Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
harry
veterán
Nekem is lenne problémám mountolással. Van 4 ntfs partícióm, eddig ha kellett valamelyik, csak rákattintottam, és bemountolta, ezzel nem is volt gond. Aztán láttam ezt az NTFS Configuration Tool-t, és gondoltam megnézem. Az egyik partíció már be volt csatolva, így a maradék háromra használtam a progi, és ment is, de újraindítás után ugye azaz egy, ami kézzel raktam be, nem volt ott, aztán valami keveredés volt, mert ha le is választottam őket, a /media-ban ott maradt a nevük, rossz helyre mountolt, stb.
Jelenleg úgy néz ki, hogy 2 partíciót simán be tudok csatolni, egyre azt írja, hogy "You are not privileged to mount the volume 'Cucc'." (amit amúgy eredetileg kézzel csatoltam, nem a progival, most a program nem is látja), egy másikra pedig nem ír ki semmit, de nem is megy a mount (progi szintén nem látja).
A program hova készített bejegyzéseket, azokat ki kellene törölnöm, vagy azzal lehet valami gond? Parancssorból mivel lehetne ezeket becsatolni, hogy megnézzem a pontosabb hibaüzenetet? Melyik paranccsal tudom megnézni, hogy melyik partíció melyik /dev elnevezést kapta?
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Túra és kirándulás topic
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs