- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
Hs2k
csendes tag
Sziasztok!
Egyaltalan nem ertek a linuxhoz, viszont teljesen meghalt a windowsom es csak egy linuxszal tudok hozzaferni a filejaimhoz, hogy ki tudjam oket menteni, ugy, hogy cd-rol bootolok egy netrol letoltott linuxot(slax linux).
Ezzel nem is volna gond, azonban a filejaimat csak hasznalni tudom, de nem engedi oket se masolni, se torolni. Megneztem, es a permissions fulnel Can view content van, viszont nem engedi atallitani Can view and modify contentre.
Erdekes modon egy masik gepen amin mukodik a win vista mindig mindenhol Can view and modify content van, es ennek megfeleloen mindent tudok csinalni a filejaimmal. Ugyanazt a linuxot toltottem mindket gepre ugyanonnan.
Mit kene bealliitani, hogy at tudjam masolni a filejaimat? csak ezt akarom megcsinalni, hogy ujrarakhassam a wint.
Aki tudja, hogy mi a problema nagyon kerem irja meg.
Elore is koszonom a segitsegeteket.Ui.: elnezest az ekezetek hianya miatt, itt nem talalok magyar klaviaturat.
Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest