Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz cimbi186 #3551 üzenetére
A régi aprón sem lehetett törölni a hirdetéseket. Érvénytelenítés után nem listázódtak ki, de ha valaki tudta a linkjüket, az megnézhette ezeket az érvénytelenített hirdetéseket. Ez most is így van, archiválódás után sehol nem listázódik ki (na jó, a Google megtalálja), csak a pontos link ellenében lehet megtekinteni a tartalmát.
Harrrr!!!!
-
embe
nagyúr
Most jelezte az eladó, hogy a HA küldött egy értesítőt, Ő megadta a pontokat,plusz a jellemzést, de most vette észre hogy egy (eMBé) nevű embernek lett elszámolva a pont.
Van erre megoldás? -
MODERÁTOR
A kedves értékelő kolléga rossz linket másolt be a jelentésbe, amivel értékelhetett volna, innen ered a hiba.
A te linked: http://hardverapro.hu/tag/embe_2.html
A másik ürge linkje: http://hardverapro.hu/tag/embe.htmlMegoldás: crytec1975-nek újra kell kezdeményeznie az értékelést, de most a jó linket másolja be, ha lehetséges...
Harrrr!!!!
-
senior tag
Feladtam egy hirdetést android alapú tablet kategóriában és a "A termék gyártója" legördülő mezőben csak ASUS és Dell választási lehetőség van. Jó lenne bővíteni ezt a mezőt pl. a Samsung gyártóval. Kösz.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
doki026
tag
sziasztok valaki tudna nekem segíteni aban hogy hogyan lehet a hírdetésemet az elejére teni mert nekem semi féle link nem jön be mint ahogy itis írják [link] hogy ma még 2alkalomal hozhatom a hírdetésem a lista elejére !!! én nem találom sehol
-
MODERÁTOR
válasz doki026 #3557 üzenetére
Az egy elég régi leírás, azóta megújult a hardverapró.
Az UPolás új rendszere »
Minden nap 5 ingyenes UP áll rendelkezésedre, melyek a megszokott módon használhatóak fel azonnali UPolásra. Ha ennél több UPot szeretnél felhasználni vagy időzítenéd őket, akkor vásárolhatsz is UPokat. Vásárolt UPjaidat felhasználhatod egyszeri UPolásra, de akár időzítheted is, hogy adott hirdetésed hány naponta, milyen időpontokban UPolódjon automatikusan. Az UP vásárlásokat és felhasználásokat UP egyenlegeden követheted.
Itt tudod felhozni a hirdetésedet.
Főoldal -> UPolás -> Válaszd ki a hirdetést: -> UPolom[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
attila206
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, bár nem tudom, hogy már előttem felmerült-e ez. Eladtam egy alaplapot, a vevő fél (PDoki) rákattintott az "Értékeld" gombra, majd én erről kaptam is egy üzenetet. A gond az, hogy véletlenül arra nyomtam rá, hogy nem vette meg tőlem. Megkértem még egyszer, hogy ha tudja, akkor ismét menjen az "Értékeld" fülre, de az írja, hogy neki az van ott, hogy már értékelést kezdeményezett. Én már sajnos nem tudok rámenni arra, hogy értékeljem őt, mivel én a linkre kattintva a következő üzenetet kapom: "Már elutasítottad az értékelés kérést."
Ilyenkor mi lenne a teendő, hogy tudjuk egymást értékelni?Előre is köszönöm a választ!
Üdv.:Attila -
senior tag
válasz attila206 #3561 üzenetére
Tegye a következőket:
A vevő adatlapján szereplő Jelentem (mint vevő) » gombra rákattint, bemásolja a hirdetése URL-jét, bekattintja az értékelni szeretne boxot, és a jelentés okához beírja, hogy mi is történt. Ezt mi megkapjuk, feldolgozzuk, és utána már tudja értékelni Őt.
PDoki tegye ezt:
Az eladó adatlapján szereplő Jelentem (mint eladó) » gombra rákattint, bemásolja a hirdetése URL-jét, bekattintja az értékelni szeretne boxot, és a jelentés okához beírja, hogy mi is történt. Ezt mi megkapjuk, feldolgozzuk, és utána már tudja értékelni Őt.
essexboy
-
zoltan6
őstag
nem konkrétan ide tartozik a hardverapróhoz,hanem a prohardverhez,de valaki árulja már el légyszives mit csinálok rosszul a hozzászólásoknál?hogy néha ennyi szóköz van két szó között,holott csak egy space-t nyomok:
-
szab.tam
nagyúr
válasz zoltan6 #3564 üzenetére
itt nem több space keletkezik, hanem valamiért a szövegszerkesztésben un. sorkizárásos formázás lesz aktív. és nem a balra zárás.
okát nem tudom.
meg kéne nézned más fórumon is, hogy nem a böngésződ-e a ludas.***
téma összefoglaló az elején:
"általános észrevételek, javaslatok /Bugreportoknak külön topik van/"
és ez kérdés talán inkább oda való.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
egyedülülő
őstag
Érdeklődni szeretnék, hogy ha véletlenül egy üzlet után hibásan értékelte a saját bevallása alapján is a vevő az üzletet, lehet e a dolgon változtatni. A vásárló véletlenül 3 negativ értékelést adott nekem amit a levelezésünkel is tudok bizonyítani. Van e esély korrigálásra?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
senior tag
válasz egyedülülő #3566 üzenetére
Természetesen, az értékelő személy írjon egy jelentést az üggyel kapcsolatban, és akkor megcsináljuk.
essexboy
-
po1son
addikt
Ha bazárt szeretnék nyitni 2900 Ft-os áron 13 hétre, akkor kinek kell írnom?
A bazár annyiból áll, hogy 13 héten keresztül előresorolva lesz a hirdetésem? Előre is köszönőm a választ!STEAMID/WOT nick: po1son_
-
senior tag
Mikor feladod a hirdetésed, akkor az adott kategória * Boltok, szervizek kategóriát választod ki, és simán folytatod a feladást, mikor kész vagy, és fel akarod adni, akkor fog előjönni, hogy 2900 Ft-ot kell fizetned érte. (vagy van lehetőség a feladással együtt az Ajánló boxba is belerakni 13 hétig a hirdetésed az a feladáskor 8900 Ft lesz)
essexboy
-
GIJoe
addikt
Üdv, lenne egy kérdésem, elnézést ha OFF
Nem vagyok annyira gyakorlott eladó, szóval hirdettem egy terméket egy FSP 350W tápot, használt de jó állapotú (4EFt) szövegezéssel. Elküldés előtt rádugtam a Kínai táptesztert minden OK volt vele.
Na most rám írtak, 5 hétre rá hogy nem volt ideje foglalkozni vele és neki be se indul a gép. (talán összezárja?,vagy mi a garancia hogy már nem kell az LTC farmban vagy történt vele vmi...) Én anno mindig úgy vásároltam a localban is hogy ami használt az PH garis azaz 2-3 nap, vagy kipróbálás...
Szeretnék jó eladó maradni, és nem kitolni a vevővel sem. Mi ilyenkor a korrekt magatartás? Hány hónapig kell nekem garanciát adni?[ Szerkesztve ]
-
WindyJoe
aktív tag
LOL
Elég fura az az 5 hét... Akkor minek vesz valaki tápot, ha 5 hétig ki sem próbálja...?
Sztem ne foglalkozz vele, akármi lehet, villámcsapás, áramingadozás, az is lehet h az alaplapja szállt el és a táp működik, vagy csak megunta és tönkretette valamivel... Szal 5 hét után már ber mi lehet vele.
Én is 1-2 hetet szoktam adni, mint az előttem szóló, de nem volt még gond.
Tápteszter nem feltétlen jó egyébként, mert lehet megcvan a kellő fesz, de ha terhelést nyomsz rá, akkor lekapcsolhat a táp, vagy egyéb gebasz is lehet. Ha remdesen akarod tesztelni, akkor tápteszter v multiméter után rá kötsz egy gépet is próbára, persze még ez se 100% garancia, de 99-mek elmegy...
Sztem esetedben nem erről lesz szó, hanem a vevő mismásol valamit...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
matyi012345
őstag
5 hét után? viccnek is rossz.
Honnan tudod hogyan használta, mit kötött rá, hogyan terhelte, akár le is önthette. Eszedbe ne jusson visszavenni, ha nálad jó volt. Magánszemélyként pedig nem vagy köteles garit vállalni. Adás-vétel előtt megegyezhettek egy próbagaranciában, vagy pár napban, de ha nem akarsz akkor abban sem kell.
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
A következő javaslatom van: Miért nincs olyan hardver opció hogy "fél-konfig"???
Rohadt idegesítő hogy én csak lapot keresek és teli van a topik olyanokkal akik procit és ramokat is eladnák egyben
Viszont mivel nem teljes gép, a komplett PC-knél is hülyén néz ki az ilyen mivel nem az...
Lenne neki létjogosultsága és gondolom már másnak is eszébe jutott ez
by süsüÚgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
doki026
tag
válasz Bjørgersson #3578 üzenetére
én ezt tudom de mi elött töröltem ő az elött nem tudott értékelni és én utána töröltam a hirdetést
-
őstag
Üdv
Lassan ideje lenne az AMD AM1 platformnak is helyet szorítani.
Üdv:Attila
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Két észrevételem lenne...
1: Úgy emlékszem, hogy régebben lehetett látni, hogy hányan tekintették meg a hirdetést, ezt most nem látom
2: Az álló képek elfektetve jelennek meg, jó lenne, ha lehetne forgatni őket...
www.smart-bus.hu
-
AlexWolf
senior tag
Sziasztok!
Az jutott eszembe (remélem másnak még nem, mert akkor nagyon égek, hogy nem olvastam át a teljes topicot ), hogy a hirdetéseknél nem lehetne valami kis jelölő, hogy az adott hirdetést már jelentették?
Csak mert gondolom a moderátoroknak is könnyítené az életét, ha nem húszan jelentenék ugyanazt a hirdetést, mert látszana, hogy már megtették.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Nekem a rangom miért nem lép egyet? Az eltelt idő bőven megvan, de megvan az adott számú hozzászólás is.
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Beniben
tag
Sziasztok!
Nem frissülnek be az "up"-ok, a hirdetés marad a helyén...már 4-et előttem, de semmi nem változik!
Valai esetleg tapasztalt hasonlót?
THX
"Ede, bibe, lude, post mortem nulla Voluptas!"
-
canniball
nagyúr
válasz BLUE TORNADO #3587 üzenetére
A HA jelenleg kissé csúszásban van a PH-hez képest; de úgysem ettől lesz vagy nem lesz vásárlód.
Beniben!
Idő szerint rendezd a hirdetéseket!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
cheatergs
senior tag
'Estét!
A kérdésem, hogy az eladó értékelésénél ki kell tölteni mind az öt pontot (vevőnél kettőt), vagy elég annyit, amennyit én gondolok (mondjuk négy pirosat és kész)? Eleinte úgy emlékszem kötelező volt végigpontozni és szövegesen is értékelni, de hátha azóta változott.Mindig minden mindegy
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok!
Nem biztos,hogy jo helyen jarok,de azert felteszem a kerdest.
Egy illeto megvette a telefonomat,sikeres uzlet volt.
Megkert,hogy ertekeljem,mert ez lenne szamara az elso.
Hogyan tudom ot ertekelni vevoket ?
Koszi,
Laci -
canniball
nagyúr
válasz FrankMonzano #3592 üzenetére
Ő tudja kezdeményezni az értékelést (a hirdetésed alatt), erről majd te kapsz egy mailt és egy privit, amennyiben visszajelzed hogy valóban neki adtad el akkor kölcsönösen tudjátok egymást értékelni.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz FrankMonzano #3594 üzenetére
Akkor az valami x-aktás eset, mert legjobb tudomásom szerint amíg te nem jelzed hogy tényleg ő vásárolt tőled addig nem tud értékelni. Majd az illetékesek mondanak rá valamit, én sajna nem tudom ez így hogy jött össze.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
válasz cheatergs #3596 üzenetére
Ha nem jelölöd be a pontokat, akkor azt úgy értelmezi a rendszer, hogy mindegyikre pozitívot jelöltél be. A szöveges értékelés kötelező, mert így látszik nyilvánosan, hogy ki adta az értékelést, valamint szükség esetén meg is vitathatóak a kérdéses esetek.
Harrrr!!!!
-
teratti
senior tag
Elnézést ha felvetődött már de a piros pontokat nem lehetne belevenni a rangrendszerbe? Mert ha valaki pl. sok "sületlenséget" ír a szakmai topikba pár száz naposan őstaggá válik ha meg más építő jelleggel üzletel, gyűjtögeti a pirosakat és az elégedett tagokat gyakorlatilag semmibe van nézve. Lehet ezen változtatni?
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
dh66e
veterán
Srácok, valaki világosítson fel legyen szíves.
Feladtam egy hirdetést(alkatrészt kerestem) megtörtént az üzlet látom le kell jegelni hogy lehessen értékelni,de nem találok semmilyen útmutatót arra vonatkozóan hogy az eladót aki engem megkeresett hogyan tudom pozitívan értékelni.
Kérlek segítsetek.
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest