- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Szükségem lett linuxra, ezért feltettem egy gépemu programmal (Paralells) az Ubuntu-t. Szépen és jól műküdött, ez az új fajta telepítés egy nagy plusz szerintem, tényleg egyszerűbb és jobban használható mint egy windows telepítés
Viszont miután felraktam, kiírta, hogy 109 frissítés elérhető...gondoltam nosza rajta, frissített is. Majd mondja, hogy restart. Újra is indítottam, viszont innentől kezdve hibák sorával leállt, és el sem indult a rendszerMivel még semmit se állítottam be rajta, gondoltam egyszerűbb lesz újrarakni (épp folyamatban). Viszont mit kéne tennem, hogy ez ne forduljon többet elő? (igazság szerint kb 1 évvel ezelőtt pont hasonló okok miatt töröltem a gépről)
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Path of Exile 2
- Battlefield 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest