- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Airy
csendes tag
válasz
Major Major
üzenetére
No, feltettem a restricted exrákat, ami nem hozott látható sikert. Felhegesztettem az Operát, ami egyáltalán nem muzsikált, olvastam, sok vele az orális élvezet, így hagytam, ezután jött az Ephypany, kb. azt hozta, mint a FF3.0 alig - alig ment, jött az Arora, ami mint a szélvész hasít, elképesztően gyors, viszont a flash video helyére biggyesztett kis kockára klikkelve nem történik semmi, nem húzza le magának ami kell, pedig írják a fícsörök között, hogy "2ClickToFlash plugin" - bár lehet ez nem az, mint aminek gondolom. Aztán megpróbálkoztam a Chromium-mal, de valahogy a leírás alapján nem akart összejönni a tároló beállítás, mindig hibát írt ki, így letettem a dologról.
Jött a xorg buhera, ami nem volt egyszerű, bár utólag visszatekintve egy ovis is simán megcsinálja..
Ez hozott némi gyorsulást, majd a hiperZvel próbálkozva immáron a youtube videok mennek!
Néha beszaggat a kép, de a hang folytonos. A weboldalak scrollozása is igen szépen megy. Viszont a vimeo videói helyett nagy fehérség ül. Valami hiánycikk még a gépemen. Mi lehet a práblem?
Amit viszont sehogy sem tudtam kipróbálni: miként tudom a színmélységet átállítani? Az Xfce felületen nem lelem sehol a megoldást. Az Xorg most így néz ki:
Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
Option "AccelMethod" "XAA"EndSection
Section "Monitor"
Identifier "Configured Monitor"
EndSectionSection "Screen"
Identifier "Default Screen"
Monitor "Configured Monitor"
Device "Configured Video Device"
EndSection
Hogy írjam át? Előre is köszi!
Kezdem összeszedni az összetevőket a HPhoz!
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Ford topik
- Le Mans Ultimate
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Házimozi belépő szinten
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez hozott némi gyorsulást, majd a hiperZvel próbálkozva immáron a youtube videok mennek!
Néha beszaggat a kép, de a hang folytonos. A weboldalak scrollozása is igen szépen megy. Viszont a