Új hozzászólás Aktív témák

• megema

őstag

válasz megema #15785 üzenetére

A csatolás részét én néztem be, de kicsit fura volt az egész. Parancssorból nem hagyott másolni sudo cp-vel sem, viszont gondoltam egyet és sudo-val indítottam el a Nautilus-t. Úgy semmi baja sem volt... :W

14.04-gyel más is tapasztalja az alábbiakat?

- TV képernyőhöz igazításra van állítva, XBMC gui rendesen jelenik meg (Ubuntu is), de egy valós full HD (1080 soros) mkv-t függőlegesen összenyom, vízszintesen meg megnyújt. Át kellett állítanom az egyik arányállító opciót 1.00-ról 0.95-re, és úgy normálisan jelenik meg.

- SMB nem működik normálisan. Ugyanúgy bekonfigoltam, ahogy korábban 12.04-en, és nem fogadja el a megjegyeztetett felhasználómat (OS X-ről). Délután megnézem másik gépről is, hátha kompatibilitási gond, vagy csak az OS X szórakozott...

xRDP-t használ valaki? 12.04 alatt fel kellett rakni a gnome-fallback gui-t, majd egy .xsession fájlban beállítani, hogy azt is használja, és működött is. 14.04 alatt továbbra is pontozott háttér fogad egy x egérmutatóval. Ahogy olvasom másik gui-t kéne felrakni, majd kipróbálom...

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem kezd tele lenni a hócipőm az Ubuntu-val...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés