Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végre összeállt a gép nagyszülőknél!
Tettem be egy 1Ghz-es P3-at, kernel sorba beírtam a "profile" -t, meg talán readahead is működik a háttérben a logoutos leírás alapján, de az gnome-os, ez itt meg lxde, de a dolgok végeredménye kellemesen gyors rendszer lett a P3 lehetőségeihez képest.
Tettem be a gépbe a TNT2 kártyát, meg beírtam az otthoni P3-al összehozott xorg.conf-ot, így VÉGRE VAN 1024*768, ellenben hiába van nv driver kiválasztva, valami gondja van:
papa@papa-desktop:~$ glxinfo
name of display: :0.0
X Error of failed request: BadRequest (invalid request code or no such operation)
Major opcode of failed request: 143 (GLX)
Minor opcode of failed request: 14 (X_GLXGetVisualConfigs)
Serial number of failed request: 9
Current serial number in output stream: 9
Locking assertion failure. Backtrace:
#0 /usr/lib/libxcb-xlib.so.0 [0xb764e7c7]
#1 /usr/lib/libxcb-xlib.so.0(xcb_xlib_lock+0x2e) [0xb764e96e]
#2 /usr/lib/libX11.so.6 [0xb7df9619]
#3 /usr/lib/libX11.so.6(XESetCloseDisplay+0x44) [0xb7ddb294]
#4 /usr/lib/libGL.so.1 [0xb805bbc9]
#5 /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6(exit+0x89) [0xb7ed5d69]
#6 /usr/lib/libX11.so.6 [0xb7df1d4e]
#7 /usr/lib/libX11.so.6(_XError+0x109) [0xb7df1ef9]
#8 /usr/lib/libX11.so.6(_XReply+0x22e) [0xb7dfa46e]
#9 /usr/lib/libGL.so.1 [0xb805ae26]nv karival csak a 3D nem megy, SIS-est próbáltam, ott ugyanez a hiba volt mint amit másoltam, de scrollozáskor látszott, hogy nem használ vga-t, az nv karival meg igen.
Ami még kis problémám, az a fényképek nyomtatása, fényképezőből származó 21xy*21xy méretű (2mb) kép, amit a képnézegető átméretez A4 komplett méretére, annak a nyomtatása hosszú perceket vesz igénybe, mikor kiadom a másolás parancsot 2-3 másodpercig dolgozik a proci, aztán 2-6 percig semmi sem történik, majd aztán elkezd dolgozni a proci maxon néhány percig, ekkor jelenik meg a nyomtató ikonja a tálcán, és kezd el nyomtatni a nyomtató.
Ellenben pll. weblapok, szöveg nyomtatása szinte azonnal elindul. Ez így normális?
Jah és tintamennyíség ellenőrzésére van valami lehetőség? Csak drivert találtam hozzá, kieg programot nem. (canon pixma ip1800)Valamint jó lenne még egy internet forgalom monitorozó progi az 1G-s korlát miatt...
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android szakmai topik
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest