Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
Aktív témák
-
qfm
őstag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene.
Felraktam az ubuntu 11.04-et. A legnagyobb felbontásnak azonban csak 1024*768-at enged kiválasztani.
hd graphics 3000 van a cpu-ban, product: 2nd generation core processor family integrated graphics controller - ezt írja róla.
Végig néztem minden megoldási lehetőséget amit ki tudtam próbálni, a xorg.conf nem létezik illetve teljesen üres, a driver választó azt írja hogy nincs megfelelő driver, volt olyan megoldási lehetőség is hogy a frissítéseket kérje le, hátha, az sem jött be.
Végül eljutottam erre az oldalra: [link], itt fel van sorolva az a rész amire nekem lenne szükségem, de ennyire viszont már nem értek a linuxhoz hogy egy ilyen drivert lecseréljek benne.
Van valakinek bármilyen tippje amit megoldhatnék? Csak annyi a cél hogy menjen full hd felbontáson, ha létezik másik linux verzió amivel menne, az is jöhet, csak valahogy sikerüljön megoldani.
Köszönöm
Ui.: Ha esetleg instabil verzió van csak amibe bele van már rakva gyárilag, az is jöhet, azt is kipróbálom inkább.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PLC programozás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest