Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám...
Beraktam a gépbe egy TV tuner kártyát (Kworld tipusút), de sehogy sem tudom szóra birni....
Keresgéltem ezzel kapcsolatban, találtam is rengeteg leirást, de valahogy továbbra sem működik, kipróbáltam többféle TV néző progit is, de egyikkel sem megy.
Azt szeretném kérdezni, hogy azt hogyan tudom megnézni, hogy egyáltalán látja-e a rendszer a kártyát, és hogy milyen driver kell neki / van-e driver telepitve hozzá ....., hogyan lehet használatba helyezni..?
Hol lehet azt megnézni, hogy hogyan kezeli az eszközt, vagy hogy egyáltalán kezeli-e?
Én még manuálisan nem telepitettem hozzá semmilyen drivert, ezért gondolom, hogy nem ártana..
Segitségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Xbox Series X|S
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest