Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
üzenetére
én a weben nyerertem ki a url-t, mert nekem csak karmic van még.(ja és ezt úgy, hpgy "publish file" és ha ez után megint rámész, akkor már ott lesz az url)
de nekem is bevan lassulva az egész ma. a webre is lassan lépet be korábban, most meg egyáltalán nem. hanem kaptam egy ilyet: 504 Gateway Time-out
fura lenne, de lehet a lucid megjelenése tett be?amúgy amit bemásolsz az ubuntuone mappába az duplán lesz meg. lehet be is linkelheted(dropboxnál tuti lehet ilyet,én eddig főleg azt használtam), de ez kicsit trükkös dolgokat eredményezhet. amúgy meg luciden máshol lévő mappákat is megadhatsz elvileg.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Sorozatok
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest