- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
#16820480 #25811 üzenetére
én a weben nyerertem ki a url-t, mert nekem csak karmic van még.(ja és ezt úgy, hpgy "publish file" és ha ez után megint rámész, akkor már ott lesz az url)
de nekem is bevan lassulva az egész ma. a webre is lassan lépet be korábban, most meg egyáltalán nem. hanem kaptam egy ilyet: 504 Gateway Time-out
fura lenne, de lehet a lucid megjelenése tett be?amúgy amit bemásolsz az ubuntuone mappába az duplán lesz meg. lehet be is linkelheted(dropboxnál tuti lehet ilyet,én eddig főleg azt használtam), de ez kicsit trükkös dolgokat eredményezhet. amúgy meg luciden máshol lévő mappákat is megadhatsz elvileg.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest