Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
* RAM-ot a JAVA virtualis gep zabal kurvasokat, azureus JAVA-ban van irva.
* nem kell uj GNOME verzio, System > Administration > Software Sources / Updates fulon pipald be a proposed es backports update-eket is (alapbol nincsenek kijelolve).
Ilyenkor ujabb verzios programok is elerhetoek lesznek, alapertelmezetten csak biztonsagi frissitesek jonnek le.
* Linuxon a codec-ekkel a kovetkezo a helyzet:
MPlayer-nek sajat beepitett kodekei vannak, jatszik szinte mindent. Van csomo program ami csak egy GUI, az mplayer fut a hatterben. pl.: SMplayer, Gnome Mplayer, stb.VLC szinten sajat codec pack-al rendelkezik.
GStreamer keretrendszert hasznalo programok (mint pl az alapertelmezett Totem movie player - meg ennek a browser plugin-ja) a GStreamer plugineket hasznaljak. Elvieg szol a totem hogyha nincs vmihez kodek neki, es felajanlja a telepitest.
Szoval a fenti 3 megoldas kozul valassz egyet.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RAM topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest