Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Nem egészen értem: na és egy másik megoldás?
így a legegyszerűbb frissíteni az E-T-t szerintem.És ha rottként kezeled a fájlokat teljesen mindegy, hogy ki a tulajdonosa(ezt az állítást egy hozzáértőbb ember igazán alátámaszthatná, vagy megcáfolhatná
)Most komolyan felrakatnál vele plusz egy programot (illetve nem tudom mit ránt még magával), azért, hogy hozzáférjen egy root mappához?
Ez olyan windowsos megoldásEgyrészt használhatja sudo-val rootként a beépített fájlkezelőt (Nautilus vagy Thunar nemtom mi van ubi alatt)
Másrészt megváltoztathatja chown-al a könyvtár tulajdonosát, és akkor onnantól simán tud benne garázdálkodni
Harmadrészt chmod 777-el megadhatja, hogy a tulajdonostól függetlenül, mindenki csinálhasson mindent a könyvtárral -> ld. egyel feljebb
Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)