Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
HeZzZ
senior tag
válasz Bjørgersson #834 üzenetére
én meg azon vagyok kiegészítésképp hogy az "összes város" jelzés szűnjön meg. ha valaki lusta beütni honnan is árulja a terméket azt ne a keresők szenvedjék már meg... ha tényleg a saját városomban akarok cuccokat keresni akkor legyenek tényleg csak azok kisorakoztatva, ne pedig a többi "összes város"-os hirdetéssel. ez számomra igen fontos de tuti nem vagyok egyedül.
[ Szerkesztve ]
powered by Tiger Lake & GA10x
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz Bjørgersson #842 üzenetére
Viszont azt kötelező jelleggel. Igen, ennek pontosan így kellene lennie.
A múltkor
valami marhaaz egyik tag azzal érvelt, hogy ő bármelyik városba postáz, ezért jelöli be mindet. Istenem! -
sing1ep1ayer
őstag
válasz Bjørgersson #847 üzenetére
Mondjuk most jobban meggondolva a maximum egy város bejelölhetősége is lehet kitolás. Én például jövő hónaptól kezdve nap mint nap járok majd Érdre, így ott is át tudom adni a hirdetett termékeimet, szóval rosszul esne, ha csak Budapestet jelölhetném be, mivel azzal potenciális vásárlókat veszíthetnék. Hmmm...
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz Bjørgersson #860 üzenetére
Nézd, nemrég még Dunaújvárosba is rendszeresen jártam, ott is át tudtam adni a dolgaimat. Ha most csak Budapestet jelölhetném be, akkor máris nem lennék kisegítve a megyén belüli kereséssel sem és vevőktől esnék el. Sokan vannak itt középiskolás, egyetemista korúak és közülük rengeteg más megyében tanul és lakik, de mindkettőben rendszeresen előfordul. Ugyanez igaz sok ingázó melósra is manapság.
Szerk:
Mint korábban írtam, én sem vagyok híve annak, mikor valaki az összes várost bejelöli, de 2, maximum 3 még simán hihető és jogos lehet.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Bjørgersson #922 üzenetére
Te, nem tudod véletlenül, hogy a pirospontjaimmal azokkal mi lesz? Bevezetik akkor ugye? És azt lehet, hogy ne piros pont legyen hanem rózsaszín?
-
őstag
Sajnos egyet kell értenem ezzel a mondattal,ilyen formában.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Szigorúbb moderálás mellett gondoltam a dolgot. A józan észre már véletlenül sem hagyatkozom
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
őstag
azért vicces h ti sírtok a topic "tele fosása" miatt, most mégis ti offoltok
(#928) kovy29 és engem láttál itt sírni?
[ Szerkesztve ]
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #2260 üzenetére
előbb-utóbb megcsináljuk, igen. inkább utóbb, elég sok más is van most.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
SaGaIn
senior tag
válasz Bjørgersson #2308 üzenetére
Sajnos kicsúsztam a szerkesztés időből még meg akartam jegyezni hogy ez az "alku szerint" sem szerencsés teljesen ugyanis rékerestem növekvő ár szerint a fél/teljes konfigú gépekre:
Egészen 2010 től kezdve felhozott 650+ hirdetést és az első 450 en csak "alku szerint" volt olvasható nem hiszem el hogy legalább egy irányárat nem lehet megadni vagy egy tág intervallumot már előbbi szerencsésebb lenne, De valahogy ki kéne küszöbölni hogy mindenki alku szerintre állítsa csak azért mert ár szerint növekvőben azt elől hozzza.
És így a 300.000 et érő kofig megelőzi növekvőben a 15.000 es mert "alku szerint" re van állítva.
UI: olvastam hoyg mostmár törölnie kéne a rendszernek a 4 hétnél régebbe uppolt hirdetéseket. ennek ellenére simán felhoz 2009 ben vagy 2010 ben uppolt hirdetést is. Ami már kicsit lejárt szerintem
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
Cink_Elek
tag
válasz Bjørgersson #2773 üzenetére
Ezt senki sem érti...
►Foglalat és processzor javítás nálam◄ ►Kitört,elhajlott láb pótlása,igazitása◄ ►AMD,Intel®◄ ►Tel.számom - ◄
-
Cink_Elek
tag
válasz Bjørgersson #2780 üzenetére
Én abban a szellemben voltam még mindig hogy ezért bünti jár (30 nap szünet,mint volt),nem kaptam ez ügyben felvilágosítást senkitől.(innentől kezdve ne rója fel senki hogy ezt tudnom kellett volna,gondolom ezzel más is így van,sőt tuti)
Akkor ha rákérdez az ember hogy mi van ekkor ne keljen már hülyének éreznie magát mert megkérdezte.
Nem a copy a gond hanem a felvilágositás hiánya........stimm,már tudom ,új hirdetés,másolás,feladás.Részemről megkaptam a választ,bár nem attól akitől vártam volna,de meglett!
Jó tudni hogy van ?kihez? fordulni ha kérdésed van►Foglalat és processzor javítás nálam◄ ►Kitört,elhajlott láb pótlása,igazitása◄ ►AMD,Intel®◄ ►Tel.számom - ◄
-
Cink_Elek
tag
válasz Bjørgersson #2782 üzenetére
Nincs gond,a következő már rutinszerüen fog menni kérdés nélkül.
(bár az értelmét nem látom)[ Szerkesztve ]
►Foglalat és processzor javítás nálam◄ ►Kitört,elhajlott láb pótlása,igazitása◄ ►AMD,Intel®◄ ►Tel.számom - ◄
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #2784 üzenetére
Azt a jelölést ismerem, csak kint is jelzi, mint ha pü-t kapsz.
Na ez nem volt csak ha már beleléptem.[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz Bjørgersson #2780 üzenetére
Nem igazán ez a gond - ha régebbi egy hirdetés, és mondjuk sok jó visszajelzés van benne, az önmagában kisebb értéket képvisel... Ezért lenne jó, ha meg lehetne tartani a hirdetést. Mert megértem, hogy ez szűri a bentfelejtett szemetet, de ha fenntartod, vigyázol rá, akkor jó lenne ha megmaradhatna.
-
800.henrik
senior tag
válasz Bjørgersson #3086 üzenetére
Igen... Mit csináljak vele?
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
800.henrik
senior tag
válasz Bjørgersson #3088 üzenetére
Nem jó
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
randras
veterán
válasz Bjørgersson #3102 üzenetére
Ennek nem így kellene mennie, PayU-t használok másik számlák kifizetésére is, azok is azonnal jóváíródnak.
-
jaja1981
addikt
válasz Bjørgersson #3159 üzenetére
És a hozzászólások? Vannak köztük több éves hirdetések is.
-
addikt
válasz Bjørgersson #3243 üzenetére
De mi ennek az oka?
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #3267 üzenetére
Jelentsd magadat amiben leírod a kérdést/óhajt/bánatot. Akkor bekerül a listába és aki leghamarabb oda ér foglalkozik vele.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #3269 üzenetére
Tudott már valaki foglalkozni velem?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Winner_hun
titán
-
poli27
veterán
válasz Bjørgersson #3316 üzenetére
én nem a beszélgetésen belülire gondolok, hanem az összes privátnál ilyen lehetőség nincs!
-
doki026
tag
válasz Bjørgersson #3578 üzenetére
én ezt tudom de mi elött töröltem ő az elött nem tudott értékelni és én utána töröltam a hirdetést
-
teratti
senior tag
válasz Bjørgersson #3761 üzenetére
Ez engem is érdekelne mert befejeztem a versenyzést és ott sínylődnek a cuccaim....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
vittorio7
őstag
válasz Bjørgersson #3768 üzenetére
És ugyan miért?
-
vittorio7
őstag
válasz Bjørgersson #3770 üzenetére
Mert, ha a városokat nézünk akkor biztos, hogy Budapestről adják fel a legtöbb hirdetést. És sok hirdetőnek egyszerűsíti a dolgát. De tehetnénk az első helyre Bivalyb@sznádot is. És akkor kb. két hirdető örülne ennek.
"Szerintem meg lehetne leghátul."
Nem kell zsigerből mindenkit utálni aki Budapesten lakik. Itt sincs kolbászból a kerítés.[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
válasz Bjørgersson #3773 üzenetére
Mivel én már válaszoltam a Te kérdésedre, megtisztelnél azzal, hogy Te is válaszolsz az enyémre?
Mert a vissza kérdezés nem volt érdemi válasz, csak hárítás.
-
vittorio7
őstag
válasz Bjørgersson #3777 üzenetére
De ez nem válasz arra, hogy miért legyen szerinted Budapest leghátul.
-
vittorio7
őstag
válasz Bjørgersson #3780 üzenetére
Így már érthető.
-
zoltan6
őstag
válasz Bjørgersson #3797 üzenetére
-
ivana
Ármester
válasz Bjørgersson #3768 üzenetére
Az se rossz azt is könnyű megtalálni mobilon. A következő 10 város lakossága összeadva nincs annyi mint Budapesté.
-
helkis
veterán
válasz Bjørgersson #3892 üzenetére
ez igen, jó a support! működik a dololg!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
bozsozso
őstag
válasz Bjørgersson #3919 üzenetére
Akkor úgy látszik nem haladnak ebbe az irányba.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #3923 üzenetére
Jó, majd ezt mondom a boltba is.
Akkor miért kell fizetni X újrahosszabbítás után ha egyszer simán törlöd és létrehozhatod újra megint ingyen? -
AndrewBR
senior tag
válasz Bjørgersson #3927 üzenetére
Bocsika, csak előttem szólóknak is volt hasonló problémája!
Köszi!
A.
-
csabyka666
veterán
válasz Bjørgersson #3954 üzenetére
Köszi, bemásolom oda!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
janos666
nagyúr
válasz Bjørgersson #4061 üzenetére
Én a JEGELT hirdetéseket szeretném egyszerűen kiszűrni.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Chiller
őstag
válasz Bjørgersson #4114 üzenetére
A csíkozódásra. Vagy csak nekem van ennyire jó szemem/monitorom?
Ebből a képből áll össze a szövegboxok sötétebb sárga háttere. Sok ilyen vékony kép egymás mellett. És egymás mellett csíkozódó hatást kelt.
Tudom, a PH-n, GP-n, fórumokon is ez (pontosabban csak hasonló, lásd még ezt) a háttér van, de ott valamiért nem annyira zavaró, csak a HA-n. Magam sem tudom miért.Ha mást nem zavar, vagy nem lehet megoldani, akkor nem szóltam, nem olyan nagy probléma ez, csak hátha két kattintás csak megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
Chiller
őstag
válasz Bjørgersson #4118 üzenetére
Fura, mert most én se látom...
Lehet hogy ez valami böngésző vagy más SW-es hiba?Ffox 33.1.1 van w7 x64-en.
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #4186 üzenetére
Vagy meghosszabbítod a hirdetést 180Ft-ért, ami azért valljuk be nem egy nagy összeg.
H2O über alles!
-
kenwood
veterán
válasz Bjørgersson #4186 üzenetére
ezert is kerult bele a hetente szo a hozzaszolasomba.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Ybron
senior tag
válasz Bjørgersson #4196 üzenetére
Én nem a téma összefoglalókat olvasgatom, mivel hardver aprón hirdettem és onnan egyáltalán nem irányít erre az topikra hogy olvad el a téma-összefoglalót, így nem olvastam el jól látod!...
-
Ybron
senior tag
válasz Bjørgersson #4198 üzenetére
Képzeld, már rég túl vagyok rajta, hogy jelentgetnem kell, de hát eltelt már vagy 10 nap és semmi, gondoltam, azaz merészkedtem írni megint hogy ugyan valaki írhatna valamit, az egy dolog hogy nem olvastam át, de olvastam a fórumot és ott megleltem a problémát, attól hogy nem történt változás az ügyben még nem az én hibám és végül is ez egy fórum nem, vagy már írni sem szabad?
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Bjørgersson #4224 üzenetére
Köszönöm!!
Csak gyűjtöm a hozzászólásokatMegpróbálkozok akkor ott is..
-
seniman
veterán
válasz Bjørgersson #4247 üzenetére
Én se nagyon értettem mit akar hova feltölteni
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Háztartási gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest