- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
válasz
regener #4699 üzenetére
Lehet félre érthető voltam. Megpróbáltam a leírtaknak (első hsz) megfelelően eljárni és "játszani" a süti beállításaimmal (töröltem, másik böngészőt tettem, stb), remélve, hogy helyre jön a dolog, legalább egy hardveren/platformon. Azonban a fő hiba: miszerint sokszor el sem megy a privát nagyon aggasztó.
Android telefonoknál pl nem is látom, volt-e hiba üzenet (mobilnézet nem igazán illik a G3-hoz), nevezetesen már csak pc-n tudatosul, hogy nem küldte el a rendszer..
Remélem nem félre érthető, nem szeretnék sírni a régi felület miatt. Csupán megszoktam, hogy működött/ik aminek kell, mostanában meg működik a fizetős részleg és vérzik pár sebből a hello kitty design motorja.
Teljesen érthetetlen:
- miért kell pl régi prohardverre váltanom a személyes adatok csekkolásakor?!
- mivel érdemlik ki az új rendszert használók, hogy 5db értékelést kapnak 1 termék után (valótlan mennyiségi értékelés apró tételek esetén, rövid időn belül..)
- az értékelésekben miért nincs linkelve a termék (csupán egy leírás.. irtó kevés önmagában)Tisztában vagyok vele, hogy lényegesen több a felhasználó, de sajnos a NE UTALJ ELŐRE monológ lehetetlen helyzetbe állítja a vevőt, eladót egyaránt.. maximum a régi megbízható tagoknak tesz be..
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Ti is tapasztaljátok?
- egyre gyakrabban nem küldi el a privátokat:
- küldés után üres marad az üzenet lista
- vagy kapok egy szép "hiba az üzenet küldése során"-t
- gyakran észre sem veszi az ember, kattintást követően "tovább szörföl" a többi fülre
- idegesítő tud lenni, hisz alap funkció
- gyakran újra kéri a felhasználó ACC belépési adataimat..
- fotó feltöltés HA még mindig használhatatlan, hihetetlennek látom, hogy nincs rá megoldás
- gondolok itt a mini kockára a hirdetés kezdőoldalán
- agyonbutított képminőségre.. úgy emlékszem ez már a kezdetektől (beta) probléma volt..
- nevek fölött "Szúrés" mező és mellette "OK" gomb semmit sem szűrTeszt környezet
- próbáltam 2-3 féle böngészővel, ha lehetőségem volt platformonként is!
- többféle notival, asztali pc-vel, ps3, ps4, androiddal és ios-el.. családban van minden..
- a jelenlegi vizes xeonommal sem akarja az igazat (friss OS lett telepítve: win8.1+win10)
- sütikkel is játszok, automatikus ürítés van beállítva chrome leállításakorSajnos többektől hallom a visszaigazolást, hogy nem egyedi a dolog.. Fizetős része jól teljesít a HA lapnak, azonban a régóta jelen lévő hibák javítása lassan zajlik. Amennyiben tehetném beszállnék a BUG irtásba.. kezdjek képernyőmentést nyomogatni?
Elnézést ha kellemetlenséget okoztam vele, de jobb az ilyesmit kiírni gyorsan..
-
-
-
-
válasz
VinoRosso #4691 üzenetére
Csak a kiemelteknek van RSS-e, pl. ez a hardveré.
-
válasz
corevalue #4689 üzenetére
Ha valami miatt nem tudtad értékelni az üzletfeledet a hardveraprón (nem érkezett meg emailben / privátban az értékelés linkje vagy véletlen kitörölted vagy véletlen a nemre kattintottál, stb.), akkor jelentésként is kérhetsz értékelést.
Az üzletfeled HARDVERAPRÓ.hu-s adatlapján a Jelentem mint eladót / vevőt linkre kattints (azt válaszd, amelyik ő volt, ne azt, amelyik te!), és ott az adatok megadása után jelöld be, hogy értékelni is szeretnéd.
Ezt a jelentést a moderátorok feldolgozzák (ezt kérlek várd ki türelemmel, nem azonnal megy), és ezt követően meg kell kapnod a linket az értékeléshez (a spam mappát mindig nézd meg, ha mégsem).
Egyéb funkciókkal (felhasználó jelentése, hirdetés jelentése) nem fogod tudni, ezért kérlek a fentit használd, köszönöm!
-
corevalue
csendes tag
Tudom nem passzol ide a kérdés, de vevőtől már kaptam értékelést, de eladó hogy adhat értékelést a vevőnek?
-
-
válasz
Alteran-IT #4680 üzenetére
Van rá szabály, szoktunk kérni / figyelmeztetni érte.
-
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
a hardveraprós rss feed múkodik még ? Amit itt találtam az 404-es hibát dob
-
Sasos
senior tag
válasz
Alteran-IT #4680 üzenetére
Nekem attól hullik a hajam, mikor darabárral adja fel a hirdetést, és a 39. sorba meg beírja, hogy csak egyben eladó... Kéne egy pár ram, az ár is jó lenne, de a tag csak egyben adja el a 4db-ot például.
(#4679) Prosector: Nem tudom, hogy saját hirdetést lehetséges-e jelenteni, de ha igen, akkor a jelentés rendszeren keresztül próbáld meg. Szerintem azt előbb feldolgozzák az apródok.
-
Alteran-IT
őstag
Egyszerűen nem bírom épp ésszel felfogni, hogy valaki felteszi a hirdetést "ingyen" "alku szerint", vagy "1 Ft"-os árral, azt közben a leírásban írja, hogy 5 meg 10 ezer forint. Ebben mi van ingyen és hol az alku, az 1 Ft-ról meg inkább nem is beszélek.
Legyen már valami szabály arra, hogy a hirdetők rendesen adják fel a hirdetést, mert ez már borzasztó. -
Prosector
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogyan csináltam, de egy hirdetést kétszer tettem ki az apróra. Valaki törölje az egyiket legyenszíves. Köszi !
Erről lenne szó(jegeltem, archiválni nem engedte): [link]
-
kenwood
veterán
A nagyobb meretu kepeket olyan erosen betomoriti feltolteskor a hardverapro, hogy bizonyos tesztek screenshotjai olvashatatlanna valnak.
Arra mar rajottem,hogy a dual desktopos screenshot teljesen hasznalhatatlan,de meg egy kepernyo eseten is jobb feldobni mondjuk az imgur-re,es onnan linkelni.
Erre varhato valami megoldas?
Picit szolidabb tomorites? -
Alteran-IT
őstag
Sajnos nem ismerem az ide vonatkozó törvényt, meg igazából nem is nagyon érdekelnek, csak annyit tudok, hogy pár oldalon direkt ezért van törlési opció.
"Hogy ki mit gondol, azzal meg a sohivatalban foglalkoznak."
Hát igen, ez a nagy probléma a mai világban. Gyakorlatilag le se sz@rnak ma már, ha csak nem vagy valami magasabb pozícióban.Szerk.:
Egyébként amit ide írnak észrevételt, illetve javaslatot, azzal foglalkozik valaki, vagy csak ilyen felhasználói szinten vitatkoznak rajtuk? Mert vissza olvastam egy kicsit és voltak itt tényleg jó, meg értelmes ötletek is, de egyet se láttam megvalósulni.2. szerk.: Jó, ebben valamennyire igazad van. Inkább hagyjuk is a témát
-
válasz
Alteran-IT #4675 üzenetére
Még facebook-on is van törlési opció és itt is kellene hogy legyen,
Ezt most te gondolod, vagy ismered az idevonatkozo torvenyt? Akkor legy szives linkeld be nekunk is. Hogy ki mit gondol, azzal meg a sohivatalban foglalkoznak.
alteran95 Ertem. Azert azt te sem gondoltad komolyan, hogy ha erre torveny kotelezne az oldalt, akkor csak ugy maguktol nem tiltanak. Kb 3 ora alatt feljelentenek a kft-t, amennyi joakaro ember van .
-
Alteran-IT
őstag
válasz
regener #4674 üzenetére
Végül is valamennyire hozzá tartozik, kivéve ha azt nézzük, hogy igazából az egész lapcsaládhoz tartozna.
Egyébként meg kész röhej ez az ÁSZF ami itt van, meg úgy általánosággban is+, múltkor a net szolgáltatónak is azt magyaráztam, hogy az ÁSZF az nem törvény, hanem egy hülye koholmány, amit unalmukban irogatnak meg módosítgatnak ahelyett, hogy a munkájukat végeznék (ugye szar a net és papolnak az ÁSZF-ben foglalt garantáltról, de hát én nem a garantáltért fizetek).
Még facebook-on is van törlési opció és itt is kellene hogy legyen, ennyi hozzátartozik a felhasználók jogaihoz, hogy azzal úgy rendelkezzenek, ahogy akarnak.
Mondjuk ott van az is, hogy ugye meg lehet változtatni az email-t meg ilyesmit, na de pl. ha olyan nick-el regisztrált az illető, ami pl. a nevét fedi, vagy éppen a saját nevével és törölni szeretné, akkor tényleg joga lenne hozzá. Még ha a staff-nak írunk, akkor is az esetek többségében csak felfüggesztik a fiókot, aminek megint semmi értelme. -
Nigel_RAM
újonc
Hogy lehet a regisztrációmat törölni?
Nem találtam ilyen menüt. Tudomásom szerint törvényileg kötelező! -
SenorGrande
senior tag
válasz
Bjørgersson #4670 üzenetére
Köszönöm, megoldódott.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SenorGrande #4669 üzenetére
Bugreport topik téma összefoglalójában van egy link, ha nem megy az értékelés szöveggel, ott le van írva.
-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok. Mi a megoldás?
Az eladó véletlenül arra kattintott, hogy nem vásároltam meg tőle a terméket, így nem tudom értékelni, és az apróhirdetés oldalán sem tudok újra értékelést indítani. Kinek/hova írjak? -
Solicano
újonc
Tudok-e visszavonni értékelést?
Ha igen,akkor azt hogyan tehetem?
Üdv! -
válasz
Bjørgersson #4660 üzenetére
Ne ird be. Jelentsd a hirdetest a megfelelo modon, ird oda mi a bajod (ne mindet, azt ki lehetne adni konyvben
) es majd az illetekes aprod eldonti.
-
Morris
veterán
válasz
Bjørgersson #4663 üzenetére
Hiába. Én már nem vagyok illetékes.
-
Morris
veterán
válasz
Én megpróbálnám. Sérti az igazságérzetemet, hogy az ingyenes dolgokat pénzért árulja valaki!
Viszont a másik oldal: Nem is igazán tiltható, mert ha valamit el lehet adni akkor azt el lehet adni, attól függetlenül, hogy a beszerzési ár gyakorlatilag nulla.
Szóval ebben a kérdésben szerintem nincs jó döntés. -
seniman
veterán
válasz
Annak fogják venni,habár szerintem inkább csalás kísérletének a meghiúsítása.Mert ugye más tudatlanságát kihasználva vagyoni előnyhöz jutni,az csalás.
-
Bjørgersson
félisten
Ha beírom egy 500 Ft-ért árult, a kiadó oldaláról ingyenesen letölthető játék hirdetése alá, hogy haló, ez ingyenes, akkor az vajon üzletrontás?
-
kenwood
veterán
válasz
seniman #4656 üzenetére
Ez altalaban akkor van,amikor valaki aron alul rak fel egy cuccot ,es annyi privatot kap,hogy nincs hangulata mindenkinek egyesevel irni,hogy "bocsi,lemaradtal"
a hardveraprora ne ugy tekints,mint a prohardver piacara,hanem ugy ,mint az olxre,jofogasra.
sokan csak az eladas miatt regisztralnak. -
PHM
addikt
válasz
seniman #4656 üzenetére
Ha valaki nem foglalkozik a hirdetésével, 4 hét alatt lejár.
Így a magára hagyott hirdetések automatikusan eltűnnek idővel.
Ha valaki nem válaszol, annak oka van.
Hogy mi az ok, ő tudja, de önmagában ezért nem lehet a hirdetést törölni.
(Lehet viszont "akikkel nem üzletelek" listát vezetni...)
Szerintem. -
seniman
veterán
Nincs arra valami opció,hogy az olyan hirdetők hirdetései,akik egy hét alatt sem képesek válaszolni,eltávolításra kerüljenek?Roppant dühítő,hogy szó szerint sz@rnak az ember fejére.Minek hirdet az ilyen?
-
kenwood
veterán
- Galerianal jo lenne valamilyen modon jelezni,ha egynel tobb kep van feltoltve (tobb thumbnail,vagy egy a kepek szama zarojelben a galeria szo utan)
- Feladaskor a csere/beszamitas lehetne egy eldontendo kerdes (mint a posta), es ez alapjan is szurhetove tennia hirdeteseket.esetleg egy kis ikon is neki a a hirdetesek listajan. -
HPAA
őstag
üdv
egy konkrét tranzakcióval kapcsolatos észrevételt/fenyegetőzést kivel /illetékessel/ lehetne megvitatni ?
köszönöm -
PHM
addikt
Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest