- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Nem egészen értem: na és egy másik megoldás?
így a legegyszerűbb frissíteni az E-T-t szerintem.És ha rottként kezeled a fájlokat teljesen mindegy, hogy ki a tulajdonosa(ezt az állítást egy hozzáértőbb ember igazán alátámaszthatná, vagy megcáfolhatná
)Most komolyan felrakatnál vele plusz egy programot (illetve nem tudom mit ránt még magával), azért, hogy hozzáférjen egy root mappához?
Ez olyan windowsos megoldásEgyrészt használhatja sudo-val rootként a beépített fájlkezelőt (Nautilus vagy Thunar nemtom mi van ubi alatt)
Másrészt megváltoztathatja chown-al a könyvtár tulajdonosát, és akkor onnantól simán tud benne garázdálkodni
Harmadrészt chmod 777-el megadhatja, hogy a tulajdonostól függetlenül, mindenki csinálhasson mindent a könyvtárral -> ld. egyel feljebb
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1 humoros
- Milyen egeret válasszak?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)