- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #16806 üzenetére
Bár azt ígértem, hogy ignorállak, azért ha velem van bajod, és állítasz rólam, vagy a tetteimről valótlant, akkor azért kiállok magamért.
Tehát, azt állítod rólam, hogy én helyeztem érzelmi alapokra először a tárgyi kérdéskört... és akkor lássuk az idézeteket időrendben:
Tőled: "Kérdésem az, hogy ha Ubuntura telepítek valamit, kell- e még valami különöset csinálni, hogy utána simán tudjam használni azt a programot? MINT használóként nem ismerem ezeket a plusz lépéseket." Illetve "Kezdem megérteni miért kellett a MINT csapatnak sok idő a 17 kiadásához."
Válaszom: "Úgyteszel, MINT aki vicces. Pedig nem. Nincs több lépés. És senki nem bűntet semmiért. Nem kell a negatív hangnem" ezekután pontos segítségnyújtás.
Tőled: "ne légy már ennyire érzékeny, ha piszkálja valaki az Ubit, mert azzal azt jelzed, hogy tudod, hogy a kedvenceddel baj van, de ne merje senki bántani - pszichológiai alapvetés"Én pusztán értelmi alapon felhívtam a figyelmed arra, hogy két azonos alapú rendszer azonos (apt-get) csomagkezelője nem lehet különböző. És ezt érzelmi szintre (azaz: "jajj, mintben nincs is ilyen!!!! ott minden könyebb!!!") helyezni nem vicces már régóta. Mire megkapom, hogy persze, én kis mimóza lelkű, ha érzem, hogy gond van vele máris sértődöm...
Én is örültem volna, ha értelmi vonalon marad, de megfosztottad a threadet ettől.Go home, you're drunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Építő/felújító topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest