Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
rendeltem még régebben 7.04-es ubuntut, meg is jött szépen. Tegnap berakom, hogy install, vista ledúrás, és nem bootolt. XP SP2-be be, be se tölt, fel se pörög. Ki-be, ki-be vagy 3-4x, aztán egyszer "elkapta". Nagy nehezen beolvasta, bejött egy kis logo, és semmi. Totalcmdben alig tudta beolvasni. Próbáltam még párszor az installt, de csak nem olvasta be bootra.
Kértem kölcsön egy ugyanilyet, az is rendelt. 2. alkalomra ezt már beolvasta a drive, de tcm most is haldoklik és semmi autorun nincs, csak egy kis logo
mi lehet a baj? A drive elég új, pár hónapos.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest