Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Sziasztok!
Kezdő ubuntus vagyok szeretnék egy olyan programot ami rendszermentést,képet csinál valami hasonlót mint a Win lemezkép mentése, hogy ha pl. be se tölt az ubuntu azt helyre bírjam hozni rendszerképfájlból bootoláskor.
Nem tudom van e ilyen lehetőség program
Ha van tudnátok mondani amit könnyebb kezelni és boot alól lehet indítani?.Használtam már ubit ,de átálltam véglegesen és sok mindent elcseszek sokszor volt ,hogy nem indult el nem töltött be, csak újra telepítés segített ezért szeretnék egy ilyen lehetőséget ,hogy ha ilyen van akkor ne kelljen megint felrakni,programokat telepíteni,desktopot beállítani stb...
Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest