Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám...
Beraktam a gépbe egy TV tuner kártyát (Kworld tipusút), de sehogy sem tudom szóra birni....
Keresgéltem ezzel kapcsolatban, találtam is rengeteg leirást, de valahogy továbbra sem működik, kipróbáltam többféle TV néző progit is, de egyikkel sem megy.
Azt szeretném kérdezni, hogy azt hogyan tudom megnézni, hogy egyáltalán látja-e a rendszer a kártyát, és hogy milyen driver kell neki / van-e driver telepitve hozzá ....., hogyan lehet használatba helyezni..?
Hol lehet azt megnézni, hogy hogyan kezeli az eszközt, vagy hogy egyáltalán kezeli-e?
Én még manuálisan nem telepitettem hozzá semmilyen drivert, ezért gondolom, hogy nem ártana..
Segitségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest