Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Airy
csendes tag
válasz
Major Major
üzenetére
No, feltettem a restricted exrákat, ami nem hozott látható sikert. Felhegesztettem az Operát, ami egyáltalán nem muzsikált, olvastam, sok vele az orális élvezet, így hagytam, ezután jött az Ephypany, kb. azt hozta, mint a FF3.0 alig - alig ment, jött az Arora, ami mint a szélvész hasít, elképesztően gyors, viszont a flash video helyére biggyesztett kis kockára klikkelve nem történik semmi, nem húzza le magának ami kell, pedig írják a fícsörök között, hogy "2ClickToFlash plugin" - bár lehet ez nem az, mint aminek gondolom. Aztán megpróbálkoztam a Chromium-mal, de valahogy a leírás alapján nem akart összejönni a tároló beállítás, mindig hibát írt ki, így letettem a dologról.
Jött a xorg buhera, ami nem volt egyszerű, bár utólag visszatekintve egy ovis is simán megcsinálja..
Ez hozott némi gyorsulást, majd a hiperZvel próbálkozva immáron a youtube videok mennek!
Néha beszaggat a kép, de a hang folytonos. A weboldalak scrollozása is igen szépen megy. Viszont a vimeo videói helyett nagy fehérség ül. Valami hiánycikk még a gépemen. Mi lehet a práblem?
Amit viszont sehogy sem tudtam kipróbálni: miként tudom a színmélységet átállítani? Az Xfce felületen nem lelem sehol a megoldást. Az Xorg most így néz ki:
Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
Option "AccelMethod" "XAA"EndSection
Section "Monitor"
Identifier "Configured Monitor"
EndSectionSection "Screen"
Identifier "Default Screen"
Monitor "Configured Monitor"
Device "Configured Video Device"
EndSection
Hogy írjam át? Előre is köszi!
Kezdem összeszedni az összetevőket a HPhoz!
Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- Milyen program, ami...?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez hozott némi gyorsulást, majd a hiperZvel próbálkozva immáron a youtube videok mennek!
Néha beszaggat a kép, de a hang folytonos. A weboldalak scrollozása is igen szépen megy. Viszont a