Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
* RAM-ot a JAVA virtualis gep zabal kurvasokat, azureus JAVA-ban van irva.
* nem kell uj GNOME verzio, System > Administration > Software Sources / Updates fulon pipald be a proposed es backports update-eket is (alapbol nincsenek kijelolve).
Ilyenkor ujabb verzios programok is elerhetoek lesznek, alapertelmezetten csak biztonsagi frissitesek jonnek le.
* Linuxon a codec-ekkel a kovetkezo a helyzet:
MPlayer-nek sajat beepitett kodekei vannak, jatszik szinte mindent. Van csomo program ami csak egy GUI, az mplayer fut a hatterben. pl.: SMplayer, Gnome Mplayer, stb.VLC szinten sajat codec pack-al rendelkezik.
GStreamer keretrendszert hasznalo programok (mint pl az alapertelmezett Totem movie player - meg ennek a browser plugin-ja) a GStreamer plugineket hasznaljak. Elvieg szol a totem hogyha nincs vmihez kodek neki, es felajanlja a telepitest.
Szoval a fenti 3 megoldas kozul valassz egyet.
Aktív témák
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest