Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2249) whiteman0524 válasza Parci (#2238) üzenetére


whiteman0524
aktív tag

Nem kell kokit adni, de a kötelező "visszaértékelésnek" a valamilyen formája szerintem sem egy rossz ötlet. Én már évek óta nem számolom, hogy hányan nem küldtek vissza piros pontot, miközben én mindig mindenkinek adtam. Jó persze nem volt kötelező de na. Mégis csak rosszul esik az embernek, nem feltétlenül 1-2 pirostól elesni, de ha már tömegesen képtelenek rá az emberek akkor igen.

Egy ilyen fajta "kötelező visszaértékelésnek" viszont szerintem egy másik, komplikáltabb dolog is a vonzata kéne hogy legyen. Konkrétan az, hogy a vásárlás lehessen anonim. Más szóval jól jönne egy olyan opció, hogy amikor ráböksz valamire hogy megvetted mint vásárló, akkor legyen olyan lehetőség hogy teljesen anonim maradsz és ezáltal a "közönség" számára nem fog kiderülni hogy ki volt a vevő. Erre azért lenne szükség mert igen is sokan éppen azért nem szeretnek értékelgetni, mert akkor általában bizony nyoma marad annak hogy mit vettek meg. És nyom alatt itt most a nyíltságot értem, tehát a rendszer az nyilván tudjon róla hogy ki kivel üzletelt de egyébként ez általában csak az eladóra meg a vevőre tartozik és senki másra. Az anonimitástól függetlenül pedig természetesen továbbra is lehetne értékelni, maximum anonim lenne maga az értékelés is. Szerintem ez mindeképpen egy nagyon jó fícsör lenne.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.