- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
zabu
tag
válasz
Major Major
üzenetére
köszi, megpróbálom ez után: Miután egy kétszer újraindítottam a gépet, kiírtam hogy valami olyasmit írogatott nekem, hogy 24 restart után nem volt ellenőrizve a vinyóm. hát végigment aztán restart, nem vagyok benne 100% /98%/de egyből utána, valami hibaüzenetet dob ki: nem vagyok benne biztos de valami ilyesmi comreset failed hibaszám:-16. Ha live cd-ről bootolok akkor meg azt mondja nem lett jó bootolás. Egyetlen 400Gb-s vinyó van bennt, 3 partícióval: 100gb ntfs, ~270gb nfts és 23giga linux ext3. Egyikbe sem enged belépni. Próbáltam mountolási parancsokat csinálni, nem jött be. Másik vezeték és helyre dugtam, semmi. Reinstallt próbáltam, nem jó, nem engedi valami elérési utat nem talál, gondolom a mount miatt.
Adatmentés formázás nem a legjobb megoldás, mivel nem tudom nagyon megoldani :/.
Mit javasolnak az Urak?Tisztelettel: Egy kétségbeesett kezdő linuxos

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest