Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
vizimi
üzenetére
Én eddig annyit adtam meg swap-nak, amennyi memóriám volt (1 giga), csak menetközben sosem ment pár száz mega fölé, ezért gondolkodtam el rajta, hogy mennyire fontos ez. Ezt szerintem inkább az ubuntu telepítésnél készítsd, és szerintem az ntfs-t is lehet ekkor - és akkor ez a kettő lesz logikai.
SD kártya - én nem bonyolítanám ezzel az életem, nem tudom a linux hogy kezelné.no, örülök, hogy így "idősebben" és kevesebb tudással is van aki belevág, sok haverom még az alap dolgokat is lusta lenne magától kideríteni...
Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Crimson Desert
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest