Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Próbáltam távoli asztal elérést csinálni, követtem a hogyan.org-os leírást: [link]
Regisztráltam dyndns.org-os címet, az aktív, és a ping látja is a a gépemet Szentlőrincen.
Az ubi távoli asztal kliensét is beállítottam a képen látottak szerint, meg még megnyomtam a hálózati kapcsolatok beállítása automatikus elfogadása gombot.
Aztán még a dyndns frissítő klienst is beállítottam, telepítettem.
Elvileg mást nem kellene csinálnom, most megy a gép, beírom a címet, és connection refusedet kapok, nem kérdezi meg a jelszavamat. Nincs semmi router v. tűzfal azon a gépen, sima tmobil modem megy rögtön a gépbe.
Kellene kicsit dolgoznom rajta, mert kicseréltem az alaplapot a P3-ról egy AthlonXP-s amd-re, ami ugyan látványos gyorsulást hozott, de a hangkarit most nem látja az ubi, bár minden más tökéletesen megy,
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro - Gold Titanium - 128GB - Akku: 100% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs