Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Helloztok
Subnotimra felraktam az ubuntu 10.10 ismerkedni vele.
Sok kérdésemre a választ ki tudtam googlézni de erre nem találom.
Eddig nagyon tetszik de egyszer gondoltam neki állok leszedni a bisigi témák közül az aquadreamset. Tetszett, de a dokkot sehogy se tudtam beállítani, találtam olyan leírást ahol azt állították, hogy compiz kell hozzá. Feltettem, de most oda jutottam, hogy induláskor a felső sáv (bezárás, teljes méret, kicsinyítés) gombok nincsenek meg.
Annyit tudtam csinálni, hogy compiz fusionnal visszaállitottam metacityre majd ha nyomok egy reload windows managert akkor ujra van ez a felső sáv.Az lenne a kérdésem, hogy lehetne azt megoldani, hogy újraindulás után is megmaradjon ez a beállítás. Ha lehetséges a téma és a compiz teljes letörlésével de az alul leírt gyorsaság meg maradjon.
Megjegyzés: Sokat gyorsult tőle a megjelenítés. A görgetés és az ablakok váltakozása, gondolom ebben már van videokártyás gyorsítás mert amúgy egy atom n270-es nv ionos notiról beszélünk.
Szvsz ezek a compizos ugrálások meg nagyon gázok

Aktív témák
- Autós topik
- Filmvilág
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő