Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hát biztos van jó szótárprogi Linux alá is, de ez még nagyon régről egy legális GIB 3.2 szótárprogi, amiben van angol-magyar (Országh-féle), német-magyar (Halász-féle), spanyol-magyar, (és fordítva), Helyesírási kéziszótár, Idegen szavak szótára, stb., ilyen "all-in-one" meg kétlem, hogy lenne Linux alá, ami fasza, de mutassatok, ha van.

Amúgy miért olyan gáz, hogy Wine-nal használom?
"már jó ideje csak a google meg a webfordítást használom" Hát az igencsak pontatlan, számomra az nem alternatíva...

Most az általad említett .bashrc-be raktam be azt a sort, amit írtam korábban, de valamiért még mindig nem fogadja el...
Mi lehet a para?
Nem kell hozzá sudo, mert anélkül is működik.
Tehát így raktam be:
alias gib = "wine /host/Program\ Files/GIB\ 3.2\ szótárak/GIB30_32.exe"------
Az FTP-kezelőkből már sokat kipróbáltam, mondjuk FileZillát még Linuxra nem pakoltam fel, de akkor majd az lesz. Bár az se olyan kényelmes, mint pl. a TC.
Ugyanígy nem találtam jó alternatívát a Notepad++ szövegszerkesztő sokoldalúságára, és többek közt FTP-szinkronizációjára - bár biztos van, de még eddig nem leltem rá.Ja, egy fontos kérdés: az "Ubuntu szoftverközpont"-on keresztül letöltött progiknak amennyiben van 64 bites verziója, akkor automatikusan azt tölti le?
Alapból az Ubi 64 bites, de vajon az ilyen módon telepített progikból is 64 bitest rak fel, ha elérhető?
Mert választani nem lehet.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi lehet a para?