Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
üzenetére
sikerült..
átraktam az /mnt/xfs/ könyvtárra a csatolást . az elözö bejegyzéseket meg töröltem fstab ból..a media könyvtárban azonban csak ott maradt az elözöekben létrehozott xfs és zyxel könyvtár (üresek), nem tudom törölni
root@ubuntu:~# rmdir/media/zyxel
bash: rmdir/media/zyxel: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
root@ubuntu:~# rmdir/media/xfs
bash: rmdir/media/xfs: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
root@ubuntu:~#
ha nem root ként csinálom akkor meg:
rmdir: ”/media/xfs” eltávolítása meghiúsult: Engedély megtagadva
hogy tudom ezt leszedni onnan? bár sokat nem zavar
a lényeg hogy ismét felismeri magátol a benne lévö meghajtokat, továbbá az xfs particiót is elérem a /mnt/xfs könytárban
[link]
és így most van öröm, a legnagyobb meg az lesz ha sosem omlik össze a NAS és nem kell menteni
köszönöm a segítséget mindekinek, kicsit ma is tanultam valamit
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest