Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
zabu
tag
válasz
Major Major
üzenetére
köszi, megpróbálom ez után: Miután egy kétszer újraindítottam a gépet, kiírtam hogy valami olyasmit írogatott nekem, hogy 24 restart után nem volt ellenőrizve a vinyóm. hát végigment aztán restart, nem vagyok benne 100% /98%/de egyből utána, valami hibaüzenetet dob ki: nem vagyok benne biztos de valami ilyesmi comreset failed hibaszám:-16. Ha live cd-ről bootolok akkor meg azt mondja nem lett jó bootolás. Egyetlen 400Gb-s vinyó van bennt, 3 partícióval: 100gb ntfs, ~270gb nfts és 23giga linux ext3. Egyikbe sem enged belépni. Próbáltam mountolási parancsokat csinálni, nem jött be. Másik vezeték és helyre dugtam, semmi. Reinstallt próbáltam, nem jó, nem engedi valami elérési utat nem talál, gondolom a mount miatt.
Adatmentés formázás nem a legjobb megoldás, mivel nem tudom nagyon megoldani :/.
Mit javasolnak az Urak?Tisztelettel: Egy kétségbeesett kezdő linuxos

Aktív témák
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest