Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
zoltan6
őstag
egyenlőre nekem sem tettszik,de azért adok neki egy esélyt,majd megszokom,nem sokat tesztelgettem az új oldalt még,de vannak benne például olyan újítások,amik kifejezetten tettszenek.a google hirdetés az direkt van benn a hirdetések között?vagy az valami hiba?sajnos belépni még nem tudtam,remélem hamarosan müködni fog,mert addig nem érnek el a vásárlók.
-
zoltan6
őstag
na hogy ne csak negatívok legyenek,elkezdtem tesztelgetni,meg szerkesztgetni a hirdetéseimet,ami nagyon pozítiv az a képgaléria a hirdetéshez,és az is tettszik hogy rákattintva egy hirdetésre ott van a hirdető többi hirdetése,nem kell a keresőbe keresgélni mint a régiben,up-olást nem tervezitek,hogy az összeset lehessen up-olni egyszerre,ne egyesével kelljen? eddig az air ph upper progit használtam ehhez,nem tudom az új oldalhoz müködni fog-e,de gondolom nem.
-
zoltan6
őstag
miért ír ennyi hozzászólást az itt szóltam hozzá-ban? amikor most szóltam az összes topicban hozzá mindegyikhez?
ezenkívűl az elmentett prohardveres oldalaknál,ha az új hardverapróról kattintok az új hozzászóláshoz ahol pld 1db új hozzászólás van,nem a legutolsóra ugrik,hanem az oldal tetejére. -
zoltan6
őstag
válasz B-L-A-C-K #551 üzenetére
nekem is többnyire a kinézettel van bajom
mennyi kínai oldalt dob ki a google képkeresője ezzel a színösszeállítással. -
zoltan6
őstag
válasz sing1ep1ayer #1126 üzenetére
és akkor mi van szerinted nagyokos ha valaki egy hirdetésbe több terméket is árul?mondjuk többféle alaplap,processzor,ram,stb.akkor mennyit írjon árnak?
-
zoltan6
őstag
válasz sing1ep1ayer #1130 üzenetére
ennek szerinted mennyi értelme lenne? árul valaki mondjuk üres dvd-t 50ft-ost,80ft-ost,100ft-ost.és ezt rakja fel 3 különböző hirdetésbe? ettől az egész àttekinthetetlen lenne.sokkal logikusabb ha egy hirdetésbe van.
-
zoltan6
őstag
válasz sing1ep1ayer #1147 üzenetére
és az ilyen hirdetésre mint lépsz bakker? erre
játékokat árul többfélét,háborodjál márt fel,hogy nem adja oda a batlefield 4-et 1ft-ért,te hol éltél eddig?itt nem olyanok árulnak,aki talál a pincéjébe valamit aztán gondol egyet felrakja 2999ft-ért,hogy te megtaláld ár alapján,itt ezen az oldalon pont az a jó,hogy jó közösség van,ha keresek valamit mondjuk tudom kit kell keresni,pld egy videókártyát,mert tudom hogy az illető azokat árul,mert már vettem tőle máskor is.sose kerestem ár alapján,mert az ember utána tud nézni minek mi a reális ára,kötöttem már itt nagyon jó üzleteket,meg én is adtam már oda féláron is termékemet törzsvásárlomnak. -
zoltan6
őstag
válasz sing1ep1ayer #1180 üzenetére
lépjél már túl ezen a fix áras hülyeségeden,azt menjél a vaterára,az a fogalom nem ismert nálad,hogy ár alku vagy megegyezés szerint,képzeld még csere-berélni, meg beszámítani is szoktunk itt egymással.
-
zoltan6
őstag
+1
"Tweet és Face mind2 a jelen generáció nyomora sajnos."
megvagyok nélküle én is.
sing1ep1ayer
a másik meg az hogy mi itt sokan úgy szeretünk vásárolni,hogy kommunikálunk,üzengetünk egymásnak,alkudozunk cserebérélünk.amolyan piaci feelaling van itt.neked ez nem tettszik,mert te azok közé tartozol akik csak venni akarnak valamit amire ki van írva,hogy 100ft,de most már befejeztem én is ezt a témát,mert nem arra van ez a topic. -
zoltan6
őstag
válasz Austin F. #1321 üzenetére
ezzel az 5 uppal nekem is bajom van,azóta mióta az új hardverapró van,nem hogy nem adtam el semmit,de még érdeklődő sem volt,egyetlen privát üzenetem sem jött azóta,(a régin átlag napi 3-5)szerintem is sok lesz a visszaélés dupla-tripla regek miatt,én úgy fogom kijátszani,de szerintem mindenki,hogy 1db hirdetést fogok feladni,és abba ömlesztek bele mindent,aztán azt fogom naponta 5x uppolni.
-
zoltan6
őstag
öröm és boldogság,megérkezett az első vásárlóm az új hardveraprón
-
zoltan6
őstag
mi az a csillag a privátoknál?
-
zoltan6
őstag
gyengébbek kedvéért:
itt lehet olvasgatni -
zoltan6
őstag
olyankor hogy lehet egymást értékelni? ha valaki keres valami cuccot,irsz neki,hogy neked van,de nincs meghirdetve a te cuccod,mert mielött meghirdetted volna,megnézted a hirdetéseket,hátha keres valaki ilyet.viszont a keresek hirdetéseknél nincs értékelés gomb,mundjuk furcsán is nézne ki a megvásároltad tőle gomb
-
zoltan6
őstag
szerintem az a baj sokan nem tudják hogy kell értékelni,én kaptam ma privátot a vevőtől,hogy bocsi csak most volt ideje értékelni,rá is nyomott a megvásároltam gombra,nekem jött is az email,értékeltem,ő nem,szerintem eszébe nem jutott mégegyszer megnéznie az emailjeit.(gondolom a vevő is kap linket emailban,hogy értékeljen)lehet hogy várta az értékelő ablakot,miután rákattintott a megvásároltam gombra.jó lenne majd ezt tényleg házon belül megoldani,sokan nem nézik az emailokat,vagy csak külön azért csinál email fiókot a regisztrációkhoz.
-
zoltan6
őstag
válasz essexboy #1918 üzenetére
ez nem jó megoldás azoknak akik többféle cuccot árulnak,mondjuk én pld.processzorokat 30-40 félét,és vannak visszatérő vásárlóim.ez igy nem jó,hogy csak egyszer értékelhet egy vásárló,mert mivan fordított helyzetnél? ha a vásárló nincs megelégedve másodszorra valamivel? negatívot sem tud adni.
-
zoltan6
őstag
válasz Howkeddlee #2126 üzenetére
bemásolod a böngésződ parancssorába ezt:
http://prohardver.hu/tag/howkeddlee.html
"howkeddlee" helyére a tettszőleges név. -
zoltan6
őstag
egy észrevétel,hardver/multimédia/gyártóhoz Asus-t be lehetne rakni?
-
zoltan6
őstag
válasz gtamate2 #2212 üzenetére
nekem nincs gondom az 1 ft-os árakkal,tény hogy egy kicsit megnehezíti a keresést,szerintem beleférne az alkú,és megegyezés szerinti hirdetés is.hiszen hogy lőnél be árat egy olyan hirdetésre aki pld. szolgáltatást hirdet,egy javítást vagy akármit,aminek az ára függ a munka nagyságától hosszától,anyagköltségtől,meg egyéb dolgoktól.meg mivan akinek nem kp kell?hanem csere-berélni akar.
-
zoltan6
őstag
(#2212) gtamate2 a linkelt képnél pont 2 olyan hirdetés van ahol az egyik illető 30 féle videókártyát hirdet,nyilván az is megtévesztő lenne keresésnél,ha mondjuk a hd 7770-es vagy a lególcsóbb kártya árát írná ki,mert ha valaki 7870-est keres akkor is kidobná találatnak a huszonakárhányezres árat.a másik 1ft-os meg csak cserélni akar.
-
zoltan6
őstag
-
zoltan6
őstag
ez nem jó,hogy újból fel kell adni a hirdetést,ott a sok értékes hozzászólás alatta,ha valakinek elfogy valami cucca,később pedig érkezik,elég lenne csak aktívvá tenni,ígyis-úgyis ugyanúgy foglalja a tárhelyet.vagy legalább az archiválva feliratot úgy rakjátok,hogy ne takarja el a szöveget,ki lehessen menteni.
-
zoltan6
őstag
én sejtem mi a gondjuk,a hozzászólásoknál is ez van,ha van egy kedvenc hirdetésnél egy piros 1-es hogy jött új hozzászólás,és rákattintasz nem a legutolsó hozzászóláshoz dob hanem csak a hirdetés elejére.aztán lehet lapozni a végére a hozzászóláshoz,de ez nem böngészőfüggő.
-
zoltan6
őstag
hogy ez mekkora egy hülyeség,hogy újból fel kell tölteni a hirdetéseket,be lehet majd linkelni a lejárt hirdetéseket,hogy megmaradjanak az értékes hozzászólások? vagy teljesen eltűnnek a rendszerből?
-
zoltan6
őstag
válasz SUPREME7 #2798 üzenetére
nem feltétlenül erről szól a dolog,hanem tegyük fel valaki több mindent árul egy hirdetésben,mivel a hirdetésben nem tud annyi mindent megadni,ezért a hozzászólásoknál letudja írni a termékeinek a részletes infóját,tulajdonságai,paramétereit.és akkor nem kell mindenkinek kérdezgetnie.
-
zoltan6
őstag
válasz Jamal888 #2805 üzenetére
rámész a hirdetésem adminisztrációjára,majd megnyitod az egyik hirdetésedet,a jobb felső sarokban lesz egy kis plusz jel.
arra rákattintasz,és akkor ott lesz jobb oldalon a kedvenceidnél,majd rákattintasz a jobbszélső kis botítékra,hogy mostantól szeretnél email értesítőt kapni. -
zoltan6
őstag
vajon egy darab 180 ft vagy az összes?mert ha az összes akkor az kurva drága 2700 ft 15 hirdetésnél? ezt azt fogja eredményezni,hogy mindenki 1 hirdetést fog felrakni,aztán abba lesz miden ömlesztve a biciklitől kezdve a mobiltelefonig,alaplapig,aztán azt az egyet fogja uppolgatni 1 nap 5x,vesz rá kiemelést,szerintem tuti így fognap átalakulni a hirdetési szokások ez miatt.
-
zoltan6
őstag
válasz WhiteWalker #2856 üzenetére
én is,úgyis lehet már mindenhol fizetni vele,már magyar boltokban is.regisztrálni meg kb 10 perc,még aki nem tud angolul annak is vannak oldalak leírásokkal meg szájbarágós videók róla.
-
zoltan6
őstag
úgy hülyeség az egész ahogy van,tényleg kezd elvaterásodni az oldal sajnos.régen én is szerettem itt ritkaságokat bogarászgatni,de sajnos igy elfognak az emberek vándolni,ha minden a pénzről szól.van már az oldalnak rengeteg alternatívája,egyre jobban megjelennek már a facebookon is az apróhirdetési kis kösségek zárt, csoportok.aminek én sem vagyok nagy hivője,de kénytelen vagyok használni,mert ott vannak a vásárlók.
-
zoltan6
őstag
válasz essexboy #2944 üzenetére
ez engem is zavar hogy az archivat nem lehet szerkeszteni,nem lenne rossz azt beállítani,nem kellene megint a linkeket,termékinfókat összegyüjtögetni,hanem csak átmásolni az újba,mert ez így 22-es csapdája,úgye amíg nem jár le addig nem lehet feladni ugyanazt a hirdetést,ha lejár akkor meg nem lehet szerkeszteni,kimásolni,ráadásul még elolvasni sem lehet az arhivált pecséttől a szöveget,
-
zoltan6
őstag
válasz lacuspapus #3052 üzenetére
mert kötelező a szöveges értékelés.és sokan nem szeretnék hogy nyoma legyen a ténykedésüknek.anonimitásban szeretnének maradni.amit teljes mértékben megtudok érteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Kupon kunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Alaplap nem kompatibilis a videókártyával?
- További aktív témák...
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest