- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
Két problémámra keresek megoldást:
1. Hogyan lehet úgy beállítani a Firestartert, hogy automatikusan elinduljon root jogok nélkül. Ha berakom a folyamatok közé, akkor elindulna belogolás után, de vinnyog, hogy csak rendszergazdai jogokkal lehetséges. Nem logolhatok be mindig rootként. Azért kell, mert az Azureusban a letöltés meg nem indul el firestarter nélkül. Mondjuk ezt sem értem miért van, de ez a legkevesebb.
2. A másik, hogy miként lehet több részre szabdalt rar fájlokat egyesíteni? Eddig nekem semmivel nem sikerült. Az unrarral vagy a 7zippel egyenként kitömöríti, de egyesítést már nem csinálja meg. Felraktam a Total Commandert is, ami wine alatt gyönyörűen megy, de az ALT+F9 kitömörítési parancsra meg leteszi tálcára, és nem a parancs indul el.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- ASRock lapok általában
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest