős "keresés mentése" funkciót van idő megcsinálni ami máshol alap, ingyenes fícsör?
Hihetetlen, mennyire le tud süllyedni egy jó oldal...
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy javaslatom! Létre kéne hozni egy olyan opciót, hogy a vevő csak telefonon érje el az eladót. Az eladó be tudná állítani a hirdetés feladásakor, hogy nem kíván privát üzenetet kapni.
Szép napot.
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
molvany
senior tag
Nagyon jó öttlet
Hanyatt is vágtama magam töle egyböl .
Nem tudom, hányan vannak itt, akik külföldröl árulnak rajtam kívül, de gyakorlatilag az ilyeneket te kizárnád innen. Ma, amikor a neten folyik az " az élet ", te visszalépnél egyet legalább. Szerinted ki telefonnálna, hívna adott esetben egy külföldi telefonszámot ? Szerintem nem sokan.
Huh, ez igen
Tehát még tegyük fel, ha te csak egy " beállítható opciónak " is képzeled el, akkor is egy nagy süketségnek tartom.Szép Napot neked is
[ Szerkesztve ]
WhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
Öszintén ? Semmi esély rá. Kb. már tíz éve vagyok egy másik helyen is ilyen témában és ittsem vagyok már kezdö
Hidd el, aki gyagya, az az is marad és ha arról van szó, telefonon is és levelezésben is megtudja szomorítani a napodat ( ha hagyod ).
Nem mindig, de kegtöbbször rajtad múlik. Telefont leteheted, Tel. számát tilthatod. Itt az aprón pedig tiltólistára teheted.WhatsApp :+491737182060
-
Jamy01
csendes tag
Véletlen dupla kattintásos UP-olással is jó lenne valamit kezdeni... Bőven elég lenne egy rákérdezés: " Biztos, hogy ismét.....?"
Így gyorsabb: O6 2O/8OO8-444!
-
geznagy2
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy van-e arra lehetőség, hogy a leadott értékelésemet korrigáljam (pozitív irányba).
Üdv
-
-
föccer
nagyúr
válasz geznagy2 #4491 üzenetére
PHM jól írja, a megoldás az, hogy a hirdetést jelented, amiben leírod, hogy ki vette meg a terméket és hogyan és miért szeretnéd az értékelést változtatni. Privát megkeresésre nem módosítunk értékelést.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
geznagy2
csendes tag
Megpróbáltam (többször is) jelentést küldeni, amiben leírtam, hogy miért kérném az értékelés módosítását, de nem lehet elküldeni a jelentéseket. Látszólag nem történik semmi, azok nem szerepelnek jelentéseim között.
Lehet, hogy azért, mert már nem tudok hivatkozni a hirdetés url-jére, mivel az eladó törtölte?!Kérem segítségeteket,
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
Ez csak akkor működik, ha a Hardveraprón keresztül vette fel
a vevő a kapcsolatot az eladóval. Vagy ha hozzászólt a hirdetéshez.
Ha nincs neki meg a hirdetés linkje, akkor akkor marad a Google cache.
Az értékelésnél mondjuk ott a hirdetés címe, így nem lehetetlen.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest