- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Upsz, üdv!
A Usplashel lennének gondjaim, mégpedig az, hogy nem működik. Tudom, nem valami lényeges dolog, de adok a külcsínre

9.10-es illetve 10.04-es ubira szedtem le gnome-lookról usplash témát, az ott illetve a readme-ben adott instrukciók alapján feltelepítettem, majd eljutottam odáig, hogy meg kellett adjam, hogy a telepítettek közül melyik legyen a splash screen. A műveletek elvégzése után restart, majd vagy az eredeti töltőképernyő fogadott, vagy egyáltalán nem is volt (ezt több témával is eljátszottam). Most ott tartok, hogy egyáltalán nincs töltőképernyő, egyetlen villogó kurzor az egész rendszerbetöltési animáció
(bár annál a lila ocsmányságnál még ez is jobb!)Tudnátok tippeket adni, hogy hol van a hiba, vagy legalább arra, hogy hogyan tudom a beállításokat resetelni?

nvidia vga, 10.04 lucid lynx
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óra topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- A Sharp továbbra is hisz a 8K tévékben
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(bár annál a lila ocsmányságnál még ez is jobb!)