Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Ha nincs netkapcsolat az install közben, akkor nem kerülnek fel a magyar csomagok, azok ugyanis nincsenek rajta a CD-n.
ok, ez így érthető, Viszont ha ezt így tudják a fejlesztők is (remélem...), akkor esetleg nem kellene installkor megkérdezni a net kapcsolat konfigurálását? Biztos én vagyok a túl kekeckedő, de ha engedem a lúzer usernek kiválasztani a magyart, majd érzékelem, hogy nem érzékelem a netet, ami kell a magyarhoz, akkor esetleg megkérdezem, hogy akar-e most netet konfigolni. Nem? Ha meg nem, akkor közlöm vele, hogy kezdjen angolul tanulni

Az install nem hiszem, hogy el van szúrva, tettem már fel bőven oprendszereket, linuxokat is, ubit is, ez meg ráadásul next-next-finish (ez a baj...). Mellesleg az időzóna és óra konfignál a sima kubuntu hardy is előreállítja az órát 2 órával. Most őszintén, normális ez?
van valakinek tippje, hogy mi a baj? feltehetem még a sima ubit is, hátha az jól működik...
Aktív témák
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest