- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Cathfaern #1380 üzenetére
OK, de hogyan? Ha beírom a root jelszót, akkor ott a konzol, ahol viszont nem tudom, hogy ezt hogyan csináljam (nem értek a Linuxhoz). Szóval beírtam, hogy dir, úgy nézett ki, hogy a root könyvtárában vagyok, ezért beírtam a cd .. -ot, de nem lépett visszább, ahol voltam, ott meg nincs etc könyvtár. Megpróbálkoztam a startx vagy xstart vagy mivel (ami elindítja a grafikus részt), ott viszont nem volt egér (ami még nem nagy gond) és menü (ami viszont már probléma), csak az asztalon levő ikonok voltak, meg egy rakás hibaüzenet. Megpróbáltam onnan megnyitni a saját könyvtáramat (gondoltam visszalépegetek majd, és átírom a szükséges filet), de akkor is csak hibaüzenetek jöttek.
Azért meglepő, hogy a Linux ebbe belebukik (egy tőle független partíció lecserélésébe).
Azt is írja meg valaki, hogy mivel tudom szerkesztteni az fstab-ot, és hogyan (volt valami karakteres szövegszerkesztő, amivel elég nehezen boldogultam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V2 - origami
- Háztartási gépek
- Steam topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest