Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
Két problémámra keresek megoldást:
1. Hogyan lehet úgy beállítani a Firestartert, hogy automatikusan elinduljon root jogok nélkül. Ha berakom a folyamatok közé, akkor elindulna belogolás után, de vinnyog, hogy csak rendszergazdai jogokkal lehetséges. Nem logolhatok be mindig rootként. Azért kell, mert az Azureusban a letöltés meg nem indul el firestarter nélkül. Mondjuk ezt sem értem miért van, de ez a legkevesebb.
2. A másik, hogy miként lehet több részre szabdalt rar fájlokat egyesíteni? Eddig nekem semmivel nem sikerült. Az unrarral vagy a 7zippel egyenként kitömöríti, de egyesítést már nem csinálja meg. Felraktam a Total Commandert is, ami wine alatt gyönyörűen megy, de az ALT+F9 kitömörítési parancsra meg leteszi tálcára, és nem a parancs indul el.
Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest