Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
Nem azon akadtam mit csinál a 12.04-es miért csinál mi és hogyan ...
Hanem azon, hogy kb olyan szakmainak tűnő mondatot írtál ami megtéveszthet kezdőket esetleg. Amire nekem a prof csak annyit mondana, hogy irány a kőbánya ÖNNEK semmi keresnivalója bárhol ahol csupán 1+1=2-nél komplexxebb feladatot kell megoldani és soha többé ne lássam "mérnöki, technikusi, vagy programozói közegben"....Már megbocsáss de minek írsz ekkora badarságokat egy szakmai fórumon? És kérdem én hol egy moderátor aki ezt figyelné....

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest