Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Máté tíz pró
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
n0_gAboR #8179 üzenetére
Köszönök minden segítséget, már tudok megosztani!
Nekem az azureus neve volt ismerős, fel is tettem, nem volt vele gond! Bár, megnéztem a rendszerfigyelőt, és a RAM-ot nagyon kajálta vmi...
Úh kipróbálom a Deluge-t!
A másik: akkor mi van ezzel a Gnome-mal? Tegyek fel új verzát? Mert nem látja a hostot...
Illetve: letöltöttem a desktop effekteket állítgató progit is (compizconfig-settings-manager)! Ebben az esetben mit kell beállítanom, h szép, 3D-s legyen az asztalom? Illetve hogy kell bűvészkedni vele, h működjenek?
Mint itt: [Ubuntu compiz]Wmv: windowson én ace mega codecs packot használok, ezzel minden szaggatásmentesen megy! Itt ubuntu alatt van pár dolog, ami szépen fut, meg van pár, ami nem, meg ha kiteszem teljes képernyőre, és akkor szaggat!
Nincs ubuntura vmi codec pack?
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- The Witcher - Friss traileren a negyedik évad
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drum 'n' bass
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest