Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
Rhythmbox-szal lenne egy kis gondom, konkrétan annyi, hogy nem játszik le semmit. Eddig audacioust használtam, de gondoltam jobb, ha rendszerezve vannak a dolgok, így választottam a rhythmboxot. Ha megpróbálok, mondjuk netes rádiót pl MR2-t lejátszani, akkor kiírja, hogy Nem lehet lejátszásra megnyitni a hangeszközt. Ugyanez van mp3-nál is. Különben van hang, szóval csak a rhythmbox csinálja ezt. Lehet benne valahol audio kimenetet konfigolni, mert én nem találtam meg. iPod támogatása hibátlan, de hogy miért nem játszik le semmit nem értem.
Akinek van bármi ötlete az írjon, előre is kösz.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- 27% - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Ghost 8GB GDDR7 128bit (NE7506T019P1-GB2062B) Videokártya
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest