- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
A videóban, amikor a kockát forgatja, az ablakok kiemelkednek annak a síkjából. Ezt melyik effekttel lehet elérni? Illetve a fenti dokkolós dolgot mivel lehet linux alatt? (plusz annak az effektje is, bár az csak eye-candi, de annak jó
). Illetve normálisan megoldott live-priview (vista szerűen) van már compiz alá? Mert mikor legutóbb néztem, még csak egy elég kezdetleges, és nehézkesen működő verzió volt.És amit elfelejtettem:
Létezik linux alá hatákony defrag program, ami képes ntfs partíciót kezelni? Tudom, hogy ext2,3-nak nem kell defrag, de wines partíciókat jó lenne linuxalól defragolni, mivel win alatt rendszerfájlokhoz nem tudnak hozzányúlni a programok.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Illetve normálisan megoldott live-priview (vista szerűen) van már compiz alá? Mert mikor legutóbb néztem, még csak egy elég kezdetleges, és nehézkesen működő verzió volt.