Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

válasz Syl #24716 üzenetére

Semmi gond, biztos rosszul fejeztem ki magam. Elkezdett hatni a fogalmazásgátlóm :B

Nem kicsit vicces, amikor az emberek egy ingyenes operációs rendszertől ugyanazt várják el, mint a fizetőstől.

Ebben viszont nem értek egyet. Én élesen szétválasztanám az operációs rendszert, és a rajta futó programokat. Függetlenül attól hogy mennyibe kerül, bizonyos alap követelményeket elvár a felhasználó (Az általam használt HW kezelése/ismerete,stabilitás, dokumentáció, desktop rendszereken a GUI). Ezek nagyrészt teljesülnek is. Hiszen a legtöbb komponenst ismeri, vagy hozzá faragható, nem ritka, hogy 7/24-ben üzemelnek rendszerek, és a dokumentáció is elérhető (igaz változó minőségben, néha külföldiül).
    Előszeretettel használok freeware programokat, és gyakran felveszik a versenyt a fizetős programokkal, vagy néha még jobbak is náluk. Természetesen mindenre lehet ellenpéldát hozni, és nem egyszer nyúltam a zsebembe, amikor egy fizetős program tudta csak az igényeimet teljesíteni.
    Összehasonlítás pedig elkerülhetetlen, hisz mindenkinek van kedvenc megoldása, programja, beidegződése,... amit esetleg egy másik op.rendszeren is szívesen alkalmazna/használna. Ez az esetek döntő többségében nem az operációs rendszer tudásán bukik meg ez a dolog.

Persze ha nem találok valamire megoldást az elég frusztráló tud lenni, és ezt mindenki másképpen dolgozza fel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés