Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
OK, de hogyan? Ha beírom a root jelszót, akkor ott a konzol, ahol viszont nem tudom, hogy ezt hogyan csináljam (nem értek a Linuxhoz). Szóval beírtam, hogy dir, úgy nézett ki, hogy a root könyvtárában vagyok, ezért beírtam a cd .. -ot, de nem lépett visszább, ahol voltam, ott meg nincs etc könyvtár. Megpróbálkoztam a startx vagy xstart vagy mivel (ami elindítja a grafikus részt), ott viszont nem volt egér (ami még nem nagy gond) és menü (ami viszont már probléma), csak az asztalon levő ikonok voltak, meg egy rakás hibaüzenet. Megpróbáltam onnan megnyitni a saját könyvtáramat (gondoltam visszalépegetek majd, és átírom a szükséges filet), de akkor is csak hibaüzenetek jöttek.
Azért meglepő, hogy a Linux ebbe belebukik (egy tőle független partíció lecserélésébe).
Azt is írja meg valaki, hogy mivel tudom szerkesztteni az fstab-ot, és hogyan (volt valami karakteres szövegszerkesztő, amivel elég nehezen boldogultam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Arc Raiders
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Pánik a memóriapiacon
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest