Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia,múltkor már írtad,hogy zavart érzel az erőmben
nem vagyok tisztába a dolgokkal [link] próbáltam szerkeszteni a grubot de nem engedte avval ,hogy nincsen jogom írni rá
.Akor kezdtem el keresgélni az interneten más megoldást amivel szerkeszthetném a grubot lehetőleg grafikusat
.Így akadtam a [link] progira de sajnos úgylátszik vele is sikerült tönkrevágnom a rendszert mert még a vista alól sem tudtam megjavítani a fixboot és a fixmbbr paranccsal mert azt irta ki,hogy ismeretlen köteg.Ekor keztem ell a másik gépel keresni megoldást a guglival és találtam a SuperGrub Disk progit végül evvel megjavítottam egy fél éjszakai szenvedés árán
.De most nem merek bele nyúlni mert megy a vista és nekem meg kell a noti a balcsira
és ott nincsen net nekem,hogy újra rakjam a rendszert ha most tönkre vágnám
.Miért nem tudnak az ubuntunál ugy megcsinálni a boot lehetőséget mint a fedoránál ami nagyon jól elvan találva? és bolond biztos.
Aktív témák
Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- EAFC 26
- Microsoft Outlook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Óra topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem vagyok tisztába a dolgokkal
.Akor kezdtem el keresgélni az interneten más megoldást amivel szerkeszthetném a grubot lehetőleg grafikusat
.Így akadtam a
.De most nem merek bele nyúlni mert megy a vista és nekem meg kell a noti a balcsira
és ott nincsen net nekem,hogy újra rakjam a rendszert ha most tönkre vágnám