Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Csak két javaslat lenne a hardverapróval kapcsolatban:
-hirdetéseknél a feladónál, felhasználó mellett legyenek is konkrétan megjelenítve a pontszámok, ne csak akkor ha rámegy a kurzor
-a felhasználó adatlapján jelenjen meg a szakmai hozzászólások száma is -
Mr.Csizmás
titán
objektív kategóriák: m42 -> M42 (szabvány szerinti név)
szükség lenne egy Fuji X kategóriára az objektíveknél, mert beindult a topic.
-
BSanyo
csendes tag
Keresek egy illetékest, aki meg tudja mondani nekem miért nem lehet letörölni a már szükségtelen hirdetéseket és miért nem lehet az illetékest sem megtalálni!!!
Az oldal értesítést sem küld email-re, ha üzenetem van!
Rengeteg hibával rendelkezik ez az oldal, mert nagyon körülményesek bizonyos dolgok elintézése, van ami meg sem oldható.
A FELESLEGES HIRDETÉSEK MIATT TELE VAN SZEMÉTTEL A VILÁGHÁLÓ ÉS ARCHÍVÁLÁS UTÁN IS HÍVOGATJÁK AZ EMBERT!!!Köszönöm annak aki megmagyarázza miért van ez!
-
Winner_hun
félisten
A capslockos / felesleges írásjelet halmozó cím tiltása a kiemelt, fizetett hirdetésekre is vonatkozik?
-
DuplaZso
aktív tag
Szervusztok !
Előre is elnézést kérek, ha rossz helyen kopogtatok vele, de a keresővel nem találtam alkalmasabbnak tűnő topikot.
Az új hardveraprón kezdeményezett, az eladó általi jóváhagyást illetve az ahhoz tartozó linkeket tartalmazó, rendszer által generált mailt kezdő balfék módjára kitöröltem. Van arra mód, hogy újat kapjak, vagy egyéb módszert kell kitalálni, hogy kölcsönös értékeléssel zárhassuk le a kótyavetyét ?
Ég a pofám, mint a Reichstag... -
válasz
Thunderzolee #3633 üzenetére
Szia!
Ennél a hirdetés értékelésénél, valószínűleg elfelejtette Peti N95 eladó a második kérdésre a rádiógombot bejelölni.
Korábbi értékelések, ahol nem jelölték be a rádiógombokat egyáltalán (amennyiben minden eladótól megszerzi a hozzájárulást, tudom módosítani ezeket az értékeléseket):
- Hirdetés Eladó: min4rt
- Hirdetés Eladó: princeblade
- Hirdetés Eladó: HunyusÜdv,
-
Tiszteletem!
Nem lett törölve értékelése. Összesen két értékelés van a rendszerben amit Önről írtak, és Ön három értékelést írt másik felhasználókról. A különbség a kettő között azért van, mert Ön értékelte Gyuree91 eladót ezen hirdetés kapcsán, viszont Ő nem értékelte Önt vissza. Ha lenyitja a szövegesen is értékelték részt az Ön adatlapján, akkor láthatja melyik hirdetések kapcsán lett Ön értékelve, ahol még nem történt meg az értékelés, ott vegye fel az eladóval a kapcsolatot, lehet hogy elindította Ön az értékelést, de az eladó nem jelzett vissza, vagy egyszerűen a rendszer benyelte az értesítőt. Ilyen esetben a korábbi hozzászólásaimban leírtam, hogy milyen úton-módon tudják egymást értékelni.
Tisztelettel,
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Az miért van hogy:1 Lassú a HA,2 csak a harmadik-negyedik egérkattintásra lép tovább a program?Laci.
-
Elvagyok
senior tag
Elvagyok
(fanatikus tag)Sziasztok.Bejelentkezek szabályosan,el is fogadják,de a"Sikeres bejelentkezés,rögtön továbbítjuk" képernyő után nem jön elő a szokásos kép.Csak egy Régi oldalról tudok,a régi "Bejelentkezés" módon tudok Bejelentkezni.Laci.
-
sheep
addikt
sziasztok,
lenne egy kérésem, nem tudom hogy megoldható-e:
a hardverapró hirdetései között a "játékvezérlő" szekcióban csak két kategória van, vezetékes és vezeték nélküli. Ezt szerintem még tovább lehetne bontani:
[link]Tehát a kérdésem az, hogy szét lehetne-e szedni a kategóriákat nagyobb al-kategóriára:
-kormyányok
-joystickok
(esetleg kontrollerek, pc-konzol..)Most gyakorlatilag ömlesztve van minden és sok idő végignézni az összes hirdetést. Szerintem megérné szétszedni, legalább kormány -joystick-kontroller szinten.
Köszönöm! -
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Bejelentkezek szabályosan,el is fogadják,de a"Sikeres bejelentkezés,rögtön továbbítjuk" képernyő után nem jön elő a szokásos kép.Laci.
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
én már kb 2 hete nem érem el a hardverapro.hu-t (azt hittem karban tartás van)
mi tilthatja le ? (tableten, telefonon megy)6 böngészővel próbáltam
tűzfal ki van kapcsolva
(cookie-t kéne törölnöm ?) -
Üdv!
Érdeklődnék.
Most vettem észre, h a vásárlói értékeléseim közt valaki nem adott meg egy pontot.
A megállapodás szerint vette át a terméket?..........16 pont
Kifizette az előre egyeztetett árat?........................15 pontViszont nem tudom ellenőrizni, h ki adott egyel kevesebbet, mert nem látom az értékeléseket. Vissza tudnátok keresni? Aztán írok privátot neki, gondolom nem tudta, h mind a kettőt be kellene jelölni, azt hihette, h vagy az egyiket, vagy a másikat lehet csak bejelölni. Szóval megírom neki privátban, egyeztetek vele, és majd a jelentés gombbal jelzem, h hová kellene még egy pontot beírni.
Ha kiderül, h direkt csinálta (de nem hiszem, h erről lenne szó), akkor viszont a neki adott értékelésem szeretném majd teljesen töröltetni.Legközelebb meg majd igyekszem jobban figyelni, h ki hogyan értékelt. :/
-
sljuby
csendes tag
Tiszteletem!
Volt 4 pozitív értékelésem, mint vevő, vettem újabb 2 külön terméket, először lett plusz két pozitívom (tehát már 6 volt), most megnéztem, hogy a másik most vásárolt termék eladója is értékelt, de megint csak 4 van, pedig már 8 kellene legyen.
Nincs "világvége" hangulatom, csak érdeklődök. -
válasz
vittorio7 #3629 üzenetére
Mivel archív volt a hirdetése, ezért mikor te értékelted, akkor az egy jelentés formában jött be hozzánk, és mi engedtük, hogy értékeljed. Most Neonoize™ kolléga ezen hozzászólás második bekezdésében lévő útmutatás szerint értékeljen téged
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam Neonoize™-tól egy DVD írót.
Én sikeresen értékeltem a vásárlást. De Ő nem tud engem értékelni vevőként. Mit lehet tenni?
(Akkor pont Archív volt a hirdetése, amikor én értékeltem Őt.)Előre is köszönöm a segítséget.
-
toyone
őstag
Sziasztok.
Szeretnék AM1-es alaplapot és processzort hirdetni. De nincs ennek a foglalatnak külön kategóriája. Kérhetek?
Köszönöm
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
essexboy #3623 üzenetére
Nem tudom programozásilag hogy oldottátok meg az értékelést, csak az elvet mondtam, hogy lehet keresre is...
Nyilván nem ez a legfontosabb megoldandó dolog. Pl. a csalók elleni komolyabb védekezés sokkal fontosabb lenne, mint hogy mz/x bugacpusztáról nem küldte időben a terméket és feketét kap rá... -
Barni22
tag
Hali.tudnátok nekem segíteni abban hogy tegnap értékeltem egy eladót,viszont az utolsó kérdésre véletlenül nem-el válaszoltam kitudnátok javítani igen-re ?Tito1986 a neve!köszi!!!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
essexboy #3618 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést, hiszen a vevő hirdet, hogy keres, az ő hirdetésére kattintanak, hogy értékelik, akkor ennél tovább hova kell valakit azonosítani?
Annyi a csavar benne, hogy keres típusú a hirdetés, tehát az a vevő, aki hirdet, neki jár a 2 pontos értékelés, az eladó aki kezdeményezi az értékelést neki 5-ös... Gondolom ennyit meg lehet oldani, ha már azt meg lehetett, hogy a keres típusúakat ne lehessen értékelni.Nurdu: Ebben hol a logika?
Ha nem jelölt, akkor 0 pont, akkor minek van benne pozitívként az összesítésben?
Arról nem is beszélve, hogy ez az fekete-fehér dolog nem az igazi, értékelésnél, mert mi van ha nem volt teljesen zökkenőmentes pl a kommunikáció, de lezajlott az adásvétel és meg van a többi dologgal elégedve a vevő. Akkor sztem 99%-ban nem adnak emiatt egy feketét, viszont lehet, hogy néhányan pirosat sem adnak.
tehát nem annyira hibátlan ez a pontozórendszer, lehetne rajta mit csiszolni, bár így utólag már elég nehéz.
Ha már nem bit szinten van eltárolva, hogy piros v fekete, akkor legalább azt a "nem értékelt" pontot lehetne használni egy semleges értéknek... -
válasz
zuzmi87 #3620 üzenetére
Mert valaki nem jelölte be az értékelésnél a pontokat.
Ha például eladsz valamit és a vevőd az értékelésnél csak szöveges értékelést ír és nem pipálja be a válaszokat, akkor ezzel 5 pozitívot ad neked, ami hozzáíródik az összesített pontszámodhoz, de a részletesnél nem jelenik meg, hiszen nem válaszolt a kérdésekre ("Korrekt információt adott a termékről?", "A terméket az általa ígérteknek megfelelő állapotban adta át?", "A megígért időben kaptad meg a terméket?", "Megfelelő csomagolásban kaptad meg a terméket?", "Ha problémád/kérdésed adódott a termékkel kapcsolatban, segítőkész volt?"). -
james1
csendes tag
sziasztok,kellene egy kis segítség.Nem birok belépni az oldalra,azt írja,hogy sikeres belépés rögtön továbbítunk
..
-
WindyJoe
aktív tag
Rendkívül egyszerű...:
Az eladó kattint a terméknél az értékelés gombra, miután eladta a terméket, majd nem visszajelzést kap, hogy értékelhet, hanem a vevő tudja ezután értékelni, miután betesztelte a terméket, majd értékelhet az eladó is.Tehát egyszerűsítve, a jelenlegi sorrend:
adásvétel -> vevő: értékel gomb -> eladó: visszajelez, hogy tényleg eladta -> értékelhetik egymástKeresek hirdetésnél pedig a következő lenne:
adásvétel -> eladó: értékel gomb -> vevő: visszajelez, hogy valóban megvette egyúttal értékelheti is az eladót
vagy:
adásvétel -> eladó: értékel gomb -> vevő: visszajelez, hogy valóban megvette -> értékelhetik egymást
(Ez utóbbi fölöslegesnek tűnik, viszont sémára ugyan az, mint a jelenlegi sorrend.)Nem tudok semmi olyat most hirtelen kitalálni, amivel jobban vissza lehetne élni ezzel a módszerrel, mint a sima eladásos hirdetés értékeléssel.
-
flymi
addikt
Nem tudok hidetésnek adni UP-ot! Eztmostmiért?
-
válasz
zoltan6 #3607 üzenetére
Erről nem tudtam, de most, hogy mondod, van rá egy ötletem.
Ha esetleg megadható lenne a hirdetésben egy legördülő menüben vagy csak egy sima beviteli mezőben a termék darabszáma, azzal talán kiküszöbölhető lenne ez a probléma.
Szerk.: Úgy látom tervben volt hasonló.
-
zoltan6
addikt
-
dh66e
veterán
Nagyon köszönöm a segítséget és az infót.
Az eladónak van fent hirdetése így ez nem gond csak én gondoltam úgy hogy így tudom lezárni a hirdetésemet.
Ennek van valami oka? Mármint hogy ebben a hirdetési típusban nem lehet pozitívan vagy negatívan értékelni hisz ennél az eshetőségnél kivitelezhetetlen hogy megkérjem az illetőt hogy adjon fel egy hirdetést. -
Hardverapró súgó ---> Értékelés menete »
Keresek típusú hirdetést nem lehet értékelni, tehát az eladó, akitől vetted, nem fog tudni téged értékelni. Ilyenkor azt lehet tenni, hogy ha az eladó meghirdette a terméket, akkor neked kell megkeresni az ő hirdetését és úgy értékelést kezdeményezni, vagy ha nem adta fel, akkor adjon fel egy hirdetést és úgy értékeld.
Aktív témák
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest