Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám...
Beraktam a gépbe egy TV tuner kártyát (Kworld tipusút), de sehogy sem tudom szóra birni....
Keresgéltem ezzel kapcsolatban, találtam is rengeteg leirást, de valahogy továbbra sem működik, kipróbáltam többféle TV néző progit is, de egyikkel sem megy.
Azt szeretném kérdezni, hogy azt hogyan tudom megnézni, hogy egyáltalán látja-e a rendszer a kártyát, és hogy milyen driver kell neki / van-e driver telepitve hozzá ....., hogyan lehet használatba helyezni..?
Hol lehet azt megnézni, hogy hogyan kezeli az eszközt, vagy hogy egyáltalán kezeli-e?
Én még manuálisan nem telepitettem hozzá semmilyen drivert, ezért gondolom, hogy nem ártana..
Segitségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest