Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Bocsánat ,nem lapoztam.

Igen szeretek telepíteni, tényleg (mert mindent megkapok alapból és nem kell semmihez sem nyúlnom, na jó egyszer az Ati kártya miatt, de már az is megy sokadik nekifutásra ) a 8.04 -et vagy 8x a 8.10-et legalább 3x raktam fel és nem használtam összesen csak max. 2 hetet őket.
Komolyra fordítva: a fentieket még egy mai szemmel nézve elfogadható gép(ek)re tettem, de most sajna a Compaq géphez keresem a megfelelőt.
Sajna a 9.04 az LXDE ablakozoval sem hasított ,sőt inkább cammogott.
Szóval inkább telepítenék még 2-3 alkalommal annak érdekében,hogy kapjak egy normális sebeséggel futó op.rendszert.
Egyet is szeretnék használni ,ha megtalálom azt akkor az marad ezen a gépen.
Ismerve magamat csak néha fogok ránézni ,de minden ilyen alkalommal el fogok ,majd csodálkozni ,hogy milyen jó kis rendszerem van itt az asztal alatt.
Ezt nem sértésként szánom ,sőt minden tisztelet azoknak akik kizárólag valamelyik linux verzíót használják ,de nálam ez képtelenség mindaddig míg a nem tudom finanszírózni a konzolos játékokat , mert ha ez menne akkor tuti ,hogy én is csak linux-ot használnék, mert a hétköznapi pc-s feladataimhoz pont elég ,sőt.
Persze ,tudom arra ott Wine ,de nincs kitartásom ezekhez a dolgokhoz ,hogy mit, miért ,hogyan kell beállítani. Játékra marad a win vagy a konzol ,szerintem.
Másik érvem: Sajnos én "manuális" gyerek vagyok ( fejben gyenge
) , ha megmutatja valaki mit és miért kell csinálni akkor nincs gond az megy elsőre, de ennek hiányából adódóan így "néha" hiába kapok segítséget ,ha azt sem tudom merre índuljak a megoldás felé.Remélem ,nincs harag csak a tisztánlátás miatt írtam a fentieket!
Szóval ma felteszem a Zenwalkot.

Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , ha megmutatja valaki mit és miért kell csinálni akkor nincs gond az megy elsőre, de ennek hiányából adódóan így "néha" hiába kapok segítséget ,ha azt sem tudom merre índuljak a megoldás felé.