Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Hs2k
csendes tag
Sziasztok!
Egyaltalan nem ertek a linuxhoz, viszont teljesen meghalt a windowsom es csak egy linuxszal tudok hozzaferni a filejaimhoz, hogy ki tudjam oket menteni, ugy, hogy cd-rol bootolok egy netrol letoltott linuxot(slax linux).
Ezzel nem is volna gond, azonban a filejaimat csak hasznalni tudom, de nem engedi oket se masolni, se torolni. Megneztem, es a permissions fulnel Can view content van, viszont nem engedi atallitani Can view and modify contentre.
Erdekes modon egy masik gepen amin mukodik a win vista mindig mindenhol Can view and modify content van, es ennek megfeleloen mindent tudok csinalni a filejaimmal. Ugyanazt a linuxot toltottem mindket gepre ugyanonnan.
Mit kene bealliitani, hogy at tudjam masolni a filejaimat? csak ezt akarom megcsinalni, hogy ujrarakhassam a wint.
Aki tudja, hogy mi a problema nagyon kerem irja meg.
Elore is koszonom a segitsegeteket.Ui.: elnezest az ekezetek hianya miatt, itt nem talalok magyar klaviaturat.
Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest